aposporis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 Πήγα σήμερα να συνδέσω έναν HP 1100 σε ένα pc που δεν είχε παράλληλη. Οπότε πήρα ένα USB Printer Cable. Δυστυχώς όμως η HP είχε άλλα σχέδια. Η θύρα πάνω στον εκτυπωτή είναι μικρότερη της κλασσικής. Οπότε δε κάνει το καλώδιο. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι είτε μια "μούφα" να συνδέσω το καλώδιο του εκτυπωτή με αυτό που πήρα. Δε ξέρω αν φαίνονται καθαρά στη φωτογραφία οι δύο άκρες. Η άλλη λύση είναι να πάρω ένα τέτοιο αλλά θα μου μείνει το πρώτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Μάρτιος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Τι εννοείς "μικρότερη της κλασσικής"; Οι θύρες είναι στανταρ. Μήπως πήρες για άλλη θύρα; (άλλη μορφή, αρσενικό, θηλυκό); Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Μάρτιος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Αυτό είναι το καλώδιο του HP 1100.Αυτό είναι το κλασσικό καλώδιο για εκτυπωτές.Η "πλακέ" πλευρά που πάει στον εκτυπωτή έχει διαφορετικό μέγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Μάρτιος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Μάλιστα, τραγικότητα της ΗΡ. (από την άλλη, όσο ζω μαθαίνω ) Ο connector λέγεται mini centronics (MDR36) 36 pin. Και με μια πολύ πρόχειρη ματιά, οι αντάπτορες είναι λίγο ακριβοί. mini centronics to centronics parallel | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Μάρτιος 21, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Το έμαθα σήμερα. Αφού πήρα το καλώδιο που έχω στο τελευταίο λινκ στο πρώτο μου ποστ και ΔΕΝ λειτούργησε ούτε αυτό. Αναγνώρισε μεν τον εκτυπωτή αλλά δεν έπαιρνε drivers με τίποτα. Κάτι για bi-directional πήρε το μάτι μου στο google αλλά δε το έψαξα άλλο.Και τώρα φοβάμαι να βάλω ακόμα και pci κάρτα σε παράλληλη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.