Jump to content

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Βρήκα στο ντουλάπι μου μια web camera (αν δεν κάνω λάθος μου την είχε δώσει η εταιρία που έχω adsl) Βρήκα και το καλώδιο σύνδεσης αλλά δεν βρίσκω τους drivers. Η κάμερα πάνω το μόνο που γράφει είναι " DIGITAL FOCUS - SPY" πουθενά το μοντέλο τίποτα. Καμία λύση για να βρω τους drivers;

Βρήκα μηχανήματα που έχουνε την καμερούλα αυτή, αλλά δεν βλέπω driver για Windows 7 x64.

Το driverguide λέει τάχα μου ότι έχει, αλλά δεν ξέρω αν λένε μπαρούφες για να πάρεις συνδρομή κλπ.

Κατασκευαστής της κάμερας μάλλον είναι η Macronix Intl. αλλά στο site της drivers και αναφορά σε παλιά προϊόντα της γιοκ.

Βρήκα μηχανήματα που έχουνε την καμερούλα αυτή, αλλά δεν βλέπω driver για Windows 7 x64.

Το driverguide λέει τάχα μου ότι έχει, αλλά δεν ξέρω αν λένε μπαρούφες για να πάρεις συνδρομή κλπ.

Κατασκευαστής της κάμερας μάλλον είναι η Macronix Intl. αλλά στο site της drivers και αναφορά σε παλιά προϊόντα της γιοκ.

Ντάξει φίλε μου άστο δεν πειράζει..Σε ευχαριστώ πολύ. Έτσι κι αλλιώς είχα μια Logitech αλλά πάλι δεν υπήρχαν drivers για Win 7 και σκέφτομαι να πάρω μία Microsoft HD με 30 ευρόπουλα περίπου.

Eτσι απο περιεργεια μπορεις να δοκιμασεις αυτους??

(πρεπει να ειναι το ιδιο μοντελο με αυτο που εχεις για win7)

ftp://cftp.clevo.com.tw/B5100M/Optional/Webcam.zip

Δυστυχώς δεν λειτουργεί αλλά όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post σκέφτομαι για αγορά αυτής

Κάμερα Web της Microsoft: LifeCam HD 3000 | Microsoft Hardware

Έχετε τίποτα καλύτερο με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω κατά νου;

Μια microsoft lifecam 7000 που έχω είναι πολύ πατάτα, δέν σε αφήνει να τη ρυθμίσεις καθόλου και τα χρώματα είναι θολά και ξεπλυμένα, ούτε με drivers έφτιαξε Πάρε καμια logitech καλύτερα στα ίδια χρήματα.

Λιγο OT αλλα τωρα που microsoft αγορασε (ξεφτιλισε) το skype ειναι optimized σε quality για ms καμερες?

Γιατι απλα παλια τον "πινανε".H VX 7000 μου εβγαζε χειροτερη ποιοτητα ακομα και απο την logitech των 20ευρω(C20).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.