vaio85 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 Θα ήθελα συμβουλές και προσωπική εμπειρία απο καταστήματα με αναλώσιμα εκτυπωτών.Ενδιαφέρομαι για αγορά χύμα γραφίτη ή συμβατού τονερ.Καμια προσωπική εμπειρία?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
in2dark Μάρτιος 22, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2013 Εγω για τον laser samsung μου ψωνιζω συμβατα απο tonerhellas.Ως τωρα μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 22, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2013 Απλα να γνωριζεις οτι με το να βαζεισ μη αυθεντικά μελανια, αναιρείς την εγγύηση (εαν υπάρχει) και αυξάνεις πιθανότητές να βγαλεις ζημιά στο εκαστοτε μηχανημα. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
in2dark Μάρτιος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2013 Το εκτυπωτη μου τον αγορασα 100 ευρω. Τα αυθεντικα μελανια κανουν 70 και τα συμβατα 33. Εχω αλλαξει 4 τονερ ως τωρα.Τι λες? Αξιζει η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaio85 Μάρτιος 27, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2013 Και εγώ συμφωνώ, κάνεις απόσβεση αμέσως.Εγω βαρέθηκα να γεμίζω μόνος τα τονερ και τώρα δοκιμάζω ένα επαναγεμιζόμενο τονερακι το οποίο μέχρι τώρα φαίνεται καλό αλλά θελω να δω αν θα αντέξει τα 3 γεμίσματα που μου είπαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.