Jump to content

προβλημα DVD

philippasgate7

Recommended Posts

Εχω ενα dvd rw sh-223f της samsung ,εκανα εγκαταδταση των 7 βαζοντας το dvd

δισκακι στο dvd player, εγινε η εγκατασταση σωστα τα update κ λοιπα κ

οταν ημουν ετοιμος βαζω ενα παιχνιδι να παιξω που ειναι se dvd κ δεν το βλεπει ,δοκιμαζω κ αλλο παιχνιδι που

ειναι σε dvd κ παλι το ιδιο,ενω οταν βαζω cd το διαβαζει κανονικα,εχω

ψαξει δε μπορω να βρω ακρη παιδια απο χτες το απογευμα,τι κανω; τι

μπορει να εχει γινει;

ευχαριστω εκ των προτερων.....καθε αποψη ειναι δεκτη,γιατι εχω φαει τον κοσμο και ακρηδεν βρισκω.....

Δεν φταίνε τα windows και οποιοδήποτε update για το DVD. Αρχικά να σου πω ότι χρησιμοποιείται διαφορετική συχνότητα στο laser για τα DVDs και διαφορετική για τα CDs. Σαν πρόβλημα με το DVD-RW φαίνεται όλο αυτό που μάλλον τα έφαγε τα ψωμάκια του.

ευχαριστω κατ'αρχην για την αρχικη βοηθεια,αλλα πως ειναι δυνατον να bootarei τα windows που ειναι δισκος dvd και μετα απο αυτο να μην βλεπει dvd δισκακια...αυτο με παρεξενευει,αλλιως θα το ειχα αντικασησει ηδη επειδη οπως λες και εσυ γνωριζω οτι μπορει να εχει χαλασει

επισης παραθετω και μια εικονα μηπως βοηθησει καποιους

Screenshot by Lightshot

με εβαλες σε σκεψεις και το δοκιμασα..... παιζει dvd video οπως και τα cd οπως ειπα αρχικα.......dvd παιχνιδιων δεν τα ανοιγει......μηπως θελει καποιο προγραμμα γιατι για τις ταινεις εχω προγραμμα...επισης να ενημερωσω οτι τα παιχνιδια ειναι αυθεντικα επομενως εκει δεν παιζει θεμα.....

Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της Samsung εμφάνισε τα ίδια και σε άλλους (Samsung SH223F 22X DVDRW Won't copy or play DVD's - techPowerUp! Forums). Δοκίμασε αν θέλεις κάποιο άλλο firmware (από εδώ ODD Support English) μήπως και στρώσει ή/και καθαρισμό του φακού του αν μπορείς.

firmware εχω κατεβασει απο το σιτε που μου ειπες φιλε,δεν θα εμπαινα στο κοπο να σας ταλαιπωρησω αν δεν ειχα kanei τα προτευοντα πραγματα......το θεμα ειναι και αυτο που με σκαλωνει ειναι οτι διαβασε το dvd των windows τα εγκατεστησε και απο εκει και περα δεν διαβαζει dvd δεδομενων....αμα ειχε προβλημα τοcd/dvd η θα διαβαζε μονο cd h μονο δvd.....αυτο διαβαζει cd-dvd video ,εχει διαβασει και μια φορα dvd δεδομενων και απο εκει και περα ,δεν διαβαζει ΜΟΝΟ dvd data........σταυρολεξο για δυνατους λυτες......παιζει ρολο η αλλαγη καποιου τροφοδοτικου πριν το φορματ??το αναφερω μπας και βοηθησω αν και νομιζω οτι ειναι χαζη ερωτηση

firmware εχω κατεβασει απο το σιτε που μου ειπες φιλε,δεν θα εμπαινα στο κοπο να σας ταλαιπωρησω αν δεν ειχα kanei τα προτευοντα πραγματα......το θεμα ειναι και αυτο που με σκαλωνει ειναι οτι διαβασε το dvd των windows τα εγκατεστησε και απο εκει και περα δεν διαβαζει dvd δεδομενων....αμα ειχε προβλημα τοcd/dvd η θα διαβαζε μονο cd h μονο δvd.....αυτο διαβαζει cd-dvd video ,εχει διαβασει και μια φορα dvd δεδομενων και απο εκει και περα ,δεν διαβαζει ΜΟΝΟ dvd data........σταυρολεξο για δυνατους λυτες......παιζει ρολο η αλλαγη καποιου τροφοδοτικου πριν το φορματ??το αναφερω μπας και βοηθησω αν και νομιζω οτι ειναι χαζη ερωτηση

Περίεργο Problem.

Όσο κουφό και άν ακούγεται, δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο sata και τροφοδοσίας.

τελικα αλλαξα cd/dvd...περασα ενα παλιοτερο που δεν ειναι σατα αλλα τεχπα τι να κανουμε,αμα δεν σε θελει το ριμαδι.....σχετικα με την αλλαγη καλωδιων δοκιμαστηκε και αυτη πριν αντικατασταθει και τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια....ΑΠΟΤΥΧΙΑ

ευχαριστω παρα πολυ ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.