InTheEnd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 InTheEnd, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί.Γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 έλα ντε,γιατί ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
InTheEnd Μάρτιος 20, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 έλα ντε,γιατί ;Καμία ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Άν διάβαζες ενα λεπτο τους όρους χρήσης πρίν τους αποδεχτείς θα σου λυνόταν η απορία.TheLab.gr - Forum RulesΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣΟι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: α) 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσεις β) 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσεις γ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσεις δ) 3+ χρόνια παραμονής και 20 καταχωρήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
InTheEnd Μάρτιος 20, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Εγώ είμαι 7 μήνες στο Forum, οι καταχωρήσεις τι ακριβώς είναι? Posts?Που βλέπω πόσες καταχωρήσεις έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάρτιος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Μηνύματα: 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.