Jump to content

Ακατάστατο δωμάτιο...

Ilias83

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...
  • 7 months later...

δεν ειναι καλες οι πρωτες γιατι δεν ξερω που εχω τις παλιες..

αυτες τις εβγαλα σημερα και ειχα τακτοποιησει γιατι κοιμηθηκαμε 4 μαπες εδω μεσα και επρεπε να τακτοποιησουμε για να δουμε που θα κοιμηθουμε...

post-522-1416072056,2186_thumb.jpg

και η πιο καλη μου..

οταν ειχε ερθει ενας φιλος για να φτιαξουμε το watercooling δεν ειχε χωρο να φαμε και αναγκαστηκαμε να φαμε μαζι με το ψυγειο και τους ανεμιστηρες...

αυτο κατω απο τα κερασια ειναι το ψυγειο και αυτο που ειναι μεσα το καλωδιο του ανεμιστηρα ειναι........... μυζηθρα.......... μυλοποταμιτικη.. :p

post-522-1416072056,2767_thumb.jpg

Παιδιά δέν θέλω να σας απογοϋτεύσω αλλά κανενός απο αυτα τα δωμάτια που έχω δεί εδω μέσα δεν συγκρίνεται με το δικό μου (το οποίο μοιράζομαι με τον αδερφό μου). Τουλάχιστον πρίν το καθαρίσουμε... Ίσως λίγο του Frost. Αν και εχω δεί και ποιό ακατάστατο δωμάτιο in real life.

• 2 months later...

νομιζω οτι πρεπει να βαλω το δικο μου γιατι αυριο που θα ξαναφτιαξω την υδροψυξη θα καθαριστει κ θα σημαζευτει...

αρχιζουμε..

το πσ χυμα (Εντελως αθορυβο) κ το κουτακι του διπλα του.

pcxyma.jpg

οριστε κ το σημειο που καθομουνα πριν κ σας εδωσα αυτη τιν ανεκτιμητη φωτο.

στρωμα,καπαπες ολεεεεεεεεεεεεεεεεε

krevatikanapes.jpg

ασ παμε ολοι μαζι πρως κουζινα μερια

proskouzina.jpg

μμμμμμμ γαλατακιαααααααα

gala.jpg

κ το τραπεζι που ποτε δεν τρωω πανω του. τα κερακια κ τα ουζα ειναι για το παρτυ κ μετα παρ.ουζα...

trapezi.jpg

οσες φωτο ειναι λιγο πλαγιες απλα γυριστε το μονιτορ σας παιδια.

εκ της διευθηνσης ευχαριστουμε :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.