Jump to content

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΠΛΑΝΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!!!

balboagr

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Έχω να δηλώσω κάτι το οποίο αφορά ένα διπλανό φόρουμ i@#$%^a.. Δεν ξέρω εάν μπορώ να το γράψω κανονικά γι'αυτό έβαλα τα σύμβολα.Στο θέμα μας τώρα..Το συγκεκριμένο άτομο προσφέρθηκε να μου στείλει games xbox 360 (τα τεμάχια δεν έχουν σημασία) μου ζήτησε να του κάνω κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης το ποσό των 5 euro. Θα μου πείτε... μα καλά κάθεσε και ανοίγεις θέμα για 5 euro?? Είχα δει πριν καιρό σ'ένα πόστ εδώ μέσα για ένα παλικάρι που είχε χάσει 700 euro αν θυμάμαι καλά από μια κατάθεση που έκανε για μια κάρτα γραφικών.. Εμένα δεν μου περίσσευαν τα 5 euro παρόλ'αυτά όμως του την έκανα επειδή εγώ το ζήτησα. Περιμένω εδώ κι 1 μήνα και δεν έχω λάβει τίποτα....Δυστυχώς θύματα πέσανε κι άλλα 2 άτομα που του κάνανε αξιολόγηση... Η συνομιλία μου υπάρχει για όποιον θέλει να την δει. Το γαμώτο είναι ότι δεν ντράπηκε όταν μου έδωσε τα στοιχεία για την κατάθεση. Ο χρήστης λέγεται hoover123 (Προσωπικά στοιχεία δεν λέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων) Ξέρω πως οι περισσότεροι από εδώ μέσα έχετε λογαριασμό και στο διπλανό φόρουμ. Προσέξτε που κάνετε κατάθεση. Αν δεν ήταν 5 αλλά 105 η παραπάνω? Για σκεφτείτε απο πόσα άτομα έχει πάρει λεφτά και χαίρετε γι'αυτό το πράγμα.... Σόρρυ για το κατεβατό αλλά κάτι τέτοια πράγματα τα λέμε για να προσέχουμε ο ένας τον άλλον επειδή εγώ το φόρουμ το δικό μας δεν το βλέπω στύλ χρυσή ευκαιρία πουλάω-αγοράζω όλα ρόδινα κι οκ.. αλλά σαν μέσο εποικοινωνίας που ανταλλάσουμε απόψεις, βοηθάμε τους διπλανούς μας γνωστούς-άγνωστους. Αυτά από εμένα περιμένω απαντήσεις η παρόμοιες εμπειρίες σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.