venom7 Μάρτιος 25, 2013 #41 Μάρτιος 25, 2013 Κάποιοι κοιτάνε το δέντρο και δε βλέπουνε το δάσος μου φαίνεται!!![MENTION=1891]Τζώρτζης[/MENTION]Η λέξη σε πείραξε φίλε μου???Το ότι αυτό που ειπώθηκε από τον atiman αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει, δεν το βλέπεις?Το ότι έλεγε ότι ΔΕΝ και το υπογράμμιζε κιόλας με τόνο και σιγουριά δεν το βλέπεις???!!!Στη λέξη κόλλησες εσύ???Απλά πάλι για να μας την πεις με κάτι?Δε σε καταλαβαίνω!!![MENTION=190]panoc[/MENTION]Τίποτα δεν είναι αυτονόητο φίλε μου.Έχω δει αμάξια(όπως και πολλοί από εμάς πιστεύω) vw,audi,honda...φτιαγμένα να πατάνε για πλάκα κάτι porsche και ferrari.Και στην τελική έχοντας χαλάσει πολύ λιγότερα χρήματα.Ποιο είναι το αυτονόητο?Ότι από τη μανα τους είναι έτσι τα πράγματα?Ναι αλλά το θέμα είναι τι γίνεται από κει και πέρα...
Τζώρτζης Μάρτιος 25, 2013 #42 Μάρτιος 25, 2013 [MENTION=1891]Τζώρτζης[/MENTION]Η λέξη σε πείραξε φίλε μου???Το ότι αυτό που ειπώθηκε από τον atiman αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει, δεν το βλέπεις?Το ότι έλεγε ότι ΔΕΝ και το υπογράμμιζε κιόλας με τόνο και σιγουριά δεν το βλέπεις???!!!Στη λέξη κόλλησες εσύ???Απλά πάλι για να μας την πεις με κάτι?Δε σε καταλαβαίνω!!!Δεν υπάρχει διάθεση προσωπικής εμπάθειας αγαπητέ, αν το είδες έτσι με συγχωρείς.Το αν μπορεί να γίνει ή όχι το συγκεκριμένο φλασάρισμα δεν έχει σχέση με το τι θα σου πει κάποιος ο οποίος, ώριμα, κοιτάζει την ασφάλεια. Πολύ καλά έκανε ο atiman και δεν σου είπε: πήγαινε, κάντο θα δουλέψει μην ανησυχείς, ακόμα και αν το είχε κάνει ο ίδιος, διότι πάντα υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος αποτυχίας (αναλόγως και τον χρήστη βεβαίως) και αυτό δεν είναι κινδυνολογία.
atiman Μάρτιος 25, 2013 #43 Μάρτιος 25, 2013 Κάποιοι κοιτάνε το δέντρο και δε βλέπουνε το δάσος μου φαίνεται!!!Το ότι αυτό που ειπώθηκε από τον atiman αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει, δεν το βλέπεις?Το ότι έλεγε ότι ΔΕΝ και το υπογράμμιζε κιόλας με τόνο και σιγουριά δεν το βλέπεις???!!!Αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις (πιθανον επειδη μπορει να μην θελεις) ειναι οτι το ΔΕΝ εξακολουθω να το τονιζω διοτι οσο και εσυ να ειδες η να εψαξες οπτικα πιθανες αλλαγες η ομοιοτητες, δεν μπορεις με τιποτα να γνωριζεις την παρτιδα των chip , των μνημων η αλλων εξαρτηματων στις καρτες, οπως και αλλα στοιχεια τα οποια δεν γνωριζεις. Το οτι βεβαια απο την αρχη σας ειχα πει οτι το προβλημα το βλεπω σε καποιες παραμετρους του bios της clu3d, το παραβλεπεις....Σιγουρα ομως οι καρτες ειναι δικες σας και μπορειτε να τις κανετε οτι θελετε.Το κακο ειναι οτι θεωρεις κινδυνολογια την αποτροπη του εγχειρηματος (ακομη και τελικα επιτυχημενου), για λογους που παλι δεν μπορεις να καταλαβεις - και λεγεται ασφαλεια.Διοτι οταν θα παρουσιαστει ενα προβλημα, δεν θα πεις οτι μπορει να φταιει αυτο που εκανες αλλα θα αρχισεις να λες το ενα η το αλλο κοσμιτικο για την ΑΤΙ η για τον driver η για την club3d .... αν και γνωριζω την αποψη σου για καποια πραγματα (θυμασαι την προσωπικη επικοινωνια μας , πριν ενα χρονο περιπου).Ελπιζω να γνωριζεις και να αποδεχεσαι οτι την μετατροπη αυτη την εκανες με δικη σου ευθυνη.
