Jump to content

Aπορια γιατι καιγομαι! πως επικοινωνω με την karmen1983

sobi

Recommended Posts

Ρε παιδια καιγομαι για καποιες αποριες που εχω αλλα βλεπω οτι το ατομο που θα χρειαστω εχει φαει ban πως θα γινει να επικοινωνησουμε μαζι της ?

το ονομα του μελους ειναι karmen1983 :)

ps.μπορει να δει pm ? η δεν μπορει να δει το φορουμ οποτε δωρον αδωρον ....

τι να σου πω φιλε μου ειλικρινα δεν ξερω!!το θεμα ειναι οτι προσπαθησα να sleevaro το τροφοδοτικο και εχει δημιουργηθει ενα προβληα και την χρειαζομαι .

Εχω να δηλώσω το εξής.

Ο λογαριασμός μου θα απενεργοποιείται αυτόματα κάθε μία ώρα γιατί πήρα πολλούς πόντους ποινής. Ο λόγος επειδή είμαι μικρό και θέλανε οι κύριοι να πουν μυστικά μεταξύ τους. :cry:

Και μέσα σε όλα τα άλλα θέλουν να βγω με μαγιό στο βίντεο. Και να βάψω το μαλλί ξανθό.

Παραιτούμαι !!!:bye:

Διαφώνησε με τις νέες προτάσεις της Δ.Ο. σχετικά με τις βιντεοπαρουσίασεις.

να υποθεσω ειπε ΟΧΙ και αυτη σαν τους Κυπριους για βιντεοπαρουσιασεις αναλογες σαν αυτη του βιντεο ?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rGK-QO8yf6Y]120mm Fan Comparison Corsair H100 including Noctua NF-F12 and Silverstone AP121 - YouTube[/ame]

:mobile::dirol::big_boss::spell::snap::confused:

Εχω να δηλώσω το εξής.

Ο λογαριασμός μου θα απενεργοποιείται αυτόματα κάθε μία ώρα γιατί πήρα πολλούς πόντους ποινής. Ο λόγος επειδή είμαι μικρό και θέλανε οι κύριοι να πουν μυστικά μεταξύ τους. :cry:

Και μέσα σε όλα τα άλλα θέλουν να βγω με μαγιό στο βίντεο. Και να βάψω το μαλλί ξανθό.

Παραιτούμαι !!!:bye:

σορρυ κοπελια οι απαιτησεις τους ειναι δικιες, αλλα μην βαψεις το μαλι εκτος αν δεν εισαι μελαχρινη.:spell:

Φημες λένε οτι καποιοι ....κυριοι ζητησανε να κανει 2 βιντεο παρουσιασεις, μια public και μια private και επειδη το private preview που εστειλε, ειχε εναν μουστακαλη αντι γι αυτην, την μπαναρανε για πλαστοπροσωπια μετα απο παρεμβαση του [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.