Jump to content

SP2 και Media Player 10. Ακόμα δεν τα είδαμε...

Ilias83

Recommended Posts

Ρε παίδες το Service Pack 2 για τα Windows XP έχει βγει εδώ και πολύ καιρό...

Όμως δεν υπάρχει τίποτα για Ελληνικά Windows ακόμα και φυσικά δεν υπάρχει καινούργιο στοιχείο στο Windows Update...

Έχει ακούσει κανείς πότε θα βγει στα Ελληνικά?

Το ίδιο ισχύει για το Media Player 10 το οποίο είναι άφαντο από την πρώτη στιγμή...

Φυσικά το βρήκα σε πολλά άλλα σημεία για να το κατεβάσω, αλλά στο site της Microsoft με στέλνει στη σελίδα του 9.

Μήπως ξέρει κανείς γιατί η Microsoft το σταμάτησε? Κάποιο πρόβλημα ίσως?

Καλά οτι πουθενά δεν το είδα σε Ελληνικό δεν το αναφέρω καθόλου...

Αν κρίνω από το SP2 θα πρέπει να ξανακοιτάξω σε κανα δυο μήνες...

’σχετο, αλλά απλώς αναφέρω οτι το ίδιο είχε σημβεί και με το SP3 για τα Office XP το οποίο βγήκε για τα Ελληνικά με μεγάλη καθηστέρηση...

Αυτά τα ολίγα...

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο έχει γραμμένο η Microsoft τους Έλληνες πελάτες της...

Σκέφτομαι οτι ίσως ένα τηλέφωνο στη Microsoft, σήμερα που ξύπνησα με νεύρα, είναι μια καλή ιδέα...

Αν κάποιος ξέρει κάτι για όλα αυτά ας το πεί...

Οπως το βλεπω εγω τουλ ειναι λογικο η Microsoft να κανει τις μεταφρασεις συμφωνα με το μεριδιο της αγορας που ζητα την συγκρκριμενη γλωσσα. Αρα η Ελλαδα εχοντας μικρο μεριδιο λογικο ειναι να ερχεται πιο μετα απο αλλες και ετσι να αργει...

Δεν λεω οτι ειναι σωστο αλλα αυτο ειναι το πιο λογικο και συμφερον για την εταιρια!

28 Σεπτέμβρη και μετά το SP2 για Ελληνικά XP.

Σύμφωνα τουλάχιστον με ότι λέει εδώ:

http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp2/cdorder/en_us/default.mspx

@ Daidalos: Λογικό είναι μέχρι ένα σημείο... Αλλά εδώ μιλάμε οτι το SP2 έχει βγει απο τον Αύγουστο και θα έρθει στα Ελληνικά τέλος Σεπτέμβρη...

Σωστό δεν είναι σίγουρα, έχει απλά μια λογική...

Διαφωνώ μαζί σου στο οτι είναι συμφέρον για την εταιρία...

Αν και θα μου πεις, ποιος ασχολείτε με το SP2?

Όσοι ασχολούνται είναι αρκετά δυσαρεστημένοι που η εταιρία τους έχει γραμμένους...

Δεν ξέρω λοιπόν κατα πόσο συμφέρει μια εταιρία να έχει δυσαρεστημένους τους πελάτες της...

Συμφερον για την εταιρια ειναι να εχει το μεγαλο μερος των πελατων της ευχαριστημενο! Ετσι φροντιζει πρωτα τους αγγλοφωνους πχ που ειναι πολλαεκατομμυρια και αφηνει τελευταιους τους ελληνες που με το ζορι θα παρουν ενα εκατομυριο κοπιες(και παρα πολλα λεω!)!

Με αυτη την ενοια συμφερει την εταιρια να βγαλει πιο νωρις καποιες γλωσσες και να αφησει για πιο μετα καποιες αλλες που εχουν πολυ μικρη ζητηση!

Με κάνεις να γελάω πάντως...

(Χωρίς παρεξήγηση, την ώρα που διάβασα το post σου χαμογέλασα...)

Αν θεωρήσεις ως χρονικό σημείο μηδεν στο σύστημα αναφοράς σου την ημερομηνία που βγαίνει το SP2 για τους Έλληνες, τότε ναι όντως το SP2 βγήκε 1 μήνα και κάτι νωρίτερα για τους κατόχους Αγγλόφωνων Windows XP και μάλλον θα έπρεπε να πετάνε απο χαρά....

Όμως σημείο μηδέν στο σύστημα αναφοράς μου και γενικά νομίζω κοινά αποδεκτό σύστημα αναφοράς είναι η ημερομηνία έκδοσης του πρώτου SP2 που τυχαίνει να είναι το Αγγλικό.

’ρα το Ελληνικό SP2 βγαίνει 1 μήνα και κάτι καθηστερημένο...

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που θα έπρεπε οι Αγγλόφωνοι πελάτες της Microsoft να είναι επιπλέον ευχαριστημένοι...

Αυτοί το πήραν την ώρα που βγήκε...

Αντίθετα ένα αρκετά μεγάλο μέρος των πελατών της Microsoft (σίγουρα όχι το μεγαλύτερο) και εδώ δεν συμπεριλαμβάνεται μόνο το Ελληνικό κομμάτι, αλλά και ότι άλλο εκτός από Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, είναι δυσαρεστημένο...

Δεν λέω σε καμια περίπτωση οτι η Microsoft θα έπρεπε να περιμένει να γίνει η μετάφραση για να βγάλει όλες τις εκδόσεις μαζί και να τους έχει ευχαριστημένους όλους, γιατί τότε όντως το SP2 θα είχε καθυστερήσει...