panoc Μάρτιος 25, 2013 #44 Μάρτιος 25, 2013 [MENTION=190]panoc[/MENTION]Τίποτα δεν είναι αυτονόητο φίλε μου.Έχω δει αμάξια(όπως και πολλοί από εμάς πιστεύω) vw,audi,honda...φτιαγμένα να πατάνε για πλάκα κάτι porsche και ferrari.Και στην τελική έχοντας χαλάσει πολύ λιγότερα χρήματα.Ποιο είναι το αυτονόητο?Ότι από τη μανα τους είναι έτσι τα πράγματα?Ναι αλλά το θέμα είναι τι γίνεται από κει και πέρα...yeap αλλα μολις ξεφυγες απο αυτο που στηριζεις -> κοστος/αποδοσητο παπι θα ειναι παντα παπι, ειτε εχει 9 αλογα ειτε 11.και το haya θα ειναι παντα haya και δε θα καιει τα λαστιχα του που κοστιζουν οσο το παπι ετσι για πλακα.
venom7 Μάρτιος 25, 2013 #45 Μάρτιος 25, 2013 [MENTION=1891]Τζώρτζης[/MENTION]Το θέμα δεν είναι ότι ο atiman δε μου είπε πήγαινε κάν'το και δεν καταλαβαίνεις μάλλον αυτά που λέω.Δε διαφωνώ με το να μου πει κάποιος, ξέρεις μπορεί να μη γίνεται και υπάρχουν και κίνδυνοι.Τα ξέρω και εγώ και τα δέχομαι.Διαφωνώ όμως με το να λέει ότι "απλά ΔΕΝ γίνεται" σαν να είναι σίγουρος και να παρομοιάζει την άποψη του άλλου με ποιήματα ενώ τελικά ΓΙΝΕΤΑΙ.[MENTION=9179]atiman[/MENTION]Γιάννη θυμάμαι που είχαμε μιλήσει και χαίρομαι που το θυμάσαι και εσύ και οι απόψεις μου δεν έχουν αλλάξει ακόμα παρόλα αυτά!Το ότι αυτά που είπες είναι κινδυνολογίες, είναι αλλά δε σημαίνει ότι δεν είναι και σωστές και βάσιμες κινδυνολογίες!!!Μια χαρά λογικές και σωστές είναι.Καλά κάνεις και εσύ αλλά και ο καθένας και λέει και τα καλά αλλά και τα "κακά" για να ξέρει πριν πράξει.Και έτσι είμαι και έτσι έκανα και στη συγκεκριμένη περίπτωση.Όμως το θέμα δεν είναι το ότι προσπάθησες να αποτρέψεις αυτήν την κίνηση αλλά ότι είπες ότι ΔΕΝ γίνεται και ο τρόπος που το είπες ενώ τελικά γίνεται.Μπορούσες να πεις ότι γίνεται αλλά μπορεί και όχι.Εσύ ήσουν κάθετος και μάλιστα με ποιητικό τρόπο που τελικά δεν ήταν αληθής![MENTION=190]panoc[/MENTION]Δεν ξέφυγα, γιατί και πάλι το "παπί" παρά τα φτιαξίματα που έχει φάει, έχει κοστίσει και πάλι πολύ λιγότερα από το haya!
panoc Μάρτιος 25, 2013 #46 Μάρτιος 25, 2013 εφυγες, γιατι με 3Κ εβγαλες 11 αλογα ενω με 15Κ παιρνεις 200... και τα 3Κ συνεχιζουν να καυχιονται χωρις λογο ενω πλησιαζουν τοσο τις επιδοσεις του haya μονο οσο πλησιαζει το πουλι του οδηγου του στη μπελουντσι δε ξερω... καπου γερνει απο κοστος/αποδοση... anyway δεν εχω διαθεση για συζητησεις "μηκους", 32 χρονων πια τις εκανα αυτες πριν 15 χρονια.
atiman Μάρτιος 25, 2013 #47 Μάρτιος 25, 2013 [MENTION=9179]atiman[/MENTION]Όμως το θέμα δεν είναι το ότι προσπάθησες να αποτρέψεις αυτήν την κίνηση αλλά ότι είπες ότι ΔΕΝ γίνεται και ο τρόπος που το είπες ενώ τελικά γίνεται.Μπορούσες να πεις ότι γίνεται αλλά μπορεί και όχι.Εσύ ήσουν κάθετος και μάλιστα με ποιητικό τρόπο που τελικά δεν ήταν αληθής!Αν σου ελεγα ανετα οτι ναι γινεται, θα σε απετρεπα, θα σε προβληματιζα? - θεωρω πως οχι.Ερμηνευεις διαφορετικα την λεξη 'γινεται' πιστευω, - και αν θυμασαι ειπα "πρακτικα ειναι αδυνατον".Οι καρτες αυτου του τυπου δεν εχουν καποιο standard reference design, ωστε να υπαρχουν δεδομενα ιδια χαρακτηριστικα και ιδιο bios.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.