takisv76 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Εχω μια απορια που ισως φανει χαζη.Χαζευοντας ενα ξενο φορουμ για σχετο θεμα,επεσα πανω σε καποια συζητηση που μιλουσαν για install καρτας ati και nvidia στο ιδιο pc.Δεν το γνωριζω και γι αυτο θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη καποιου πιο εμπειρου,για το αν μπορει να συμβει αυτο.Δηλαδη,θα μπορουσε για παραδειγμα να γινει εγκατασταση μιας 4890 και μιας 450 στην ιδια μητρικη? Σορρυ αν η ερωτηση ακουγεται χαζη,αλλα δεν το γνωριζω καθολου το θεμα και να πω και την αληθεια δεν ειχε περασει ποτε απο το μυαλο μου.
Trexx Μάρτιος 23, 2013 #2 Μάρτιος 23, 2013 Υπό προϋποθέσεις γίνεται, αλλά αυτό δεν καλυτερεύει τις επιδόσεις στα παιχνίδιαγιατί πολύ απλά οι κάρτες δεν συνεργάζονται. Για να αξιοποιηθεί η nvidia κάρτα, θα πρέπει να παιζεις παιχνίδια με physics όπουθα το αναλαμβάνει εξολοκλήρου αυτή.Πολύς κόπος για το τιποτα είναι η γνώμη μου, αλλά δεν το έχω κάνει. Υπάρχουναρκετά παιδιά εδώ που το έχουν δοκιμάσει και λογικά θα ποστάρουν.
swatoner Μάρτιος 23, 2013 #3 Μάρτιος 23, 2013 Η ιδέα είναι μια δεύτερη κάρτα nvidia για τα physx κ μονο.Ειτε ati και nvidia physx ειτε nvidia και nvidia physx.Συνήθως λένε για μια 7950 και μια nvidia 9500. Για να κερδίσεις αυτό το έξτρα που δίνει η nvidia σε μερικά παιχνιδια με την μηχανή physx ειτε στην περιπτωση 2 nvidia να μην επεξεργαζετε τα physx η main κάρτα αλλά η 2η σωστά να μην καταναλωνετε και απο αυτό.Μπούρδες. Το είχα σκεφτεί κ εγώ αλλά physx δεν έχουν πολλά παιχνίδια πια. Δεν τα σκάει κανεις η δε τους τα σκάει πια η nvidia για να χρεισιμοποιουν την μηχανή της.*GNex*
SkaL- Μάρτιος 24, 2013 #4 Μάρτιος 24, 2013 Κάποτε άξιζε, το είχα κάνει με 2 διαφορετικά setup, 4870+8600gt και με 5850+9800gtx, με συγκεκριμένους drivers και Patch δούλευε αλλά με κάθε νέο driver ήθελε και νέο patch, γενικά ηταν μπελάς, γνώμη μου μην ασχοληθείς...το batman είχε κάνεις πολλούς να βάλουν Physx στις ΑΤΙ τώρα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.