Vasilis 07 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2013 Μιας και τελευταία ψάχνομαι, μεταξύ άλλων σκέφτομαι να πειράξω και το τροφοδοτικόPC Perspective - PC Power & Cooling Silencer 750 Quad Power Supply ReviewΑν και τα χέρια μου πιάνουν φοβάμαι την ιδέα να πειράξω ρεύματα. Αν τηρηθούν όλοι οι κανόνες θα έχω ασφαλές αποτέλεσμα ή το τροφοδοτικό θα είναι επισφαλές ? θα ήθελα να μου πείτε για κάποιον οδηγό, εργαλεία-υλικά που θα χρειαστώ και που τα βρίσκω οικονομικότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 click στην υπογραφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 23, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 Επειδή βιάστηκα και δεν άνοιξα το λινκ.Πόσα χρόνια έχεις το Psu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Μάρτιος 23, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 Επειδή βιάστηκα και δεν άνοιξα το λινκ.Πόσα χρόνια έχεις το Psu?Για θέμα εγγύησης ρωτάς ? Τον Απρίλιο-Μαίο του 2008 το πήρα αν θυμάμαι καλά. Πρέπει να έχει γύρω στους 2 μήνες ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 23, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 Όχι δε ρωτάω για θέμα εγγύησης.Να μη το Sleevareis. Εχει τα χρόνια του στη πλάτη και το έξοδο του sleeve είναι ένα νέο psu. Οχι ότι θες αλλαγή, αλλά για φαντάσου να το sleevareis και μετά να σου πει έφαγα τα ψωμιά μου;Γνώμη μου πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Μάρτιος 26, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2013 Είχα την εντύπωση ότι τα υλικά θα μου πάνε 20-30Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάρτιος 27, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 Είχα την εντύπωση ότι τα υλικά θα μου πάνε 20-30Ε.με αρτάνι ίσως. ρώτα την κουμπάρα απο πάνω να σου πεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 27, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 Η κουμπάρα σύντεκνε έδωκε την υπογραφή της Πέρα απο το κόστος είναι και ο κόπος που θα επενδύσεις πάνω στο psu. Ρίξε ένα βλέφαρο στον οδηγό και αν αποφασίσεις να το κάνεις κάνε το. Δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Μάρτιος 27, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 Οκ.Θα τον διαβάσω τον οδηγό και αν είναι θα επανέλθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάρτιος 27, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 Η κουμπάρα σύντεκνε έδωκε την υπογραφή της Πέρα απο το κόστος είναι και ο κόπος που θα επενδύσεις πάνω στο psu. Ρίξε ένα βλέφαρο στον οδηγό και αν αποφασίσεις να το κάνεις κάνε το. Δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Βασικά άκου την κοπέλα πραγματικά ξέρει τι λέει. Δεσποινίς ανοίξτε το spoiler δια εσάς είναι :shout: :OT:ωρέ κουμπάρα δεν κανονίζεις να κάνουμε κανα καλό παρεάκι, να καταναλώσουμε και καμιά παλιορακί που την έχω και μπόλικη διαθέσιμη? Στην μαλακώνω κιόλλας αν θές με μέλι και γαρύφαλλο, για να μην σε αρπάει στο λαιμουδάκι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 27, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 Και μόνο που προτείνεις να αραιώσεις τη ρακή, δηλαδή να τη μαγαρίσεις, λέω όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάρτιος 27, 2013 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 Και μόνο που προτείνεις να αραιώσεις τη ρακή, δηλαδή να τη μαγαρίσεις, λέω όχι αν είναι καθάρια καζανισμένη 5 με 7 φορές? κάνουμε δουλειά? Και δεν είπα να την αραιώσω. να την κάνω αλα αμοργό στυλ σου είπα βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 27, 2013 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 Ή έχεις πρωτόρακη ή δεν μπαίνω στο κόπο καθόλου:nono: @ΔΟ οκ οκ οκ σταματάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.