Jump to content

Ακατάστατο δωμάτιο...

Ilias83

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

μια απο το παλιο μου δωματιο....

Υγ. ειχα διαβασει παλιοτερα σε ενα βιβλιο ψυχολογιας οτι τα μεγαλα μυαλα περνουν τον χρονο τους σε ατακτοποιητα δωματια...εχει ακουσει κανεις τιποτα τετοιο? ΓιανκΤ?

post-60-1416071228,2835_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 16:36]

μια απο το παλιο μου δωματιο....

Υγ. ειχα διαβασει παλιοτερα σε ενα βιβλιο ψυχολογιας οτι τα μεγαλα μυαλα περνουν τον χρονο τους σε ατακτοποιητα δωματια...εχει ακουσει κανεις τιποτα τετοιο? ΓιανκΤ?

Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο.

Γνωρίζω ότι η ακαταστασία οφείλετε στην αναβλητικότητα που προέρχεται από οκνηρία.

Η οκνηρία είναι χαρακτηριστικό των ευφυών ανθρώπων.

Αυτών που δεν αρέσκονται στην εργασία με την ένια τις καθημερινής επανάληψης, αλλά φροντίζουν να ασχολούνται με κάτι καινούριο, που προσεγγίζει περισσότερο την δημιουργία.

Όπως και να το δούμε το συμμάζεμα είναι φάμπρικα που κάνουμε με το στανιό.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 16:57]

.... η ακαταστασία οφείλετε στην αναβλητικότητα που προέρχεται από οκνηρία.

Αυτών που δεν αρέσκονται στην εργασία με την εννοια τις καθημερινής επανάληψης, αλλά φροντίζουν να ασχολούνται με κάτι καινούριο, που προσεγγίζει περισσότερο την δημιουργία.

καλο αυτο.... :T:

πρεπει να μπει σε πινακιδουλα στο δωματιο...

προς απαντηση σε τυχον κακοπροαιρετα σχολια περι ακατστασιας:devil:

:clap: ΓιαγκΤ κερδισες ενα δωρεαν αντιτυπο!!!

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο.

Γνωρίζω ότι η ακαταστασία οφείλετε στην αναβλητικότητα που προέρχεται από οκνηρία.

Αυτών που δεν αρέσκονται στην εργασία με την ένια τις καθημερινής επανάληψης, αλλά φροντίζουν να ασχολούνται με κάτι καινούριο, που προσεγγίζει περισσότερο την δημιουργία.

Όπως και να το δούμε το συμμάζεμα είναι φάμπρικα που κάνουμε με το στανιό.

:worship: :worship: :worship:

Δεν μπορω να καταλάβω που υπάρχει ακαταστασία!!!Πεντακάθαρο δωμάτιο.Εδώ υπάρχουν δωμάτιο τα οποία είναι γεμάτα παο καλώδια και cd πεταμένα στο πάτωμα.Το δικό σου είναι μια χαρά.:upside:

(Αν και βγαινω οφτοπικ ) αλλα ποιο αεριο ειναι το R404 ?

Και δεν ειναι επικινδυνο ?(καθοτι οτιδηποτε το οποιο ειναι σε φιαλη.. εχω μαθει να το φοβαμαι..)

Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 19:51]

Θα αλιώσεις τα benchmarks έτσι!

Εχεις δικιο αλλα αξιζει η αλλαγη πιστευω!

Το ποιο καλο θα ηταν να εδειχνε καποιος pics πριν και μετα!!!

Λαθος εχω?;)

Αρχική απάντηση από blade_pan

Εχεις δικιο αλλα αξιζει η αλλαγη πιστευω!

Το ποιο καλο θα ηταν να εδειχνε καποιος pics πριν και μετα!!!

Λαθος εχω?;)

Θα ήταν καλή ιδέα αν αυτό ήταν φόρουμ για νοικοκυρές. ’σε που το topic έχει ξεκάθαρο τίτλο και με την τελευταία φωτογραφία βγαίνεις :OT:

@ Blade pan: Ωραίος!

@ Paschalia: Η φιάλλη που βλέπεις περιέχει το αέριο που χρησιμοποιείται στην ψύξη των ψυγείων κ.τ.λ. κοινώς Φρέον. Ο τύπος λοιπόν, επειδή όπως μεταφορικά είπε και ο ΓιαγκΤ ψάχνει για καινούρια πράγματα, έχει εγκαταστήσει αντίστοιχο σύστημα ψύξης για τον θερμόαιμο επεξεργαστή του...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.