aliendna51 Σεπτέμβριος 13, 2004 #21 Σεπτέμβριος 13, 2004 Ναι ρε παιδιά, ο καθένας ακούει ότι μουσική γουστάρει και δεν τον κατηγορούμε γιαυτό, αλλά οι Πυξ Λαξ είναι ένα συγκρότημα με μουσική τόσο εύπεπτη που τη χωνεύεις και δεν το καταλαβαίνεις.. Εκτός από ένα-δυο καλά τραγούδια όλα τους είχανε τις ίδιες τρείς συγχορδίες.. Δεν τους θεωρώ καθόλου ψαγμένο συγκρότημα.. Και το γεγονός ότι "διαλύονται" συνέχεια 6 χρόνια τώρα μόνο αρνητικά μπορεί να χαρακτηριστεί..
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 13, 2004 #22 Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Αλλοι αυτοι.....Παντως λογικο ηταν οτι αργα η γρηγορα θα διαλυσουν το συγροτημα γιατι ειναι πολυ μεγαλοι πλεον .....και δεν τους βγενει! Μεγάλοι; Ο Παπακωνσταντίνου είναι 54! Πάντως κι εγώ συμφωνώ πως από ένα σημείο και μετά είχαν κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο ρυθμό...
fantacid Σεπτέμβριος 13, 2004 #23 Σεπτέμβριος 13, 2004 Eρχομενος απο τη δουλεια πηρε το ματι μου μια αφισα "ΠΥΞ-ΛΑΞ" στη σαλονικα.Φανταζομαι οτι εγραφε η τελευταια συναυλια στη θεσσαλονικη
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 13, 2004 #24 Σεπτέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 14:05] Ποτε δεν ανακοίνωσαν πριν 2-3 χρονια τα παιδιά οτι θα το διαλυθούν... Τα ΜΜΕ έβγαλαν αυτή τη βρώμα. .. . ..Επειδή ειμαι απο Λάρισα και ο Πλιάτσικας ειναι απο Λάρισα εχουμε μιλίσει πολλες φορες και με τον Μπάμπη Στόκα. . Απο οτι μου είπαν λόγο οτι εχουν μεγάλη επιτυχία τωρα δεν θέλουν να γνωρίσουν την αποτυχία ως ΠΥΞ ΛΑΞ.. Ετσι ο καθένας απο εδω και πέρα θα κάνει σόλο καριέρα...(αν και ολοι εχουν βγάλοι δικοί τους δίσκοι)ετσι απο τις 20Σεπτεμβρίου δεν θα τους ξαναδούμε μαζί . . . Ο αδερφός του Φίλιπου Πλιάτσικα ο Λευτέρης εχει τους Οναρ.. ρε συ Lord αυτο το ειπανε σε συνενετυξη στη ΝΕΤ με τη Σοφια Τσιλιγιαννη ....αυτο το λενε ολοι οι καλλιτεχνες....οτι και καλα "you should quit when you're winning.."αλλα κανεις τους δεν το κανει....προς αποφυγη παρεξηγησεων ΔΕΝ τους κρινω για τη μουσικη τους....δεν μπορω εξαλλου....απλα τη σταση τους σχολιαζω μιας και εχει γινει πολυ της μοδας τωρα τελευταια αυτο το "για τελευταια φορα" και ολα τα σχετικα....και οσο για το εαν θα τους ξαναδει κανεις μαζι απο τις 20/9 και επειτα...επετρεψε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου...αν και μακαρι να με διαψευσετε μιας και ποτε μου δεν μου αρεσαν...
LordOfRings Σεπτέμβριος 13, 2004 #25 Σεπτέμβριος 13, 2004 φιλε Κοπρίτη τι να σου πω εγω με τον Πλίατσικα και τον Στοκα μίλησα και ούτε κολλητοι μου ειναι να μου λένε τι πραγματικά πρόκειται να κάνουν., Τον Πλιατσικα τον ξερω και εχω μιλήσει πολλες φορες μαζι του γιατι οποτε παίζει η ΑΕΛ πάει συχνά και βλέπει τους αγώνες. .. Παντος δεν είχα ξανα ακούσει απο τους ΠΥΞ ΛΑΞ οτι θα διαλυθούν εκτος απο τώρα ... μαγγιά τους να κάνουν οτι θέλουν πάντος αν τελικα η διάλυση ειναι μούφα εγω δεν πρόκειται να ξαναακούσω ΠΥΞ ΛΑΞ .. .
