venom7 Μάρτιος 21, 2013 #21 Μάρτιος 21, 2013 1ον)Γιατί είναι αδύνατο?2ον)Μπορείς να τσεκάρεις αν ισχύει το ίδιο και με τη δικιά μου (vtx3d black edition και με την sapphire xt)?
paris_rx8 Μάρτιος 22, 2013 Author #22 Μάρτιος 22, 2013 Αν μπορει ο atiman να απαντησει γιατι ειναι αδυνατον να φλασαριστει αλλο bios καθως ειναι σημαντικο ενας ενας παραγοντας να φευγει απ την μεση μηπως βγει καποιο ασφαλες συμπερασμα για το ολο θεμα...Ιδαλλως η αλλη εναλλακτικη θα ειναι να μπει μια απ τις καρτες μου στο συστημα του Γιαννη/Venom7 που εκει θα βγουν πολλα συμπερασματα...Γι αυτο ειναι σημαντικη η αποψη του atiman μηπως κ δεν χρειαστει καθολου η παραπανω εναλλακτικη....
Τζώρτζης Μάρτιος 22, 2013 #23 Μάρτιος 22, 2013 Γιατί είναι αδύνατο να φλασαριστεί;atiflash -p 0 -f bios.rom
atiman Μάρτιος 22, 2013 #24 Μάρτιος 22, 2013 Αν πάντως είναι θέμα bios της κάρτας και με φλασάρισμα μπορεί να λυθεί, βάλε της δικιάς μου όπου με μία κάρτα δε μου το κάνει!Να την φλασαρεις με αλλο bios ειναι πρακτικα αδυνατο.Γιατί είναι αδύνατο να φλασαριστεί;Η προταση του [MENTION=9875]venom7[/MENTION] ηταν να την φλασαρει με το δικο του bios.Αυτο δεν μπορει να γινει διοτι οι δυο καρτες εχουν τελειως διαφορετικο hardware. Ενα μηλο δεν το βαφτιζεις πορτοκαλι ακομα κι αν το βαψεις...
paris_rx8 Μάρτιος 22, 2013 Author #25 Μάρτιος 22, 2013 Η προταση του @venom7 ηταν να την φλασαρει με το δικο του bios.Αυτο αφηνει υπονοουμενο οτι με καποιο αλλο bios μπορει να φλασαριστει???Η υπαρχει ενδεχομενο με οτιδηποτε tahiti le bios να brickarei η καρτα. Αυτο δεν μπορει να γινει διοτι οι δυο καρτες εχουν τελειως διαφορετικο hardware. Ενα μηλο δεν το βαφτιζεις πορτοκαλι ακομα κι αν το βαψεις...Εχω την εντυπωση πως vtx3d κ club3d ειναι ιδιες καρτες ...με ιδιο pcb κ η μονη διαφορα ειναι η ψυξη κ το αυτοκολλητο...Αν κανω λαθος παρακαλω να με διορθωσεις.
venom7 Μάρτιος 22, 2013 #26 Μάρτιος 22, 2013 [MENTION=9179]atiman[/MENTION]Τι κάρτα διαφορετική έχουμε???Που εγώ εχω vtx3d και ο Πάρης club3d?
atiman Μάρτιος 22, 2013 #27 Μάρτιος 22, 2013 Ακριβως.Μπορειτε να ψαξετε και να βρειτε τις διαφορες.Αν νομιζετε οτι ειναι ιδιες τοτε 'παιξτε'.
venom7 Μάρτιος 23, 2013 #28 Μάρτιος 23, 2013 Εεεμμμμ...επειδή έχω ψάξει και δε βρίσκω καμία, μπορείς να μας βοηθήσεις και να μας δείξεις\πεις???
drizztgr Μάρτιος 23, 2013 #29 Μάρτιος 23, 2013 Ρε Γιαννο , να με συμπαθάς, που να ξέρει ο καημένος ο ATIMAN τι εχει κάνει η μια εταιρεία και τί η άλλη! Θεωρητικά σου λέει οτι αν νομίζεις οτι ειναι ίδιες (πχ reference και οι 2) μπορείς όντως να flashαρεις αλιώς δεν! Ε ψάχτε το ρε μάγκες λιγο μοναχουλικά σας , ασε τον atiman να μας φτιαξει κανα tool και αν μπορέσει θα βοηθήσει το παλικάρι!
