Jump to content

Δυο αιώνια προβλήματα σε xp

kekropas

Recommended Posts

1) Όταν αλλάζω φάκελο όταν περνάω drivers για ati ή nvidia και αλλάζω το path που θα γίνει το extract πχ αντι για C:/nvidia το βάλω C:/Program files/nvidia μου βγαίνει κατα την εκκίνηση ένα παράθυρο με τη δευτερη τοποθεσία. Ξέρει κανείς πως το βγάζω

2)Όταν κλείνω τα xp μου βγάζει ΚΑΘΕ φορα ότι ο explorer.exe δεν αποκρίνεται κτλ κτλ.

Αυτά τα δύο προβλήματα μυ βγαίνουν αρκετές φορές μετά από προσεγμένο format και συνεχίζουν μέχρι να βαρεθώ και να ξαναφορμάρω

Το πρώτο path είναι για τα αρχεία του setup και δε χρειάζεται μετά την εγκατάσταση, μπορείς να το σβήσεις. Αυτό δε μπορείς να το αποφύγεις, έχει να κάνει με το τρόπο που χειρίζονται διάφορα προγράμματα την εγκατάσταση.

Δε μου συμβαίνει σχεδόν ποτέ. Περιέγραψε λίγο τη σύνθεση των XP (updates, service pack) και τι τρέχεις στο tray.

Για το crash του explorer kατά 98,53% όταν βάλεις το SP2 θα λυθεί:) .Μπορεί και να λυθεί εάν κάνεις όλα τα update που υπάρχουν προς το παρόν αλλά ορισμένα updates ,ειδικά για τα crashes του explorer, είναι για συγκεκριμένα προβλήματα με διαφορετικά dll που κρασάρουν τον explorer και δεν μπορείς να τα κατεβάσεις με το windows update,πρέπει να ψάξεις να βρείς πιο Q της MS είναι και τρέχα γύρευε.Σχεδόν όλα όμως θα περιλαμβάνονται στο SP2 οπότε βάλτο μια και καλή.Αυτά (ουφ):confused:

Σε 3 μηχανήματα δεν έχει κάνει ως τώρα πρόβλημα. Μόνο στης αδερφής μου έκανε κάτι τρελά αλλά υποψιάζομαι corrupted αρχείο μιας και είχε διαφορετικό μέγεθος από αυτό που έδινε η MS στο site.

Αρχική απάντηση από trendy

. Μόνο στης αδερφής μου έκανε κάτι τρελά αλλά υποψιάζομαι corrupted αρχείο μιας και είχε διαφορετικό μέγεθος από αυτό που έδινε η MS στο site.

η full έκδοση είναι 200+mb αλλά αν κάνεις winupdate κατεβάζεις ότι χρειάζεται μόνο για το συγκεκριμένο pc (συνήθως 70-100 mb).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.