venom7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2013 Καλησπέρα!Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι πολύ απλό αλλά...!!!Μόλις μου έφερε η κοπελιά μου το laptop της,το οποίο είναι dead και θα ήθελα να πάρω από μέσα κάποια αρχεία που έχει και ακόμα να έπαιρνα και ένα clone του(αν γίνεται).Θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να το κάνω.Έχω χώρο και στο σκληρό στο pc μου να τα μεταφέρω αλλά και σε εξωτερικό σκληρό, αλλά δε ξέρω που να συνδέσω και τι αλλά και το πως(τι χρειάζεται)!Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Μάρτιος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Οι sata δίσκοι των λαπτοπ έχουν ακριβώς ίδια σύνδεση με τους κανονικούς sata.Απλά συνδέεις τροφοδοσία και καλώδιο δεδομένων στο δίσκο, όπως θα συνέδεες έναν απλό sata δίσκο στον σταθερό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 19, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 άνοιξε την θήκη του δίσκου κάτω απο το laptop, βγάλτον, βάλτον στο σταθερό, αντέγραψε αυτα που θές και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 19, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Έτσι απλά???Απλά είχα την εντύπωση ότι μπορεί να ήθελε κάτι σαν icy box ή κάτι τέτοιο???!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 nope, άν είναι SATA ο δίσκος του laptop, ίδιες υποδοχές έχεις με αυτούς του σταθερού σου, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω να κάνεις (πχ adapter). Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Μάρτιος 19, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 αν απο την αλλη ειναι ide για λαπτοπ, δεν θα μπαινει στο σταθερο σου. οποτε ψαχνεις ή για κουτάκι ή για ενα ειδικο ανταπτορακι που το μετατρέπει σε κανονικο ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 19, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Μάγκες το άνοιξα το λαπτόπι και είναι sata.Τον έβαλα πάνω και τώρα που μιλάμε κάνω τη μεταφορά!!!Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας και το χρόνο σας!!!Τα αρχεία τα βασικά που πρέπει να πάρω είναι αυτά που είναι μέσα στο όνομα του user ή και αλλού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Μάρτιος 20, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Αν δεν έχει άλλα partitions, τα περισσότερα εκεί θα είναι, ναι. Τσέκαρε και μια μήπως είχε τίποτα χύμα στο c, δηλαδή στο root folder του δίσκου Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 20, 2013 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Ανάλογα τι θέλεις να πάρεις. Αν ήταν στην επιφάνεια εργασίας και στα έγγραφα είναι μέσα στο users εκτός αν τα είχατε βάλει χειροκίνητα σε άλλο partition του δίσκου είτε άλλο φάκελο (όπως κάνουμε με τους ssd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 20, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 απλά ρώτα την κοπέλα τι θέλει να κρατήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 20, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Βασικά Έχω αντιγράψει όλο το φάκελο users->"*****".Θα τη ρωτήσω και άμα είναι βλέπω.Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.