Αλλά θα μπορούσε να επιταχύνει λίγο της εργασίες της στη μεταγλώτιση ωστε να το πάρουν και οι υπόλοιποι πιο γρήγορα...

Τέλος πάντων καταλαβαίνω αυτό που λες και έχεις δίκιο έτσι όπως το λες...

Δες το όμως και έτσι όπως το λέω εγώ και θα δεις οτι μάλλον όταν μια εταιρία μπορεί να έχει όλους τους πελάτες της ευχαριστημένους τότε είναι λάθος πολιτική να προσπαθεί να ικανοποιήσει την πλειοψηφία..

Ξέρεις θεωρώ οτι μια μεταγλώτιση μπορεί να γίνει πιο γρήγορα και έτσι μου μένει η αίσθηση οτι η Microsoft αντιμετωπίζει διαφορετικά τους πελάτες με μη Αγγλικά Windows...

Αρχική απάντηση από Ilias83

Το ίδιο ισχύει για το Media Player 10 το οποίο είναι άφαντο από την πρώτη στιγμή...

Φυσικά το βρήκα σε πολλά άλλα σημεία για να το κατεβάσω, αλλά στο site της Microsoft με στέλνει στη σελίδα του 9.

Μήπως ξέρει κανείς γιατί η Microsoft το σταμάτησε? Κάποιο πρόβλημα ίσως?

Δεν το σταμάτησε. Βλέπει πως έχεις ελληνικά windows και σε στέλνει αυτόματα στη σελίδα του Media Player 9.

Αυτή είναι η σελίδα του (αγγλικού) Media Player 10:

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx

και αυτά είναι 2 Link για να το κατεβάσεις:

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=34505

http://download.microsoft.com/download/A/5/6/A56D73A3-5AD6-4D9C-8BF8-857421EC2B22/mp10setup.exe

@ Ilias83 Και ποιος σου ειπε οτι αργησαν τοσο και τα γαλικα η τα ιαπωνικα? Ακομα ενας μηνας καθηστερηση δεν ειναι τοσο τραγικο για μια γλωσσα σαν την ελληνικη που οπως και να το κανουμε και οσο και να μας δυσαρεστει δεν ειναι και απο τις πιο διαδεδομενες, ειδικα στον χωρο της πληροφορικης(μην ξεχνας οτι πολλοι ελληνες χρησιμοποιουν αγγλικα windows). Και λεω οτι δεν ειναι πολυς χρονος γιατι πολυ απλα προηγουνται και αλλες πολλες μεταφρασεις. Φυσικα και θα βγει πτωτα η αγγλικη εκδοση αφου αυτη ειναι η βασικη(αν και οχι τοσο δοκιμος ορος) εκδοση!

Και στην τελικη και να πεις οτι δυσαρεστηθηκες απο την 1 η 2 μηνες καθυστερηση, τι θα κανεις?? Θα παρεις αλλο λειτουργικο???

Για να μην ανοίγω άλλο thread, το SP2 σας δουλεύει εντάξει? Εμένα όχι και τόσο.. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή κάποια άλλη βλακεία που έχω κάνει, αλλά δεν έχω δεί χειρότερη χρήση της μνήμης από τον υπολογιστή μου.. Και της RAM και του Page File.. Έχετε παρατηρήσει κάτι σχετικό?

Αυτή είναι η σελίδα του (αγγλικού) Media Player 10:

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx

Δεν έχει παρα να μπεις στη παραπάνω σελίδαμε Mozilla και τηα σου ανοιξει σε αντίθεση με τον IE , έτσι τουλαχιστον ειχα κανει εγω οταν ειχε πρωτοβγει ο 10 και νομιζω οτι δουλευει ακομα

@Daidalos: Τα Ιαπωνικά βγαίνουν αύριο... Τα Γαλλικά βγήκαν 2 Σεπτεμβρίου...

Με συγχωρείς αλλά θα πρέπει να τελειώσει η Ιαπωνέζικη μετάφραση για να ξεκινήσει η Ελληνική?

Γιατί?

Οι ίδιοι άνθρωποι θα την κάνουν???

Τέλος πάντων απλά θεωρώ οτι μπορούσε να γίνει πιο γρήγορα...

Μάλλον πολύ το ζαλίζουμε το θέμα και δεν αξίζει...

Εγώ νομίζω οτι απλά μας έχουν γραμμένους.

’ρα δεν αξίζει να ασχολούμαστε...

Υ.Γ.: Πήρα σήμερα τηλέφωνο τη Microsoft και καλά να ρωτήσω, αλλά ψινόμουνα και λίγο για καυγά...

Απαντάει μια κοπέλα που από τη φωνή θα ήταν σε μια ηλικία 21-27 (αλλά μάλλον πιο κοντά στο 21 παρά στο 27.

Ευγενέστατη και με απίστευτη φωνή....

Δεν με κατατόπισε καθόλου λέγοντάς μου οτι θα βγεί τέλος Σεπτέμβρη και δεν ήγερε αν θα γίνει δωρεάν διανομή στους πελάτες, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τα Critical Updates...

Το ζήτημα είναι οτι εκεί που είχα όρεξη για καυγά, (όχι γιατί δεν έχει βγεί το SP2, προς Θεού, αλλά απλά επειδή είχα νεύρα για κάτι ζητήματα που με απασχολκούν τελευταία) έκλεισα το τηλέφωνο και είπα Forca Microsoft...

Απλά η κοπελιά μου εφτιαξε τη μέρα.

Τι σου είναι τελικά μια γλυκιά γυναικεία φωνή, εεε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.