DarkSaga Σεπτέμβριος 13, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 αδέεεερφια μου!!!!!!! Trendy και σωτήρης έχουμε πολλά κοινά...... το Pc πάντα χύμα και ο καναπές άδειος για τους φίλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 13, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 μια απο το παλιο μου δωματιο.... Υγ. ειχα διαβασει παλιοτερα σε ενα βιβλιο ψυχολογιας οτι τα μεγαλα μυαλα περνουν τον χρονο τους σε ατακτοποιητα δωματια...εχει ακουσει κανεις τιποτα τετοιο? ΓιανκΤ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 13, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Φοιτητές-power! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 13, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 16:36] μια απο το παλιο μου δωματιο....Υγ. ειχα διαβασει παλιοτερα σε ενα βιβλιο ψυχολογιας οτι τα μεγαλα μυαλα περνουν τον χρονο τους σε ατακτοποιητα δωματια...εχει ακουσει κανεις τιποτα τετοιο? ΓιανκΤ? Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Γνωρίζω ότι η ακαταστασία οφείλετε στην αναβλητικότητα που προέρχεται από οκνηρία.Η οκνηρία είναι χαρακτηριστικό των ευφυών ανθρώπων. Αυτών που δεν αρέσκονται στην εργασία με την ένια τις καθημερινής επανάληψης, αλλά φροντίζουν να ασχολούνται με κάτι καινούριο, που προσεγγίζει περισσότερο την δημιουργία.Όπως και να το δούμε το συμμάζεμα είναι φάμπρικα που κάνουμε με το στανιό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 13, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Unseen ειναι οντως φιαλη αεριου αυτο που φαινεται εκει στα δεξια ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 13, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 16:57] .... η ακαταστασία οφείλετε στην αναβλητικότητα που προέρχεται από οκνηρία. Η οκνηρία είναι χαρακτηριστικό των ευφυών ανθρώπων. Αυτών που δεν αρέσκονται στην εργασία με την εννοια τις καθημερινής επανάληψης, αλλά φροντίζουν να ασχολούνται με κάτι καινούριο, που προσεγγίζει περισσότερο την δημιουργία. καλο αυτο.... πρεπει να μπει σε πινακιδουλα στο δωματιο... προς απαντηση σε τυχον κακοπροαιρετα σχολια περι ακατστασιας:devil: :clap: ΓιαγκΤ κερδισες ενα δωρεαν αντιτυπο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 13, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Γνωρίζω ότι η ακαταστασία οφείλετε στην αναβλητικότητα που προέρχεται από οκνηρία.Η οκνηρία είναι χαρακτηριστικό των ευφυών ανθρώπων. Αυτών που δεν αρέσκονται στην εργασία με την ένια τις καθημερινής επανάληψης, αλλά φροντίζουν να ασχολούνται με κάτι καινούριο, που προσεγγίζει περισσότερο την δημιουργία.Όπως και να το δούμε το συμμάζεμα είναι φάμπρικα που κάνουμε με το στανιό. :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 13, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Δεν μπορω να καταλάβω που υπάρχει ακαταστασία!!!Πεντακάθαρο δωμάτιο.Εδώ υπάρχουν δωμάτιο τα οποία είναι γεμάτα παο καλώδια και cd πεταμένα στο πάτωμα.Το δικό σου είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 13, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Ολα χυμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 13, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Παντως το dvd τι κανει εκει αναποδα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 13, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 καλη φαση?& pc magazine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 13, 2004 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Επανερχομαι σε λιγο...θα τακοποιησω το δωματιο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 13, 2004 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Θα αλιώσεις τα benchmarks έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 13, 2004 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Unseen ειναι οντως φιαλη αεριου αυτο που φαινεται εκει στα δεξια ?! Ναι Πασχαλια ειναι η φιαλη για το R404!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 13, 2004 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 (Αν και βγαινω οφτοπικ ) αλλα ποιο αεριο ειναι το R404 ?Και δεν ειναι επικινδυνο ?(καθοτι οτιδηποτε το οποιο ειναι σε φιαλη.. εχω μαθει να το φοβαμαι..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 13, 2004 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 19:51] Θα αλιώσεις τα benchmarks έτσι! Εχεις δικιο αλλα αξιζει η αλλαγη πιστευω! Το ποιο καλο θα ηταν να εδειχνε καποιος pics πριν και μετα!!! Λαθος εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 13, 2004 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan Εχεις δικιο αλλα αξιζει η αλλαγη πιστευω! Το ποιο καλο θα ηταν να εδειχνε καποιος pics πριν και μετα!!! Λαθος εχω? Θα ήταν καλή ιδέα αν αυτό ήταν φόρουμ για νοικοκυρές. ’σε που το topic έχει ξεκάθαρο τίτλο και με την τελευταία φωτογραφία βγαίνεις :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 13, 2004 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 @ Blade pan: Ωραίος!@ Paschalia: Η φιάλλη που βλέπεις περιέχει το αέριο που χρησιμοποιείται στην ψύξη των ψυγείων κ.τ.λ. κοινώς Φρέον. Ο τύπος λοιπόν, επειδή όπως μεταφορικά είπε και ο ΓιαγκΤ ψάχνει για καινούρια πράγματα, έχει εγκαταστήσει αντίστοιχο σύστημα ψύξης για τον θερμόαιμο επεξεργαστή του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 13, 2004 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 @Makis thanks αλλα ισως εχει δικιο ο trendy...Ετσι την εσβησα!!! Τωρα θα δειτε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 13, 2004 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2004 Που να βλέπατε το δικό μου όταν έβγαζα τα πρετσίνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.