Jump to content

Transistor [Sci-Fi, Action RPG](2014)

tragikos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όσοι λατρέψατε (όπως εγώ) το Bastion θα χαρείτε να μάθετε ότι η δημιουργός του, Supergiant Games, αναπτύσσει άλλο ένα παιχνίδι παρόμοιου στυλ αλλά με φουτουριστικό περιβάλλον. Το όνομα του Transistor και ιδού το announce trailer:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GTik6sYT_BE]Transistor - Reveal Trailer - YouTube[/ame]

Αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2014 και με αφορμή την ανακοίνωση του τρέχει ένα promotion στο humblebundle.com για το Bastion ;)

Περισσότερα στην επίσημη σελίδα της εταιρείας εδώ.

• 1 year later...

Τα γραφικα που υπαρχουν σ αυτο το επερχομενο παιχνιδι αλλα και στο bastion τι ειδους ειναι παιδια ? Δειχνει σαν anime καπως :hmm::hmm:

Έχουν γίνει στο χέρι από την Jen Zee. Τώρα για το είδος τους δεν μπορώ να σου πω, δεν είμαι γνώστης...

• 4 weeks later...

ένα update για όσους θέλουν να παίξουν το παιχνίδι (υπενθύμιση)!

βγήκε το NPNvsPNP.png είναι έξω μπορείτε να το αγοράσετε ή ότι άλλο θέλετε ....

πάλη φέτος θα καταξοδεύτώ σε κανένα μήνα από τώρα δεν θα μείνει τίποτα με τα summer sales του steam

Reveal hidden contents

όση ώρα περιμένετε για το killing spreeeeeeeeeee :crazy_pilot:

πάντως όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο αγοράζω γιατρέ είμαι καλά

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.