k30taas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2013 παιδια εχω το εξης θεμα, εδω και παραπανω απο δυο μηνες χρησιμοποιω τα windows 8 σε ενα λαπτοπ και σε ενα σταθερο. Και στα δυο εχω εγκατεστημενο το superantispyware και ενω στο λαπτοπ τρεχοντας το βρισκει αρκετα για σβησιμο στο σταθερο δεν βρισκει τιποτα, παρα σπανιος 1 η 2. Γνωριζει καποιος τι μπορει να παιζει? Η μονη διαφορα που βλεπω ειναι οταν ανοιγω το προγραμμα στο λαπτοπ στην μπαρα κατω δεξια το εικονιδιο (σκαθαρακι) ειναι μονο του, ενω στο σταθερο ειναι τσεκαρισμενο με ενα πρασινο ν ,οπως οταν συνδεεις ενα εξωτερικο φλασακι!!!
obelix7 Μάρτιος 22, 2013 #2 Μάρτιος 22, 2013 Έχεις το ίδιο antivirus και στα δύο εκτός από το superantispyware; Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
k30taas Μάρτιος 23, 2013 Author #3 Μάρτιος 23, 2013 Έχεις το ίδιο antivirus και στα δύο εκτός από το superantispyware; Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 ναι εχω ακριβως τα ιδια και στα δυο!!
obelix7 Μάρτιος 23, 2013 #4 Μάρτιος 23, 2013 μμμ φανταζομαι εχεις μπει καποια στιγμη απο το σταθερο σε καποιο site που σε μπουκωσε στην διαφήμιση. καλό ειναι το superantispyware αλλα δεν του εχω και την τρελη εμπιστοσύνη. δοκιμασε να κανεις απλο scan και με κανενα αλλο antimalware, ccleaner. Και μετα εγκατεστησε και κανενα προσθετο στο browser για κοψιμο διαφημίσεων adblock
k30taas Μάρτιος 23, 2013 Author #5 Μάρτιος 23, 2013 μμμ φανταζομαι εχεις μπει καποια στιγμη απο το σταθερο σε καποιο site που σε μπουκωσε στην διαφήμιση. καλό ειναι το superantispyware αλλα δεν του εχω και την τρελη εμπιστοσύνη. δοκιμασε να κανεις απλο scan και με κανενα αλλο antimalware, ccleaner. Και μετα εγκατεστησε και κανενα προσθετο στο browser για κοψιμο διαφημίσεων adblock Φιλε μου εχω και στα δυο και το ccleaner και το Malwarebytes Anti-Malware επισης το defender των windows. Δεν φαινεται να υπαρχει προβλημα απο ιους αλλα αναρωτιεμαι γιατι στο σταθερο δεν βρισκει τιποτα το superantispyware ενω στο λαπτοπ βρισκει παντα!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.