Jump to content

αποψεις καρτα γραφικων

philippasgate7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια εχω το κατωθι μηχανημα....ποια καρτα γραφικων μου προτεινειται ?εγω λεω μια 7770 αλλα ακομα το σκεφτομαι......budget μεχρι 100-120 καινουργια η μεταχειρισμενη.......

η αναλυση που χρησιμοποιω ειναι 1920χ1080

CPU Intel® Core™2 Quad Processor Q9550 (12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB)

MotherBoard GigaByte GA-X48T-DQ6 / 6-Quad Ultra Durable 2 / Dynamic Energy Saver.

Ram 4GB : 4 x 1GB DDR3 Buffalo First-X PC3-10600 1333MHz. ( FSX1333D3G-1G )

GPU :GeFORCE 9400 GT - 1GB

Tροφοδοτικο 450W

υ.γ στο μηχανημα δεν εχω κανει overclocking....

Καλησπερα η GPU GeFORCE 9400 GT - 1GB ddr2 ειναι λογικα στην συγκριση δεν την εχει,οχι πως δεν ειναι πολυ καλυτερη η 7750 .

Ναι είναι αρκετά καλύτερη αλλά σε no name 450αρι τροφοδοτικό δεν μπαίνει 5850

Δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά κάνει δουλειά πιστεύω. Αν το έχεις οκ,

αν δεν το έχεις μην το παίρνεις εκτός αν το βρίκεις πολύ φτηνά μεταχείρο.

επομενως με λιγα λογια πρωτα να κοιταξω ενα καλο τροφοδοτικο και μετα καρτα ε?τι watt περιπου?κανα 600αρι?

μάζεψε λεφτά και τσίμπατα και τα 2 μαζί

Αδερφε για μενα το τροφοδοτικό ειναι επένδηση βαρβάτη! Επεξεργαστες, μητρικές (σ'αυτα εισαι μια χαρα ), μνήμες , καρτες γραφικών κτλ, κτλ αλάζουν σχετικά γρήγορα! Το τροφοδοτικό όμως αν ειναι καλό κρατάει καιρό! Αν κοιτάς να κάνεις απλά τη δουλειά σου τώρα ,απλά παρε μια φτηνή καρτούλα και τελιώνεις! Αν όμως έχεις στο μυαλό σου το αύριο, ναι μάγκα θα τα σκάσεις για καλό τροφοδοτικό και λογικά πάνω απο 600ρι!

Εγινε παιδια ευχαριστω πολυ......τωρα ομως παμε στο αρχικο θεμα,ποια καρτα προτεινεται?(εννοειται με την υπαρξη καλου τροφοδοτικου)

επισης εαν μπορειτε να μου προτεινεται και ενα τροφοδοτικο σε λογικη τιμη που να κολλαει με το υπολοιπο συστημα

ευχαριστω και παλι

Αν είναι επώνυμο το τροφοδοτικό δεν χρειάζεται να πάει σε υπερβολές. Το σύστημα της υπογραφής σε full load + full 3D stress δεν φεύγει πάνω από 370-400W κατανάλωση όπως την μετράει το UPS που είναι πάνω. Αν είναι τελευταίας τεχνολογίας το PSU και με δυνατή 12V rail θα είναι κομπλέ και με 500άρι ή έστω 600άρι.

Μάπα είναι αυτό. Το θέμα δεν είναι τα ονομαστικά watt και δεν χρειάζεσαι 650αρι.

Φτηνά και καλά:

XFX ProSeries 450W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.gr

Thermaltake Hamburg 530W | Skroutz.gr

Πέρα από την ποιότητα που δεν συγκρίνεται και τα δύο είναι πολύ πιο ισχυρά

στην πραγματικότητα από αυτό που λίνκαρες.

Μην περιμένεις να πάρεις με 25 ευρώ τροφοδοτικό, το 50αρικο είναι το ελάχιστο.

Ποιό ακριβώς τροφοδοτικο έχεις τώρα? Άνοιξε το καπάκι και δες, μπορεί και να μην

χρειαστεί να αλλάξεις αν έχεις κάποιο έστω αξιοπρεπές.

δεν ειναι γνωστης μαρκας,ειναι τελειως απλο απο τα φθηνιαρικα,το ξερω οτι χρειαζομαι 100%(δεν το λυνω τωρα,γιατι πρεπει να βγει ολο η ετικετα παει και κολλαει στο πανω μερος του pc δηλαδη σε μη ευκρινες σημειο)....θα το επερνα και αυτο μετα την καρτα ομως,μηπως κλοκαρα και τον q μου λιγο πιο ψηλα σε ghz....αμα ειναι να παρω μια απλη καρτα για 1 χρονο καλυτερα να παρω τροφοδοτικο και καλυτερη καρτα για 3 χρονια.....

Για κάρτες μέχρι και την 7770 δεν χρειάζεται να κλοκάρεις τον Q6600.

Όχι ότι θα σε πειράξει σε κάτι, αλλά η κάρτα θα αποδώσει 100% είτε τον κλοκάρεις είτε όχι.

Είπες ότι θα έδινες μέχρι 120. Προσπάθησε, αν γίνεται, να κάνεις αυτά τα λεφτά 160 και πάρε και

τροφοδοτικό.

Q9550 ειναι το δικο μου αλλα τεσπα,αφου δεν χρειαζεται κλοκκαριασμα ο 6600 ,νομιζω οτι ο δικος δεν θα ζοριστει καθολου λογικα....

βρηκα το παρακατω πακετακι μεταχειρισμενο κοντα στα 140,θα ειμαι καλυμενος πιστευεται?ειναι καλη η τιμη?

SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition)

Real Power Pro 850W - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case, Cooler, Power Supply, Laptop Cooling, Gaming Peripherals

ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας ως τωρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.