ΧΡΗΣΤΟΣ Σεπτέμβριος 21, 2004 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΕΗΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΕΧΩ DSL VIVODI ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΔΕΣΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΕΝΩ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑ!!!!! ΤΙ Μ@Λ@ΚΙ@ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 21, 2004 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 μπορεις να μας πεις περισοτερες πληροφοριες για το προβλημα?κι επεισης μπορεις να γραφεις με μικρα γιατι ειναι σαν να φωναζεις?φιλικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Σεπτέμβριος 21, 2004 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2004 οκ! Εγκατέστεισα το ΑΤΑ της CISCO που μου το έδωσαν απο τη VIVODI μαζι με το MODEM. Η συνδεσμολογία είναι σωστή αλλά όταν σηκώνω το ακουστικό δεν υπάρχει σήμα! Το κόκκινο led στο ATA ανάβει κανονικά και στο ακουστικό ακούω τα μπιπ που κάνουν τα πλήκτρα όταν τα πατάω αλλά μέχρι εκεί! Δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 22, 2004 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Εγώ είμαι Λάρισα και δεν έχω παροχή από τη vivodi αλλά ένα μαγαζάκι στα 50 μετρά έχει , πως γίνετε αυτό ? και τι μπορώ να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Σεπτέμβριος 22, 2004 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Κι εμένα ένας φίλος μου που μένει δέκα λεπτά έξω από την Αθήνα δεν μπορεί να βάλει κι εγώ έβαλα αλλά δεν λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή!!! και μου δώσαν και δύο αριθμούς!!! Αυτός εκεί στη Λάρισα που λες έχει τηλέφωνο με τη Vivodi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 22, 2004 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Χρήστο γιατί δε παίρνεις τηλ στο 13880 να τους ρωτήσεις για το τηλ. (αν έχεις τηλ από ΟΤΕ ) ή στείλε ένα e-mail στο παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Σεπτέμβριος 22, 2004 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Με τον ΟΤΕ έχω ξεκόψει παντελώς!!! Τώρα χωρίς τηλέφωνο το 13880 μπορώ να το πάρω μόνο από καρτοτηλέφωνο και με τηλεκάρτα με μονάδες (δεν τις χρεώνει αλλά δεν παίρνει αλλιώς) και το πρόβλημα είναι ότι μετά από ένα λεπτό κόβει τη γραμμή!!! Σε ποιό email μου είπες να στείλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 22, 2004 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 info@acorn.gr ή customerservice@vivodi.gr στείλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 22, 2004 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 ασχετο, η βιβοντι τις τελευταιες μερες σερνεται κυριολεκτικα, το παρατηρησε κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Σεπτέμβριος 22, 2004 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Έχει και γ@μώ τα δίκια!!! Σε κάποια sites κάνει 150ώρες για να μπει ενώ άλλες φορές μπαίνει στα καπάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 22, 2004 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από ΧΡΗΣΤΟΣ Κι εμένα ένας φίλος μου που μένει δέκα λεπτά έξω από την Αθήνα δεν μπορεί να βάλει κι εγώ έβαλα αλλά δεν λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή!!! και μου δώσαν και δύο αριθμούς!!! Αυτός εκεί στη Λάρισα που λες έχει τηλέφωνο με τη Vivodi; Θα βάλει η έβαλε και έχει παροχή από την ίδια τη vivodi μέσα από το site της vivodi αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 22, 2004 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από tasfot [14-09-2004 16:56] Η γρηγορότερη λύση είναι να ζητήσετε από τον ΟΤΕ μια γραμμη ISDN πάνω στην οποίαμπορεί να υλοποιηθεί άμεσα το ADSL.Μόλις σας εγκαταστήσουν την ISDN θα ειναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμεπρόσβαση ADSLnet by Vividi.Με εκτιμησηΦωτάκης Τάσοςwww.acorn.gr Αυτό γίνετε και σε εμένα ?Είχα κάποτε isdn και τώρα δεν έχω , δεν γίνετε τώρα?Επίσης μόνο αν κάνω αίτηση isdn θα μπορώ να έχω πρόσβαση ADSLnet by Vividi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 22, 2004 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka ασχετο, η βιβοντι τις τελευταιες μερες σερνεται κυριολεκτικα, το παρατηρησε κανενας? ναι υπηρχε ενα προβλημα σημερα σε μενα και απο εχτες δεν κατεβαζε σωστα κατα τα αλλα δεν παρατηρησα μεγαλες πτωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 22, 2004 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 προχθές μετά της 12 ήταν όλα νεκρά πήρα στην υποστήριξη και είπαν ότι πέσαν routers, κατά της 3 σχεδόν επανήλθε αν θυμάμαι καλά... Σήμερα 2π.μ μέχρι το πρωί 10 και βάλε σερνόταν αλλά τώρα φαίνεται οκ, δε ξέρω μακάρι να μη επαναληφθεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 22, 2004 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας: 6947-899070 Fax: 22940-93054E-mail: info@acorn.grΥπεύθυνος: Φωτάκης ΑναστάσιοςΕΡΩΤΗΣΗ..........................κανενα σταθερο δεν υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 22, 2004 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 βρε πάρτε 13880 ότι ώρα πάρετε εκεί είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Σεπτέμβριος 22, 2004 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Σήμερα πήγα από εκεί γιατί ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ στα email!!! και μου είπαν ότι δεχθήκαν επίθεση από ιό!!!:alien: Μου είπαν ότι κατα το βράδυ θα έχει φτιάξει το τηλέφωνο αλλά αρχή-δια με ρίγανη! :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Σεπτέμβριος 22, 2004 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2004 Μεταξύ μας κι έχω χτυπηθεί από ιό :sick: Τον ιό της γρύπης!!! Και δεν υπάρχει κι AntiVirus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 23, 2004 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka ασχετο, η βιβοντι τις τελευταιες μερες σερνεται κυριολεκτικα, το παρατηρησε κανενας? Εγώ έχω προβλήματα ταχύτητας εδώ και κανα μήνα. Έχω Vivodi via OTE (όλα βέβαια τα πληρώνουμε στη Vivodi, γιατί αυτή κανόνισε για όλα) 384/128 (περιοχή Ηλιούπολη, Αθήνα) και σερνομαι.... παραπάνω από 28-30 ΚΒ δεν έχω δεί ποτέ μου ... Κάποια στιγμή στην αρχή, ίσως....Κάποια απάντηση/λύση/πρόταση γι' αυτό...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 23, 2004 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2004 Μόλις βρήκα κι αυτό....http://www.adslgr.com/forum/thread9526-0-asc-0.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.