Jump to content

Μαύρες Γραμμές στην εκκίνηση

Fingolfin

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά!Αν και διαβάζω κάμποσο καιρό το forum αυτό είναι το πρώτο μου post οπότε λίγη επιείκεια :p Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα.Εκεί που έπαιζα starcraft σήμερα το pc μου πέταξε μπλε οθόνη και έκανε restart.Στην επανεκκίνηση υπήρχαν κάτι κάθετες γραμμές και μετά δεν κάνει boot παρά μόνο σε safe mode!Τι πιστεύετε ότι φταίει?Από μια γρήγορη αναζήτηση στο google μάλλον η κάρτα γραφικών μας άφησε χρόνους αλλά δεν έχω μια δεύτερη ή On board στη m/b για να το ελέγξω.Η gpu είναι η ati radeon hd 4850 cpu q8220 mobo gigabyte EP43-DS3R και RAM 4gb ddr2. Επίσης αν θέλει αλλαγή η gpu θα ήθελα καμία πρόταση μέχρι 150-160 euro που να κρατήσει λίγο και για όταν κάνω αναβάθμιση στα υπόλοιπα.η ανάλυση μου είναι 1920x1080.Ευχαριστώ!

• 2 weeks later...

Όντως η gpu ήταν!Δανείστηκα μία 7770 από έναν φίλο και δουλεύει μια χαρά το μηχάνημα.Τώρα που το έψαξα λίγο σε 7850 κατέληξα για το budget μου.Σκέφτομαι για αυτήν VGA :: ATI Radeon HD7850 1GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Gigabyte) (GV-R785OC-1GD) - Visionstudio.gr

Το τροφοδοτικό μου είναι LC-POWER LC6600 600W PSU - - E-SHOP.GR.Από watt είναι αρκετό αλλά δεν το εμπιστεύομαι και πολύ :hmm: Τι λέτε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.