Jump to content

DSL από Vivodi

kalxas

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tasfot [Σήμερα, στις 11:34]

Αν προσέξετε καλύτερα στο τέλος της σελίδας, φυσικά και αναφέρεται η προέλευση.

Δεν χρειάζεται να είστε τόσο καυστικός. Όλοι να βοηθήσουμε προσπαθούμε.

Αγαπητέ να είστε σίγουρος ότι δεν ήθελα να γίνω καυστικός!

Αλλα η στοιχειώδη ευγένεια απαιτεί να αναφέρουμε τίς πηγές μας & φυσικά να ζητάμε την άδεια για την χρήση τέτοιων αναφορών. Ειδικά όταν αυτές είναι χομπύστικες ελληνικές προσπάθειες που συντηρούνται με κόπο και οικονομικές θυσίες!

ps. Η λύση που δώσατε, της αναφοράς με μικρά γράμματα & χωρίς link, είναι άκομψη!

παντως παιδια παρολα τα μικρα προβληματακια που ειχε εκεινες τις μερες σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τη vivodi.οσες φορες ζρειαστηκε κατι απο το cc,ενα mail account,μια διευκρινηση για κατι ηταν πολυ εξυπηρετικοι.τωρα για τα downtimes...ε..συμβαινουν αυτα..

Αρχική απάντηση από ΧΡΗΣΤΟΣ

Σήμερα πήγα από εκεί γιατί ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ στα email!!! και μου είπαν ότι δεχθήκαν επίθεση από ιό!!!:alien: Μου είπαν ότι κατα το βράδυ θα έχει φτιάξει το τηλέφωνο αλλά αρχή-δια με ρίγανη! :rant:

Καταρχήν αυτοί οι τύποι της Acorn υποτίθεται είναι εδώ για να δώσουν απαντήσεις.....αυτό το στοιχειώδες έπρεπε να το ξέρουν.....άσε μου στη δική μου ερώτηση με γράψαν κανονικα.......Και φίλε tasfot.....ποιούς νομίζεις οτι κοροιδεύεις....αφού σου λένε ότι στην σελίδα που υπάρχει στην CACHE άν ξέρεις τί εστί αυτό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το By adslgr, αφού σας έγινε η παρατήρησε σπεύσατε να το βάλετε. Τέλος σαν σοβαρή εταιρία που υποτίθεται ότι είστε θα μπορούσατε να αφιερώσετε 2-3 ωρίτσες να γράψετε ένα FAQ.

Λοιπόν Χρήστο λογικά δεν έχεις ρυθμίσει σωστά το Router, μπες στο Site της Vivodi έχει και νούμερο απο 210 - χχχχχχ ektos apo το 13880 για εξυπηρέτηση πελατων και πές τους ακριβώς το πρόβλημα και ζήτα το τεχνικό τμήμα. Αν σου λένε πάρε μετά να παίρνεις συνέχεια. Θα σου δώσουν οδηγίες......η στο κάτω κάτω τους λές ελάτε να το φτιάξετε γιατί δεν έχω ιδέα.

Kαλά ρε παιδιά η CIA σας κυνηγάει; Είναι δυνατόν σοβαρή εταιρία να μή δίνει τηλέφωνο επικοινωνίας και να ζητάτε E-mail με το τηλέφωνο του άλλου; Εξάλλου γι'αυτό είναι τα φόρουμ. Για να δημοσιεύονται τα προβλήματα και οι ενδεχόμενες Λύσεις.

Σκηνοθέτης..... CUT THEM!

παιδιά έχετε μπερδέψει κάτι. Το FULL είναι όλα απο Vivodi. Το shared είναι ISP vivodi, γραμμή ΟΤΕ αλλά πάνω απο την ίδια γραμμή θα σου περνάει και τηλέφωνο με Splitter....αυτο...άρα Shared LLU θα βάλεις.

Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 14:24]

με τους κομβους τι γινετε??? θα αυξησει η βιβοντι ποτε τους κομβους της η θα πληρονουμε τα κερατιατικα μας για dsl access στον οτε???:wall: :wall: :wall:

για τον ιδιο λογο ζητησα το σταθερο τηλεφωνο τις προαλλες.......τελικα ποσταρα στο νεο φορουμ της Acorn και αναμενω απαντηση....και γω μπουχτισα με το μονοπωλιο των κομβων του ΟΤΕ:TD:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.