enduracell Σεπτέμβριος 24, 2004 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 ακούγεται πολύ λογικό δεν αποκλείεται να συμβαίνει... αν και η Vivo δε σου αλλάζει IP (τουλάχιστον σε μένα) εκτός και αν κάνεις reset... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Σεπτέμβριος 24, 2004 #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Για Ξανθη και DSL με Vivodi τι παιζει? Εχει κανεις ή ξερει να μου πει κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilHawk Σεπτέμβριος 24, 2004 #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από tasfot [Σήμερα, στις 11:34] Αν προσέξετε καλύτερα στο τέλος της σελίδας, φυσικά και αναφέρεται η προέλευση.Δεν χρειάζεται να είστε τόσο καυστικός. Όλοι να βοηθήσουμε προσπαθούμε. Αγαπητέ να είστε σίγουρος ότι δεν ήθελα να γίνω καυστικός!Αλλα η στοιχειώδη ευγένεια απαιτεί να αναφέρουμε τίς πηγές μας & φυσικά να ζητάμε την άδεια για την χρήση τέτοιων αναφορών. Ειδικά όταν αυτές είναι χομπύστικες ελληνικές προσπάθειες που συντηρούνται με κόπο και οικονομικές θυσίες!ps. Η λύση που δώσατε, της αναφοράς με μικρά γράμματα & χωρίς link, είναι άκομψη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Σεπτέμβριος 24, 2004 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 παντως παιδια παρολα τα μικρα προβληματακια που ειχε εκεινες τις μερες σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τη vivodi.οσες φορες ζρειαστηκε κατι απο το cc,ενα mail account,μια διευκρινηση για κατι ηταν πολυ εξυπηρετικοι.τωρα για τα downtimes...ε..συμβαινουν αυτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Σεπτέμβριος 24, 2004 #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από ΧΡΗΣΤΟΣ Σήμερα πήγα από εκεί γιατί ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ στα email!!! και μου είπαν ότι δεχθήκαν επίθεση από ιό!!!:alien: Μου είπαν ότι κατα το βράδυ θα έχει φτιάξει το τηλέφωνο αλλά αρχή-δια με ρίγανη! :rant: Καταρχήν αυτοί οι τύποι της Acorn υποτίθεται είναι εδώ για να δώσουν απαντήσεις.....αυτό το στοιχειώδες έπρεπε να το ξέρουν.....άσε μου στη δική μου ερώτηση με γράψαν κανονικα.......Και φίλε tasfot.....ποιούς νομίζεις οτι κοροιδεύεις....αφού σου λένε ότι στην σελίδα που υπάρχει στην CACHE άν ξέρεις τί εστί αυτό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το By adslgr, αφού σας έγινε η παρατήρησε σπεύσατε να το βάλετε. Τέλος σαν σοβαρή εταιρία που υποτίθεται ότι είστε θα μπορούσατε να αφιερώσετε 2-3 ωρίτσες να γράψετε ένα FAQ. Λοιπόν Χρήστο λογικά δεν έχεις ρυθμίσει σωστά το Router, μπες στο Site της Vivodi έχει και νούμερο απο 210 - χχχχχχ ektos apo το 13880 για εξυπηρέτηση πελατων και πές τους ακριβώς το πρόβλημα και ζήτα το τεχνικό τμήμα. Αν σου λένε πάρε μετά να παίρνεις συνέχεια. Θα σου δώσουν οδηγίες......η στο κάτω κάτω τους λές ελάτε να το φτιάξετε γιατί δεν έχω ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Σεπτέμβριος 24, 2004 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Kαλά ρε παιδιά η CIA σας κυνηγάει; Είναι δυνατόν σοβαρή εταιρία να μή δίνει τηλέφωνο επικοινωνίας και να ζητάτε E-mail με το τηλέφωνο του άλλου; Εξάλλου γι'αυτό είναι τα φόρουμ. Για να δημοσιεύονται τα προβλήματα και οι ενδεχόμενες Λύσεις.Σκηνοθέτης..... CUT THEM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Σεπτέμβριος 24, 2004 #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Υπαρχει σε ολη τη Θεσσαλονικη full LLU απο Vivodi ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 24, 2004 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 στο site της vivodi έχει μηχανή που αν βάλεις το τηλ σου λέει αν σε καλύπτει το DSL Access. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Σεπτέμβριος 24, 2004 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Δηλαδη αν πει η μηχανη ΟΚ σημαινει οτι εχω full LLU ή οτι εχω ένα απο τa δύο διαθέσιμο?[ή full ή shared]... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Σεπτέμβριος 24, 2004 #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 H μηχανη ειπε : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ(μέσω DSL πρόσβασης OTE)Περισσότερα για την υπηρεσίαΠως θα την αποκτήσω; Αρα μάλλον εχω μονο shared ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 24, 2004 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 όχι ούτε shared μπορείς να βάλεις αφού λέει "μέσω DSL πρόσβασης OTE". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Σεπτέμβριος 24, 2004 #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 παιδιά έχετε μπερδέψει κάτι. Το FULL είναι όλα απο Vivodi. Το shared είναι ISP vivodi, γραμμή ΟΤΕ αλλά πάνω απο την ίδια γραμμή θα σου περνάει και τηλέφωνο με Splitter....αυτο...άρα Shared LLU θα βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Σεπτέμβριος 25, 2004 #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Για εξηγηστε καποιος με απλα λογια τι ειναι το shared LLU γιατι εχω μπερδευτει λίγο .... :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasfot Σεπτέμβριος 25, 2004 #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 δεν εχετε παρά να θέσετε τα θέματα σας στο forum http://www.acorn.gr/forum/index.php και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις Α Μ Ε Σ Α ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Σεπτέμβριος 26, 2004 #95 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 με τους κομβους τι γινετε??? θα αυξησει η βιβοντι ποτε τους κομβους της η θα πληρονουμε τα κερατιατικα μας για dsl access στον οτε??? :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 26, 2004 #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 14:24] με τους κομβους τι γινετε??? θα αυξησει η βιβοντι ποτε τους κομβους της η θα πληρονουμε τα κερατιατικα μας για dsl access στον οτε??? :wall: για τον ιδιο λογο ζητησα το σταθερο τηλεφωνο τις προαλλες.......τελικα ποσταρα στο νεο φορουμ της Acorn και αναμενω απαντηση....και γω μπουχτισα με το μονοπωλιο των κομβων του ΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Σεπτέμβριος 27, 2004 #97 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχ . Παλι στον κωλοΟτε θα τα σκασουμε μου φενεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasfot Σεπτέμβριος 27, 2004 #98 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Διαβάστε το σημερινό Δελτίο Τύπου εδώ....http://www.acorn.gr/news.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Σεπτέμβριος 27, 2004 #99 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 5 κάτω.....δέν είναι και άσχημα. ’ντε και εις κατώτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Σεπτέμβριος 27, 2004 #100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2004 Βέβαια στις άλλες κατηγιορίες, ειδικά στην 1024/256 και 2048/640 είναι εντυπωσιακότατες αλλαγές, απαγορευτικές όμως ακόμα για τον Home user Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.