sokoro13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 Προσπάθεια να μετατρέψω το Elite 370 της Coolermaster σε "λειτουργικότερο" case. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoro13 Μάρτιος 20, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Προσπάθεια να μετατρέψω το Elite 370 της Coolermaster σε "λειτουργικότερο" case. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 20, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Ωραίος...άντε να δούμε σε τι θα καταλήξει!:bigsmile:Αναμένουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Πόσο πήγε η βαφή αν επιτρέπεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoro13 Μάρτιος 20, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 [MENTION=9875]venom7[/MENTION] έχω ξεμοντάρει και τα φουρφούρια για να βάψω τις φτερωτές άσπρες. αν και το σκέφτομαι γιατί δέν φημίζομαι και για την υπομονή μου.... θα δείξει.... [MENTION=10170]swatoner[/MENTION] σε γνωστό μου το έδωσα που μου χρωστούσε χάρη και στην συνέχεια αυτός σε κάποιον που συνεργάζεται και του βάφει ζάντες για το μαγαζί που έχει. κοινώς FREE. Αλλα οι τιμές κυμαίνονται στα 40ευρώ-60ευρώ που είχα κάνει μία έρευνα πρίν το δώσω σε αυτόν! Άν googlareis ηλεκτροστατική βαφή σου βγάζει αρκετά μαγαζιά με τα τηλέφωνα τους! Κάνεις μία κλήση και ρωτάς! Άν και στο forum μας υπάρχει ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] ο οποίος κάνει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ δουλειές!!!! :clap: για κάνε μία ερωτησούλα και σε αυτόν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.