venom7 Μάρτιος 20, 2013 #21 Μάρτιος 20, 2013 Στην αρχή δεν έλεγε περί θορύβου και overclock.Οπότε και του την πρότεινα καθώς κλοκάρει πάρα πολύ καλά αλλά παρόλα αυτά τον κάνει τον θόρυβό της.Αφού θέλει να πάρει κάτι δυνατό σε default ρυθμίσεις και αθόρυβο, πρέπει να κοιτάξει κάτι σε μη reference και δυνατό από μαμά!Άμα μπορεί πάει σε 7950 και η γνώμη μου από αυτές που προτείνει είναι και εμένα την asus.Από κει και πέρα Trexx αν μπεις στο φόρουμ μας στα Μετρήσεις & Αποτελέσματα Υπερχρονισμών και ψάξεις τα benchεις, θα δεις πολλά που η 7870 είναι πάνω από την 670, πόσο μάλλον από την 660 ti!
wifferson Μάρτιος 21, 2013 Author #22 Μάρτιος 21, 2013 δεν έχω θέμα . εποικοδομητική ειναι η συζήτηση ετσι και αλλιως αλλα πιστεψε με [MENTION=9875]venom7[/MENTION] οτι αν άνοιγες το πσ και το έβαζες χύμα πανω στο γραφείο σου η "δύναμη" απο καποιο σημειο και μετα θα σου την έδινε στα νευρα .
wifferson Μάρτιος 21, 2013 Author #23 Μάρτιος 21, 2013 εβγαλα το συμπερασμα μου . αλλα αφηνω το topic ανοιχτό για περαιτέρω συζητήσεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.