Vallgox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 Καλησπερα Εχω εναν εξωτερικο δισκο connectland external enclosure 1ΤΒ ο οποιος συνδεεται με ρευμα .Τα εικονιδια (φακελοι) του δισκου εμφανιζονται σαν συντομευσεις και οταν επιχειρω να ανοιξω καποιο απο αυτα εμφανιζεται το παραθυρο "το στοιχειο ciqoc.scr στο οποιο παραπεμπει αυτη η συντομευση εχει αλλαξει ή μετακινηθει, με αποτελεσμα να μην λειτουργει σωστα η συντομευση"Γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο και τι μπορω να κανω να το λυσω?
Predator_Crack Μάρτιος 21, 2013 #3 Μάρτιος 21, 2013 Αρχικά και πρίν από το οτιδήποτε, πές μας άν έχεις δοκιμάσει τον δίσκο σε άλλο σύστημα πέραν του δικού σου και μετά χρησιμοποίησε ένα live cd των linux ή ένα εικονικό windows όπως τα Minixp του Hirensbootcd. Απλά για να σιγουρευτείς ότι δέν έχει να κάνει με τον ίδιο τον δίσκο αλλά το σύστημα.
Vallgox Μάρτιος 24, 2013 Author #4 Μάρτιος 24, 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.O δισκος εχει δοκιμαστει και σε αλλο pc και κανει τα ιδια.Το scan δυστηχως δεν δειχνει κατι.
Vallgox Μάρτιος 27, 2013 Author #6 Μάρτιος 27, 2013 Εξηγησε μου αναλυτικα σε παρακαλω αν μπορεις.Ενα προγραμμα που εξεταζει σκληρους,μου βγαζει υγεια 100% και θερμοκρασια 17 βαθμους.
obelix7 Μάρτιος 27, 2013 #7 Μάρτιος 27, 2013 Μπορείς αφου τον συνδεσεις στον υπολογιστή και στο βγαλει στους διαθεσιμους δισκους, πας Ο υπολογιστης μου -> (επιλεγεις δίσκο) δεξι κλικ - > ιδιοτητες->καρτελα εργαλεια -> ελεγχος σφαλμάτων( ή καπως ετσι αναλογα με τι windows εχεις)
HellhammeR Μάρτιος 27, 2013 #8 Μάρτιος 27, 2013 μάλλον με ένα καθαρό φορματ του δίσκου θα λυθεί το πρόβλημα σου. Απο ότι κατάλαβα μάλλον κόλησες κάποιου έιδος malware το οποίο είναι σε κάποιο απο τα files που προσπάθησες να βάλεις μέσα στον δίσκο. Άμα δεν λυθεί το πρόβλημα με το chkdisk ή με κάποιο πρόγραμμα anti-malware ή anti-virus θα πρέπει να τον διαμορφώσεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.