Jump to content

Αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών

Astkoos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα! Έχω ενα pc εδώ και 4 χρόνια με Intel Core2 Quad στα 4.40ghz 2 Giga ram Nvidia Geforce 8600GT και μητρική της Gigabyte p35c-Ds3F που έχει και 2 slots για ddr3 μνήμες.

Θέλω να βάλω καινούργια κάρτα και 8 giga μαζί με windows 7 64bit για να παίζω κάνα παιχνίδι καινούργιας κυκλοφορίας. Σκέφτομαι για GeForce GT 640 ή την GT630 γιατί η πρώτη έχει και 3d vision που δεν με ενδιαφέρει και όχι για Gtx μοντέλα που ξεφέυγουν οικονομικά. Θα πρέπει να προσέξω κάτι με την μητρική μου; Επίσης υπάρχει κάποια γνώμη για την συγκεκριμένη κάρτα ή κάποια παραπλήσια σχετικά οικονομική;

Σε τί ανάλυση παίζεις και πόσα χρήματα διαθέτεις? Πάντως να ξέρεις 640 και gaming δεν πάνε μαζί.

Σε 1280χ1024 και περίπου στα 150-200 ευρώ πάνω κάτω. Για gaming ποιές κάρτες είναι καλές;Πάμε αναγκαστικά στα gtx μοντέλα; Υπόψη ότι δεν ψάχνω για τέλειες επιδόσεις αλλά για μια αξιόλογη κάρτα που θα με κρατήσει για άλλα 3 με 4 χρόνια.Κάποια πρόταση;

Φίλε μου, απάντησε αν θες σε αυτό που σε ρώτησε ο @virus777 και ανάφερε ποιό ακριβως

είναι το τροφοδοτικό σου. Έχουν σημασία. Ποιά είναι η οθόνη σου στην ουσία.

Σε αυτά τα λεφτά καλύτερα είναι να πας σε amd κάρτα, αλλά διευκρίνισε πρώτα τα

παραπάνω.

η top πανάκριβη κάρτα γραφικών που δεν μπορούμε να αγοράσουμε τώρα δεν πρόκειται να κρατήσει 3-4 χρόνια. Το gaming είναι αρκετά απαιτητικό και οι κάρτες γραφικών στην κατηγορία κάτω από 100€ απαξιώνονται γρήγορα. Τι είδους παιχνίδια σκοπεύεις να παίξεις;

H ανάλυση που είναι η οθόνη σου (1280χ1024) δεν απαιτεί κάποια ισχυρή κάρτα γραφικών,

με μια 7770 ή ακόμα καλύτερα με μια 650ti θα είσαι εντάξει.

Αν όμως αποφασίσεις να αλλάξεις οθόνη και να πας σε 1920Χ1080 θα χρειαστείς κάτι πιο ισχυρό για να σε κρατήσει σε βάθος χρόνου.

Όπως τα λές είναι φίλε vagsk. Έτσι όπως εχουν γίνει τα πράγματα όμως, ίσως να μην αξίζει να δώσει κάποιος πάνω απο 200euro για κάρτες. Επίτηδες το κάνουν για να προχωράει έτσι και η τεχνολογία..

Φίλε virus777 η οθόνη που έχω συγκεκριμένα είναι η LG L1900R (Digital). Τώρα για το τροφοδοτικό πρέπει να ανοίξω το πύργο για να δώ. Σε κάτι αναφέρθηκε ο Trexx για το τροφοδοτικό ότι έχει σημασία οποτε θα το αναφέρω και αυτό μόλις το δώ.Δεν σκέφτομαι να αλλάξω σύντομα οθόνη. Απο ότι κατάλαβα η 7770 της AMD είναι μια καλή λύση όπως και η GTX650ti που είπες και θα είναι στις πιθανές επιλογες.

Επίσης το τροφοδοτικό μου είναι TypeR 580W και ο επεξεργαστής Intel Core2 Quad στα 4.40ghz. Με την 7770 ή την GTX650ti θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.