Jump to content

Ακατάστατο δωμάτιο...

Ilias83

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Ilias83

Έχω (περίπου) ένα C3 το οποίο πολύ θα ήθελα να είναι C2 και τώρα που ήρθε και το VTS κάνω όνειρα...

Ανοιχτομάτης είσαι... Το χαρτί είναι βεβαίψση από τον πρώτο έλεγχο...

'Εχω ένα Saxo VTS και όπως και εγώ έτσι και εσύ έχεις αυτό το ντοσιεδάκι για τα service.

Καλό το C2,σε καλή τιμή και καλό γκάζι (0-100@8.3 sec)

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

VTS VTS ή look VTS?

Γιατί άμα έχεις το VTS είσαι άρχοντας...

Αλλιώς είσαι άρχοντας αλλά με λίγα άλογα...

Για το C3 τώρα

Επειδή το αμάξι, αν και το έχω αναλάβει αποκλειστικά εγώ, αγοράστηκε ως δευτερο για τη μητέρα μου, το διάλεξε εκεινη... Και έτσι δεν πήρε C2 παρά την πιεσή μου. Ευτυχώς τουλάχιστον το πήρε μπλέ σκούρο, και όχι κανα λαχανί...

Τώρα μαζεύω λεφτά για το VTS...

Αλλά δεν είναι και λίγα, ειδικά αν σκεφτείς οτι είμαι φοιτητής...

16000 είναι (15700 για μη μεταλλικό, δηλαδή ένα κίτρινο μόνο) και αν βάλεις και κάτι extra αξεσουάρ φτάνει στα 17520...

Νομίζω οτι δεν είναι και φθηνό...

16000 με μεταλλικό.

λέει ότι βάλανε αναλογικό στροφόμετρο:)

το άλλο με τα λαμπάκια είναι ψιλομούφικο.

πάντως το c2 έχει πολύ πιο μικρούς χώρους.

μήπως είμαστε:OT:

Αρχική απάντηση από sotiris

μήπως είμαστε:OT:

Καθόλου...

Έχεις δει πως είναι το αυτοκίνητό μου? Ακατάστατο...

Πλάκα κάνω... Το αυτοκίνητο γυαλίζει... Πριν κάνω μπάνιο, κατεβαίνω κάτω και του ρίχνω ένα πλύσιμο και ένα καθάρισμα...

Αρχική απάντηση από JiMk

τα 16.000 που λες... για μεταχειρισμένο να φανταστώ? γιατι Saxo kai 106 δε βγαίνουν πλέον.

Για C2 μιλάμε...

Υ.Γ.: Saxo υπήρχαν παίδες στις αποθήκες του Μέντη, ο οποίος έκλεισε και δεν ξέρω τι έγιναν τελικά, πριν 2 μήνες 6 κομμάτια 1.4 VTS (εδώ μιλάμε για Look VTS)

Τα έδινε 11.000 περίπου...

Αρχική απάντηση από sotiris

λέει ότι βάλανε αναλογικό στροφόμετρο:)

το άλλο με τα λαμπάκια είναι ψιλομούφικο.

πάντως το c2 έχει πολύ πιο μικρούς χώρους.

Θέλω να πάω να το δω και να ζητήσω Test Drive...

Τα λαμπάκια δεν είναι μούφικα... Έτσι έλεγα και εγώ στην αρχή, αλλά είναι πολύ ωραίο και πολύ ευανάγνωστο τελικά...

Για τους μικρούς χώρους που λες:

Αυτός ήταν ο λόγος που δεν το πήρε η μητέρα μου...

Αλλά εγώ τι να τους κάνω τους χώρους?

Σάμπως και θα βάλω να κουβαλήσω πράγματα?

Οι πίσω είναι λίγο στιμωγμένοι, αλλά δεν με νοιάζει...

Δεν θα κάθομαι εγώ πίσω και σχέδια έχω για ένα άτομο μόνο επιπλέον μέσα στο αυτοκίνητο...

