zampONakiaskiou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2013 Δε γνωρίζω που πρέπει να βάλω το θέμα, ίσως στο offtopic θα ταίριαζε καλύτερα, αν είναι κάποιος να το μεταφέρει! Λοιπόν θέλω να βάλω κρυφό φωτισμό σε κάποια σημεία του δωματίου κι έχω προμηθευτεί τα ledstrips και τα απαραίτητα για τη σύνδεση τους αλλά μου λείπει ακόμα ένα π@π@ράκι. Που μπορώ να βρώ αυτό το μαύρο και πως θα το ζητήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάρτιος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 5 Pcs 4Pin Male Plug Adapter Connector For RGB 3528 5050 LED Strip Light Connect | eBay10PCS 4-pin Male Connector for RGB 5050 LED Strip Light Connect #K | eBayΚαι γενικοτερα ψαξε για rgb connector Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Μάρτιος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Ξέρεις που μπορώ να βρω στην Ελλάδα κάτι παρόμοιο; Όχι τίποτα άλλο απλά να μην περιμένω πάλι 3 βδομάδες να μου ρθουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάρτιος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Ξέρεις που μπορώ να βρω στην Ελλάδα κάτι παρόμοιο;Όχι τίποτα άλλο απλά να μην περιμένω πάλι 3 βδομάδες να μου ρθουν.. Διπλός Connector για Ταινία Led RGB με 1.20€ - Στην Κατηγορία LED Strip Connectors - thepowerbase.gr Μονός Connector για Ταινία Led RGB με 1.00€ - Στην Κατηγορία LED Strip Connectors - thepowerbase.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 21, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 [MENTION=14979]zampONakiaskiou[/MENTION] στειλε μια διευθυνση να σου στειλω εγω εχω περισσευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.