jpavly Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2013 Το Google Reader δυστυχώς κλείνει και με βόλευε πραγματικά, κυρίως γιατί το άνοιγα με ένα κλικ μέσα από το Gmail μου.Τι online RSS χρησιμοποιείτε; Για προτείνετε κάποια υπηρεσία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Μάρτιος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 έχω ήδη ετοιμάσει και δουλεύω το FeedlyΑρκετά εμφανίσημο και λειτουργικό imho! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Το έχω στα υπόψιν, αλλά κάτι διάβασα ότι το Feedly χρησιμοποιεί την μηχανή του Google Reader, ελπίζω να μην πάψει να λειτουργεί κι αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Μάρτιος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 H απάντηση στους ενδοιασμούς σου :meeting:Transitioning from Google Reader to feedly | Building Feedlyμόνο να δουλέψει σωστά η μετάβαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 23, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 Το Feedly δουλεύει σώνει και καλά με Google Integration? Δικό του login δεν παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάρτιος 23, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 To feedly θα σου παρει ολα τα feeds απο το reader, και θα στα κανει δικα του, οταν κλεισει την υπηρεσια η google. Ή και πιο νωρις θα κανουν το transitionΟποτε τωρα ειναι integrated με google αλλα αργοτερα θα ειναι αυτονομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Μάρτιος 23, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 Αν και δεν είναι rss με έχει βολέψει αρκετά στο nexus tablet το currents της google νομίζω θα ήταν το επόμενο βήμα γενικά στα rss έτσι όπως τα παρουσιάζει.Για το dekstop έχω στο kubuntu το agrakator. Πολύ καλός rss client. Εμένα ποιο πολύ με ξενέρωσε που θα κλείσουν και το google news μια και εκεί έβλεπες όλες τις ειδήσεις μαζεμένες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 23, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 w00t? Γιατί πρέπει να κάνω εγκατάσταση κάτι και δεν παίζει απλά με login? (feedly) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 24, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2013 Έλα ντε. Κοιτάζω και τον The Old Reader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Ιούνιος 16, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Έχουμε κάποιο νέο; Υπάρχει κάτι εναλλακτικό που να παλεύεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 16, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Για λίνουξ υπάρχει ο tiny tiny rss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Ιούνιος 16, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2013 Κάπου διαβασα οτι το feedly το δουλευουν τωρα για να γίνει και full web service. κι εγώ αυτο χρησιμοποιώ και οσο το μαθαίνεις, σου αρεσει περισσοτερο.Ενα μονο προβληματακι υπάρχει στα android που δεν καταλαβαίνει καποιους ελληνικούς χαρακτήρες στο τίτλο του αρθρου (τελικό σίγμα και χαρακτήρες με τόνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.