therock Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2013 Μπορω με καποιο τροπο να βλεπω ποση μπαταρια απομενει στις συσκευες Bluetooth που εχω συνδεδεμενες? Εχω ενα Microsoft Mouse και η μπαταρια κραταει 2-3 μερες σχεδον το πολυ. Επισης ειχα προβλημα και με ενα χειρηστηριο PS3 που συνεεδεα, αλλα αυτο λυθηκε γιατι με νεοτερη υποστηριξη υποστηριζει hibernate, αλλα και αναφερει ποσοστο μπαταριας μεσω του software του.Επιπροθετως τι διαφορες εχουν τα τσιπακια μεταξυ των dongle Που φοριουνται και σε τι διαφορουν τα διαφορα stack που κυκλοφορουν (Microsoft,BlueSoleil,Widcomm)?Ας πουμε εχω ενα Laptop που το Bluetooth πρεπει να εινα ενσωματωμενο στο centrino wireless adapter και βλεπω εχει καλυτερη υποστηριξη απο τα windows σε σχχεση με ενα dongle που πηρα τωρα με CSR. Το πρωτο μου ελεγε συγκεκριμενα αν μια συσκευη ειναι συνδεδεμενη ή οχι ενω στο dongle δειχνει συνεχως συνδεδεμενη ασχετα αν ειναι κλειστο η σε Hibernate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.