Ilias83 Σεπτέμβριος 20, 2004 #26 Σεπτέμβριος 20, 2004 Είχα δει το θέμα, ήθελα να γράψω και εγώ και να πω οτι έχει παραγίνει το κακό με τις τελευταίες συναυλίες των Πυξ Λαξ. Ακούω Πυξ Λαξ και μ'αρέσουν. Έχω πάει σε συναυλίες. Θεωρώ οτι είναι μια πολύ καλή μπάντα, που όμως έβγαλε λίγα τραγούδια (και εννοώ οτι μέσα απο μια μεγάλη δισκογραφία τα περισσότερα τραγούδια είναι μονότονα, βαρετά και στο ίδιο στυλ) Ωστόσο έχει βγάλει και μερικά απο τα πιο ωραία Ελληνικά τραγούδια που έχουμε ακούσει την τελευταία 10ετία...Τέλος πάντων ήθελα να γράψω και να πω οτι εντάξει, αμάν με τις τελευταίες συναυλίες, και σιγά τα live...Παιδιά γράφω αυτή τη στιγμή για άλλο λόγο.Ανέβασα χθες με το αυτκίνητο την αδερφή μου και κάτι φίλες της στο Λυκαβηττό...Μου λένε δεν θα κάτσεις μαζί μας?Δεν είχα και ιδιαίτερη όρεξη, αλλά δεν είχα και κάτι σπουδαίο να κάνω και έτσι μπήκα...Παιδιά ήταν πάρα πολύ καλό live (και το οποίο νομίζω οτι στάνταρ θα βγει σε δισκο)Παίξανε 3 ώρες, με άψογη κατανομή στο πρόγραμμα... Έχω πάει σε άλλες 2 συναυλίες τους, αλλά ήταν η μοναδική που δεν βαρέθηκα και η μοναδική που δεν ήμουν στο στυλ "τώρα θα κόψω τις φλέβες μου"Ήταν άψογη συναυλία...Και για ακόμα μια φορά νομίζω οτι πρέπει να γράψω τι με εντυπωσιάζει απο αυτή τη μπάντα των τόσο ταλαντούχων καλλιτεχνών.1. O Μάνος Ξιδούς (Απίθανη φωνή, απίθανη πλαστικότητα στη φωνή)2. O drummer (Δεν ξέρω πως τον λενε, αλλά είναι από τους λίγους drummer στην Ελλάδα που παίζει drums χωρίς να τα κοπανάει λες και του σκοτώσανε τη μάνα - δεν έχω καταλάβει γιατί οι Έλληνες drummer παλεύουν με τα drums)3. H κοπελιά με το ακορντεόν (που επίσης δεν ξέρω πως λένε, αλλά είναι πολύ πολύ καλή)Από μη Πυξ Λαξ που εμφανίστηκαν: 1. Η κοπελιά που τραγουδάει στους Όναρ (με απίθανη φωνή - ούτως η άλλως προτιμώ τα γυναικεία voclas)2. Η φράση του Μαχαιρίτσα " Ήταν μια εποχή που οι Πυξ Λαξ ήταν σαν τον Μήδα. Ότι πιάνανε γινόταν της πουτ@νας"
Kanonieris Σεπτέμβριος 20, 2004 #27 Σεπτέμβριος 20, 2004 Μας δουλεύουν κανονικά.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το κάνουν!Καθε εξάμηνο πια πάει πολύ!
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 20, 2004 #28 Σεπτέμβριος 20, 2004 Πάντως στο Ηράκλειο η συναυλία ακυρώθηκε...
Kanonieris Σεπτέμβριος 20, 2004 #29 Σεπτέμβριος 20, 2004 Κάτι άκουσα πως θα κάνουν συναυλία στην θεσ/νικη.Αληθεύει?
Tsunami Σεπτέμβριος 21, 2004 #30 Σεπτέμβριος 21, 2004 Παιδιά αυτά περι διάλυσης τα έχω ακούσει και εγώ αλλά μετά την πρώτη φορά ποτέ δεν τα πίστευα.Όντως ο Ξυδούς έχει φοβερή φωνή όπως και ο Στόκας τον οποίο τον έχουν παραμερίσει στις τελευταίες δισκογραφικές τους δουλειές και κακώς κατα την γνώμη μου...
unseen Σεπτέμβριος 21, 2004 #32 Σεπτέμβριος 21, 2004 το ξερω δεν ειναι καλες οι φωτο...αλλα επεφτε πολυ κουνημα...
Ilias83 Σεπτέμβριος 21, 2004 #36 Σεπτέμβριος 21, 2004 @unssen: Αν πήγες την Κυριακή καθόμασταν πάρα πολύ κντά...Αλλα πάρα πολύ κοντά... Καθόμουνα λίγο πιο αριστερά και λίγο πιο κάτω...
Ilias83 Σεπτέμβριος 21, 2004 #38 Σεπτέμβριος 21, 2004 Ούπς...Ναι, δίκιο έχεις...Είναι άλλο backround... Τώρα το πρόσεξα...Πως σου φάνηκε η συναυλία???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.