Jump to content

Αγορά gpu

uncommandable

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Καλησπέρα. Ποιό είναι ακριβώς το υπόλοιπο σύστημα? Οθόνη, τροφοδοτικό?

Ανάμεσα στις δύο, καλύτερη είναι η 7970 αν μιλάμε για gaming.

Καλησπερα σορρυ για την παρεμβαση απλα μην ανοιγω θεμα νεο θεμα η συγκεκριμενη NVIDIA QUADRO FX 580 512MB ειναι πολυ ξεπερασμενη καρτα? Κανει για σημερινα παιχνιδια η ειναι μονο για επεγγελματικες εφορμογες 3d κ αν ναι σε τι τιμη την κοστολογειτε σημερα ?

γιατί δεν έχεις ssd και γιατί η 7950 φτάνει και ξεπερνάει την 7970, αν έχεις σκοπό

να την κλοκάρεις.

Δεν θα κερδίσεις κάτι αν πάρεις sata3 hdd. Ούτε το sata 2 δεν φτάνουν, στα όρια

του sata1 παιζουν όλοι οι hdd. Νόημα έχει να πάρεις ssd για να βάλεις λειτουργικό και

προγράμματα, όχι hdd.

Αυτό που με καίει πιο πολύ αυτή τη στιγμή είναι η κάρτα γιατί είμαι με της μητρικής και σε κάνα μήνα ίσως πάρω έναν ssd

Του επεξεργαστή είναι αυτή που είσαι τώρα, όχι της μητρικής.

Πάρε την 7970 που έδειξες.

να πω τη γνωμη μου.. οπια και να παρεισ θα μεινεισ πληροσ οικονοποιημενοσ.. !!! και οι 2 καρτασ ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΑ!!!!!!επομενοσ εγω θα πηγενα στη πιο φτηνη, για παιχνιδια..

Παρόμοιες είναι. Η sapphire έχει καλύτερο σύστημα ψύξης και η gigabyte +1 χρόνο εγγύηση. Αποφασίζεις με βάση αυτά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.