tasfot Σεπτέμβριος 28, 2004 #101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2004 Ζητούνται συνεργάτες για Telemarketing εκ μέρους μεγάλης και γνωστής Εταιρείας.Εξασφαλισμένο ποσοστό επιτυχίας πάνω απο 70%.Στείλτε μας τα στοιχεία σας στο info@acorn.gr και θα έλθουμε σε επαφή μαζί σας άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2004 #102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από tasfot Ζητούνται συνεργάτες για Telemarketing εκ μέρους μεγάλης και γνωστής Εταιρείας.Εξασφαλισμένο ποσοστό επιτυχίας πάνω απο 70%.Στείλτε μας τα στοιχεία σας στο info@acorn.gr και θα έλθουμε σε επαφή μαζί σας άμεσα. Συγνώμη κιόλας που ρωτάω.. αλλά αυτό τι ακριβώς είναι και τι γυρεύει σε αυτό το θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 29, 2004 #103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Εμένα μου άρεσε το "μεγάλης και γνωστής".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasfot Σεπτέμβριος 29, 2004 #104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 09:22] Συγνώμη κιόλας που ρωτάω.. αλλά αυτό τι ακριβώς είναι και τι γυρεύει σε αυτό το θέμα; Καλημέρα.Έχουμε αναλάβει την οργάνωση ενός δικτύου Telemarketing για μια εταιρεία και αναζητούμε ελεύθερους συνεργάτες.Πιστεύουμε οτι πολλά απο τα παιδιά που γράφουν σε αυτό το θέμα μπορεί και να ενδιαφέρονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasfot Σεπτέμβριος 30, 2004 #105 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Αγαπητοι φίλοι, ενημερωθείτε για τον νεο τιμοκοτάλογο ADSL απο την VIVODI TELECOM κατεβάζοντας τον από εδώ http://www.acorn.gr/forum/viewtopic.php?p=39#39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 7, 2004 #106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 λοιπον ΝΟΜΙΖΑ ο αμοιρος οτι εχθες θα εμπαινα κανονικα. Βαζω το 530, βαζω και το καλωδιο και το λαμπακι που δειχνει τη κατασταση λειτουργιας της γραμμη και αυτο παραμενει......σβηστο και ουτε ΚΑΝ αναβει. Ερωτηση: ο ΟΤΕ λεει οτι παρεδωσε τη γραμμη , με αυτο εννοει οτι εκανε και τη συνδεσμολογια στο σπιτι? Μηπως πρεπει να φερω εγω ηλεκτρολογο και να κανει τη συνδεσμολογια στο κουτι της πολυκατοικιας? Ειχε το διαμερισμα που μενω 6 μηνες χωρις τηλεφωνο. Το μοντεμ παντως ουτε καν δειχνει οτι υπραχει γραμμη, τιποτα . Στο ΟΤΕ παιρνω τηλεφωνο και ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΒΟΝΤΙ.Με ρωτανε αν εχω αριθμο και μετα μου λενε οτι αφου δεν εχω πως ζηταω γραμμη? τι να κανω δεν ξερω. Να φερω ενα ηλεκτρολογο να δει την συνδεσμολογια στην πολυκατοικια η συμβαινει κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2004 #107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Ο ΟΤΕ φέρνει την γραμμή μέχρι το κουτί της πολυκατοικίας. δεν φέρνει την γραμμή μέχρι το μπριζάκι του σπιτιού σου, αυτό πρέπει να το φροντίσεις εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 7, 2004 #108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 ναι ενταξει καλωδια μεχρι τη μπριζα του σπιτιου υπαρχουνε, δεν ξερω ομως το οτι φερνει τη γραμμη μεχρι το σπιτι αν εννοουνε ετσι οτι κανουν και τη συνδεση της γραμμης με τα καλωδια του σπιτιου.ΟΤΕ---καλωδιο->Φωλια πολυκατοικιας-----καλωδιο-> σπιτι. Στο κουτι(φωλια) που ειναι ολες οι συνδεσεις της πολυκατοικιας αυτοι κανουνε τη συνδεση? Θα το εκανα εγω αλλα φοβαμαι μην κοψω κανενα χριστιανου τη γραμμη και εκτος απο αυτο ειναι και πολυ ψηλα. Παντως η γραμμη ειναι παντελώς νεκρη , δεν ακουγεται τιποτα δεν παιζιε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 7, 2004 #109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 η βιβοντι παντως μετα απο επικοινωνια μου ειπε οτι δεν αναλαμβανουνε αυτοι οποιαδηποτε συνδεσμολογια στη πολυκατοικια σπιτι. Η γραμμη παραδοθηκε κανονικα απο τον ΟΤΕ λενε στο DSLAM της βιβοντι. Αρα υποθετω ,λογικα, οτι στιος 2 ακρες της γραμμης μου μονο η πλευρα στα κεντρικα της βιβοντι ειναι ενταξει. Στην πολυκατοικια μου μαλλον ειναι το προβλημα. Το εχει παθει κανενας αυτο το προβλημα? Να υπενθυμισω οτι εχω παει σε καινουριο σπιτι το οποιο δεν ειχε τηλεφωνικη γραμμη για 6 μηνες και εκανα εξ'αρχης συνδεση στη βιβοντι Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 7, 2004 #110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Ναι, ο ΟΤΕ παραδίδει το 2σύρματο στο κουτί της πολυκατοικίας.. από εκεί και πέρα αν ξέρεις εσύ ποιο είναι το καλώδιο το δικό σου που ανεβαίνει στο διαμέρισμά σου, κάντο εσύ, διαφορετικά ηλεκτρολόγος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 7, 2004 #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 αχ ρε φιλε και να ηξερες οτι ειναι στα 4 μετρα υψος και δεν το φτανω ρε γμτ τη τυχη μου:cry: :cry: :cry: :cry: , τι να κανω θα φερω ηλεκτρολογο να κοιταξει και αν μου πει οτι ειναι μεσα τοτε θα παω να πεσω στον ηλεκτρικο που περναει διπλα:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Οκτώβριος 7, 2004 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 +50 O Hλεκτρολογος Δηλαδή για την Εγκατάσταση. Θά θελα να ξέρω αυτά τα 40 που πληρώνεις για την "Εγκατάσταση " τα πληρώνεις για να σου φέρει ο τεχνικός το modemaki σπίτι; Και να σου πεί βάλε το CD και κάνε αυτό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 7, 2004 #113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 τρελαθηκα, ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ :jump: :upside: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 7, 2004 #114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 παιδια πραγματικα ειναι η πρωτη φορα στην ελλαδα που ετυχα τετοιας εξυπηρετησης. Με πηρανε στις 11.30 το βραδυ για να μου φτιαξουνε το τηελφωνο και το φτιαξαμε. ΕΥΓΕ μεγαλο στη βιβοντι, μπραβο 10000 μπραβο και ας αργησε να ενεργοποιηθει. μακαρι να συνεχισουν ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Οκτώβριος 8, 2004 #115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Ακριβώς αυτά έχω και εγώ, μόνο που το Download δεν το χρησιμοποιεί όλο, απλά έχεις λίιγο καλύτερες ταχύτητες. Αντιθέτως το Upload το χρησιμοποιεί όλο κάτι που είναι αρκετά σημαντικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 8, 2004 #116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αν ήμουν στη θέση σας δε θα το πόσταρα σε φόρουμ. :sick: θα το βούλωνα έτσι απλά, μούγκα η στρούγκα. (μπορεί να το πάρουν χαμπάρι και να σας το κόψουν). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 8, 2004 #117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 μιλουσα χθες το βραδυ παλι με το τεχνικο και μου ελεγε οτι το εξτρα bandwith φαινεται λογω του τηλεφωνου. Δεν χρησιμοποιειτε απο τη συνδεση για κατεβασμα κλπ ΑΛΛΑ βελτιωνει την ταχυτητα οσο ναναι. Το ξερουν και αυτοι οτι ειναι τοσο ψηλα αλλα δεν ειναι καμμια μαλκια. Εχθες κατεβαζα σταθερα απο σελιδα της μικροσοφτ με 46-48 kb/s κατι που φυσικα ειναι φουλ 384αρα (οτι εχω παρει δλδ). Με τον ΟΤΕ και 384 πανω 30 δεν ειχε ποτε και συνηθως κυμαινοτανε μεταξυ 25-30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Οκτώβριος 8, 2004 #118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 λοιπον ειχα και εγω το γνωστο προβλημα 128 up 640down ,τους στελνω λοιπον mail και περιμενω να με παρουν τηλεφωνο.....ε δεν με εχουν παρει ακομα το προβλημα φτιαχτηκε ομως μεσα σε μερικες ωρες γιατι ανοιξα το config του modem και τωρα λεει 448/640 και βεβαια εφτιαξε και κατα πολυ η ποιοτητα του τηλεφωνου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Οκτώβριος 8, 2004 #119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Μαλλον ο Τεχνικός δεν ήξερε τι έλεγε, απο ότι βλέπετε ανεβάζω με 30 αν και εχω πάει 33 - 34 Αυτό σημαίνει οτι μπορείς να ανεβάζεις με ένα καλό 10 -12 που θέλουν τα Azureus - Emule, χωρίς να μπουκώνει η σύνδεση. Και πάνω απ'όλα κάνεις Share! Δεν δείχνω τι κατεβάζω για ευννόητους λόγους Βέβαια και εγώ πιάνω Max 46-48k δεν χρησιμοποεί τα υπόλοιπα για Download. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 9, 2004 #120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 ωραια επεσε η vivodi αλλα κυριοι σαβατο δεν δουλευει κανεις? μεχρι παρασκευει δουλευει η εταιρια? ασε το internet ειμαι στην δουλεια μου και δεν εχω τηλεφονο. ειναι δυνατον δεν ζηταο τπτ το σοβαρο να μιλησο με καποιον υπευθηνο αν ειναι δυνατον θεσσαλονικη τπτ αθηνα τπτ ε τι θα γινει μια ωρα δεν μπορω να βρω κανεναν 1 ανθρωπος δεν υπαρχη να σηκοσει 1 τηλεφωνο να με εξυπηρετησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.