GnF Μάρτιος 24, 2013 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2013 Εντελώς ενημερωτικάΠιαστράκια καλωδίων, σε ότι μέγεθος θέλουμε και σε κόστος εντελώς τσαμπα (που λέει ο λόγος) κάνουμε με 2 πράγματαΤσέρκι (το διάτρητο μακρόστενο που χρησιμοποιούν στις οικοδομές για να στερεώσουν πράγματα στον τοίχο και το βρίσκουμε σε ένα απλό χρωματοπωλείο). Το αγοράζετε σε ένα πλαστικό κύκλο, είναι φτηνό και είναι πάρα πολύ. Βγαίνει σε διάφορα πλάτη.Θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι που να χωράει το τσέρκι μέσα του.Πώς το κάνουμεΤο τσέρκι είναι ήδη διάτρητο. Το τυλίγουμε γύρω από τα καλώδια που θέλουμε έτσι ώστε η πρώτη τρύπα να συναντήσει μία άλλη και μέσα του να έχει αγκαλιάσει τα καλώδια. Κόβουμε ετσι ώστε να έχουμε την πρώτη τρύπα και την άλλη που συναντάει η πρώτη όταν το τυλίγουμε γύρω απο τα καλώδια.Το ντύνουμε όλο με θερμοσυστελλόμενο αφήνοντας την πρώτη και την πλέων τελευταία τρύπα έξω. Ζεσταίνουμε/συρρικνώνουμε το θερμοσυστελλόμενο.Το ξανατυλίγουμε γύρω απο τα καλώδιαΠερνάμε μία βίδα και στις 2 τρύπες που πλέων βλέπουμε και την βιδώνουμε κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 24, 2013 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2013 Σωστός για το τσέρκι, το είχα σκεφτέι και εγώ αλλά αισθητικά δεν μου πολυκόλλαγε. Αυτό με το θερμοσυστελλόμενο θέλω να το δω κάπου ολοκληρωμένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάρτιος 24, 2013 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2013 Σωστός για το τσέρκι, το είχα σκεφτέι και εγώ αλλά αισθητικά δεν μου πολυκόλλαγε. Αυτό με το θερμοσυστελλόμενο θέλω να το δω κάπου ολοκληρωμένο! αν περιμένεις μέχρι αύριο, να είμαι λίγο καλύτερα και να κατέβω μία μέχρι το αυτοκίνητο θα σου φτιάξω ένα για να το δείς. Μια χαρά είναι και μπορείς να του δώσεις και ότι χρώμα θές με διαφορετικού χρώματος θερμοσυστελλόμενο βασικά κάτσε μία να απαριθμήσω τα mod που θα ήθελα να έχει το κουτί Κόψιμο και γύρισμα τα hard drive bay κατά 90 μοίρες έτσι ώστε να βγαίνουν οι σκληροί από τα πλάγια. Τα κοψίματα που έχει κάνει ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] για να μην βρίσκουν στο δεξιά πλαϊνό τα καλώδια 2 μικρά κοψίματα στον πάτο για να περνάνε τα 2 ρακόρ ενός ψυγείου έτσι ώστε να το βάλεις απο έξω άνοιγμα στο motherboard tray τρύπες για το cable management άνοιγμα στο motherboard tray τρύπα για να βγάζεις/βάζεις την βάση απο ψύκτρες Μεγάλωμα του κουτιού προς τα πάνω ή προς τα κάτω τόσο ώστε να χωράει στα 2 πλαινα απο την προέκταση 2 ψυγεία. Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο απλό Αλλαγή των usb2 υποδοχών σε usb3 (οι μπροστά είναι αρκετά πιο εύκολο) external sata μαζί με τα usb επάνω Αν το καλοσκεφτώ θα μου έρθουν και άλλα Ααααα και μετακίνηση του removable motherboard tray κατα όσο μπορεί να έρθει (ίσως να μπορείς να κερδίσεις και 1 εκατοστό), προς τα έξω έτσι ώστε να έχεις πιο πολύ χώρο απο πίσω. Θα πρέπει βέβαια να βρεθεί τρόπος να στερεωθούν οι οδηγοί πιο έξω, να κοπεί το πίσω μέρος εκεί που έχει τα 2 πλαστικά κουμπώματα το tray, και όσο κόψεις απο εκεί να μπεί απο την άλλη μεριά για να μην φένεται το κενό Λέμε τώρα.......... Τρύπες για να μπαίνει κατσαβίδι στην ευθεία και να ξεβιδώνεις τις βίδες που σταθεροποιούν τις pci κάρτες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 27, 2013 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 Πάμε μια βόλτα από το Cm group στο fb να ζητήσουμε Stacker 2? Κάποιος να το πετάξει σαν ιδέα κ να αρχίσουμε τσ like από κάτω κ τις ιδέες μας. . Sorry Βασίλη για το οφφ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Mini hijack αλλά το χρέος μου το έκανα, περάστε για κάνα Like & Comment να κάνουμε σαματά! https://www.facebook.com/coolermaster/posts/10151624762400817?comment_id=24998256&offset=0&total_comments=2¬if_t=feed_comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
clarck Μάρτιος 28, 2013 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2013 και εγω ποσταρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Μάρτιος 29, 2013 Author #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Γίώργο. Από τα παρακάτω ποιό λές θα ταιριάζει πιό εύκολα στο να αντικαταστήσει τα 2 μπροστινα USB 2 ? Έχω την εντύπωση-ελπίδα πώς το πρώτο ταιριάζει χωρίς κοψίματα ?[ame=http://www.amazon.com/dp/B006VFA1C0?tag=intercept-kb-20]Amazon.com:]Amazon.com: Atech Flash USB 3.0 10-Pin Motherboard Header to 2x USB 3.0 Type-A Port Adapter Converter (Retail): Computers & Accessories[/ame] Atech Flash USB 3.0 10-Pin Motherboard Header to 2x USB 3.0 Type-A Port Adapter Converter (Retail): Computers & Accessories[ame=http://www.amazon.com/dp/B006PHY0GM?tag=intercept-kb-20]Amazon.com:]Amazon.com: StarTech.com USB3SPNLAFHD 2 Port Panel Mount USB 3.0 Cable - USB A to Motherboard Header Cable F/F: Computers & Accessories[/ame] StarTech.com USB3SPNLAFHD 2 Port Panel Mount USB 3.0 Cable - USB A to Motherboard Header Cable F/F: Computers & Accessories50cm]50cm USB 3 0 A Female to Housing 20 Pin Female Slot Adapter | eBay USB 3 0 A Female to Housing 20 Pin Female Slot Adapter | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasbayern Μάρτιος 30, 2013 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Έχω το Lian Li V2000B και δε θα το αλλάξω ποτέ.. Ποιότητα και μινιμαλισμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 30, 2013 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Έχω το Lian Li V2000B και δε θα το αλλάξω ποτέ..Ποιότητα και μινιμαλισμός Αρχηγέ να το χαίρεσαι το Lian Li σου, αλλά εδώ είσαι εκτός θέματος, βγάλε και καμμια καλη φωτό από το εσωτερικό και πόσταρε εδώ: http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/deikste-to-kouti-sas-2737.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.