azazil1190 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 Πηρα την παραπανω καρτουλα και διαπιστωσα οτι η pci που εχει ειναι η pci 2.1 version δλδ η παλια.Η μιτρικη μου εχει μονο pcie slots εννοειται οτι την πατησα επειδη δεν διαβασα προσεχτικα τα specs της xonar.Τωρα τι κανουμε?υπαρχει κανενας ανταπτορας απο pcie σε pci 2.1?https://www.asus.com/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/Xonar_HDAV13_Slim/#overviewβρηκα αυτο http://www.ebay.com/itm/PCI-Express-1X-4X-8X-16X-to-PCI-32bits-Extender-adapter-/160892416800?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item2575ef7320 δεν ξερω αν κανει για την περιπτωση μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Πόσο αγόρασες την κάρτα ήχου; 22$ λέει ότι κάνει ο adapter αλλά κατά πόσο θα δουλέψει είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση.Θα σου πρότεινα να την πουλήσεις και με τα χρήματα που θα πάρεις + τα χρήματα που θα ξόδευες για τον adapter να πας σε μια σωστή Xonar με PCIe. Γενικά τώρα τελευταία έχουν βγει τρελές προσφορές σε Xonar με PCI interface και μοιάζει όντως για ξεστοκάρισμά. Προσωπικά χρησιμοποιώ PCIe εδώ και 2 χρόνια σε κάρτα ήχου και θεωρώ ότι σιγά-σιγά οι PCI θα πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο όπως μπήκαν και οι ISA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Μάρτιος 20, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Την πηρα ξεφτιλα τιμη απο δημοπρασία δε σχεση με την τιμη που έχει. Παράλληλα πηρα και μια titanium hd σαν την δικη σου απο την οποια είμαι πολύ ικανοποιημενος και την εχω στο δεύτερο συστημα μου το οποιο χρησιμοποιω για μουσικη. Αλλα την xonar την θελω πιο πολυ για το σύστημα της υπογραφης μου για να τον ενωσω με hi-end ενισχυτη.Παντος η τιμες της χοναρ και stx ειναι πολύ τσιμπημενες ακομα για αυτο και πήρα αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Μάρτιος 20, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Τελικα θα δουλεψει αυτος ο ανταπτορας κανει για αυτό που θελω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.