Αρχική απάντηση από JiMk

ilias83... να ελπίζω να βρω SAXO VTS 1.6? :(

Αν εννοείς καινούριο, ούτε για δείγμα....

Ούτως ή άλλως κυκλοφόρισαν λίγα καθαρά VTS...

Τα περισσότερα από αυτά που βλέπεις στο δρόμο είναι 1.4

Αν θες τη γνώμη μου δεν αξίζει ούτε καν να ψάξεις για το λόγo που ανέφερε ο fANiS_K

Δεν πειράζει Lord που τα παιδιά είναι λιγο κ...λόγκαζα (παντα με προσοχη..) παιδες σας προτεινω και το C2 GT με τους 110 ιππους.Ειναι 200 κιλα ελαφρυτερο απο το VTS περιπου,πανε το ιδιο πανω κατω και ειναι πολυ φτηνοτερο (και χειροκίνητο...)

Να ρωτήσω και εγώ κάτι τελευταίο, αλλά χωρίς παρεξήγηση...

JiMk δίπλωμα έχεις?

Βασικά πράγματα δηλαδή, γιατί χωρίς αυτό δεν παίζει να μπορείς να οδηγήσεις Rallye...

Και επαναφέρω τη συζήτηση....

Αύριο postάρω καθαρό δωμάτιο...

:clap:

Αρχική απάντηση από vagtsil

Δεν πειράζει Lord που τα παιδιά είναι λιγο κ...λόγκαζα (παντα με προσοχη..) παιδες σας προτεινω και το C2 GT με τους 110 ιππους.Ειναι 200 κιλα ελαφρυτερο απο το VTS περιπου,πανε το ιδιο πανω κατω και ειναι πολυ φτηνοτερο (και χειροκίνητο...)

Μπερδεύεις το VTS με το VTR...

Το VTS εχει μηχανικό κιβώτιο και είναι 125bps

Ένα GT το παρουσίασε κάποια στιγμή σε κάποια έκθεση, αλλά δεν κυκλοφόρησε απ'ότι ξέρω ποτέ στην αγορά...

Προφαμ'ως είναι αυτό που αργότερα έγινε VTS...

Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 01:14]

Να ρωτήσω και εγώ κάτι τελευταίο, αλλά χωρίς παρεξήγηση...

JiMk δίπλωμα έχεις?

Βασικά πράγματα δηλαδή, γιατί χωρίς αυτό δεν παίζει να μπορείς να οδηγήσεις Rallye...

Και επαναφέρω τη συζήτηση....

Αύριο postάρω καθαρό δωμάτιο...

:clap:

Όχι αλλά χειρίζομαι αυτοκίνητο απο τα 14 και οδηγάω μέσα στη πόλη 2 χρόνια:) μεθαύριο γίνομαι 18 και πάω για δίπλωμα. Επιτέλους θα βγαίνω και εκτός νομού.

το σάξο 1100 και το Audi A4 τα οδηγάω στο όριο... οδήγησα rallye απείραχτο και πραγματικά εντυπωσιάστικα απο τη δύναμη και το στρίψιμο:rolleyes:

Αρχική απάντηση από Ilias83

Μπερδεύεις το VTS με το VTR...

Το VTS εχει μηχανικό κιβώτιο και είναι 125bps

Ένα GT το παρουσίασε κάποια στιγμή σε κάποια έκθεση, αλλά δεν κυκλοφόρησε απ'ότι ξέρω ποτέ στην αγορά...

Προφαμ'ως είναι αυτό που αργότερα έγινε VTS...

Αλλο το GT, αλλο το VTS. To GT βγηκε σε περιορισμενα κομματια για να καλυφτουν οι προδιαγραφες συγκεκριμενου αριθμου αυτοκινητων παραγωγης ετσι ωστε να τρεξει σε αγωνες. Σχεδον ολα τα GT εφυγαν στην Αγγλικη αγορα. Τελος το GT ειναι ενα ελαφρωμενο 1.6VTR. Ενδιαφερων παντως το VTS...Αντε back to topic.

:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.