Jump to content

Ακατάστατο δωμάτιο...

Ilias83

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Ilias83

VTS VTS ή look VTS?

Γιατί άμα έχεις το VTS είσαι άρχοντας...

Αλλιώς είσαι άρχοντας αλλά με λίγα άλογα...

Για το C3 τώρα

Επειδή το αμάξι, αν και το έχω αναλάβει αποκλειστικά εγώ, αγοράστηκε ως δευτερο για τη μητέρα μου, το διάλεξε εκεινη... Και έτσι δεν πήρε C2 παρά την πιεσή μου. Ευτυχώς τουλάχιστον το πήρε μπλέ σκούρο, και όχι κανα λαχανί...

Τώρα μαζεύω λεφτά για το VTS...

Αλλά δεν είναι και λίγα, ειδικά αν σκεφτείς οτι είμαι φοιτητής...

16000 είναι (15700 για μη μεταλλικό, δηλαδή ένα κίτρινο μόνο) και αν βάλεις και κάτι extra αξεσουάρ φτάνει στα 17520...

Νομίζω οτι δεν είναι και φθηνό...

:D

Eννοείται πως έχω τον μεγάλο αρχηγό...:banging:

Και είναι ιεροσυλία που το 1.4 το "βαπτίζουν" VTS...:tomato:

Sorry για το :OT:

Αλλά εγώ τι να τους κάνω τους χώρους?

Σάμπως και θα βάλω να κουβαλήσω πράγματα?

όχι, έχει και μπροστά μικρότερους χώρους.

δηλαδή εγώ που δεν είμαι και πολύ ψηλός,

στο c2, saxo, rallye είμαι ενα κλικ πιο μπροστά από

εκεί που οδηγάω. οδηγάω λίγο ξαπλωτά βέβαια,

αλλά... χαλαρααααααα:D

Έλα να μαζευόμαστε γιατί φύγαμε πολύ...

Όχι πως με νοιάζει βέβαια, αλλά απ'ότι καταλάβατε παθαίνω κάτι με τα αυτοκίνητα γενικά, αλλά πιο ειδικά είμαι fun της Citroen (δύο υπάρχουν στο parking ζωή να' χουν) και όσο μιλάμε για C2 VTS μου μπαίνουν ιδέες και με βλέπω να πληρώνω δόσιες για κανα 3άρι χρόνια στο τέλος, γιατί θα πάω να το πάρω και ας μην έχω να τα δώσω μετρητοίς...

Πάρτε λοιπόν φωτογραφίες από το καθαρό μου δωμάτιο...

post-1045-1416071236,6562_thumb.jpg

Ένα θα σας πω. Όταν έμενα Καλλιθέα η μάνα μου ερχόταν κάθε τρεις μήνες στο σπίτι. Καθόταν στο καναπέ αμίλητη για κανα 30 λεπτο και ύστερα έπιανε δουλειά για κανα 3ήμερο. Έφευγε και πάντα πριν την αποχαιρετήσω μου έλεγε ότι αν ξαναδεί έτσι το σπίτι θα σηκωθεί και θα φύγει και θα με αφήσει να πιάσω σκουλήκια. Και να σκεφτεί κανείς ότι ελέω πρωην η όποια δε γούσταρε να το βλέπει τελείως αχούρι που και που μάζευα και τίποτα....

Αρχική απάντηση από Tsunami

Jimako πολύ καλό το αποσμητικό!!!!Δοκιμασμένο!!!:D :D

To old spice?

Δεν εχω μείνει ευχαριστημένος.. Οταν βαζεις σκουρόχρωμο μπλουζάκι αφήνει λεκέδες....

Με ανοιχτοχρωμο ειναι καλό,,,,

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.