vagelisda Μάρτιος 23, 2013 #30 Μάρτιος 23, 2013 Έχω την αμυδρά εντύπωση,ότι οι συγκεκριμένες είναι δίδυμες...
venom7 Μάρτιος 23, 2013 #31 Μάρτιος 23, 2013 Έχω την αμυδρά εντύπωση,ότι οι συγκεκριμένες είναι δίδυμες...Μα και εγώ αυτό λέω και ότι απλά αλλάζει το αυτοκόλλητο!!!Τώρα όμως ο atiman δε μας αιτιολογεί με επιχειρήματα αυτό που μας λέει, οπότε...???!!!
atiman Μάρτιος 24, 2013 #32 Μάρτιος 24, 2013 Μα και εγώ αυτό λέω και ότι απλά αλλάζει το αυτοκόλλητο!!!Τώρα όμως ο atiman δε μας αιτιολογεί με επιχειρήματα αυτό που μας λέει, οπότε...???!!!O ενας λεει οτι μαλλον ειναι ιδιες, ο αλλος εχει μια αμυδρα εντυπωση οτι ειναι ιδιες κι εγω λεω οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην ειναι ιδιες.Τι απ ολα θελεις να αιτιολογηθει και μαλιστα με επιχειρηματα?Γιαννη, μην κολλας, δεν μιλας με τον κατασκευαστη των καρτων - και βεβαια ειναι φανερο οτι δεν μπορω να γνωριζω το hardware των εκαστοτε κατασκευαστων.Βεβαια κοιταξα λιγο στο νετ. Για την club3D ειδα να αναφερονται πολλα περισσοτερα προβληματα απο οτι για την vtx3d.
venom7 Μάρτιος 24, 2013 #33 Μάρτιος 24, 2013 [MENTION=9179]atiman[/MENTION]Πάντως εγώ ούτε νομίζω είπα ούτε για αμυδρά εντύπωση!!!Και όπως λες, "Τι απ ολα θελεις να αιτιολογηθει και μαλιστα με επιχειρηματα?"...τι θέλω???Αυτό...Η προταση του [MENTION=9875]venom7[/MENTION] ηταν να την φλασαρει με το δικο του bios.Αυτο δεν μπορει να γινει διοτι οι δυο καρτες εχουν τελειως διαφορετικο hardware. Ενα μηλο δεν το βαφτιζεις πορτοκαλι ακομα κι αν το βαψεις...Δε μπορείς να λες κάτι τέτοιο χωρίς να ισχύει και να "γειώνεις" απόψεις χωρίς να αιτιολογείς αυτό που λες!Otherwise...all belongs to history...and in other words...ανακαλείς!
atiman Μάρτιος 24, 2013 #34 Μάρτιος 24, 2013 Things are so clean.Εγω δεν θα σου πω ποτε να φλασαρεις με ασφαλεια.Αν νομιζεις οτι λεω κατι που δεν ισχυει - και λογω της σιγουριας σου για την ομοιοτητα σε αποτρεπω απο το να προχωρησεις, "γειωνοντας" αποψεις, δεν εχεις παρα να κανεις αυτο που νομιζεις εσυ σωστοτερο. Δεν θα σταθουμε στις αποψεις, ουτε κατω απο ποια κριτηρια τις αξιολογει ο καθενας. Ελπιζω να εχει γινει σαφες οτι τα δικα μου κριτηρια ειναι παντα πολυ αυστηρα γιατι προεχει η ασφαλεια πανω απο ολα τα αλλα.Οποτε θεωρησε τελειως αρλουμπες αυτα που λεω και θα χαρω να βρειτε την λυση με δικους σας τροπους.
Trexx Μάρτιος 24, 2013 #35 Μάρτιος 24, 2013 Σόρυ για την παρέμβαση, αλλά έχω μια ερώτηση προς τον [MENTION=9179]atiman[/MENTION] και προς όλους:Αν μια κάρτα έχει διπλό bios και φλασάρεις μόνο το ένα, δεν μπορείς να επαναφέρειςκαι το "κατεστραμμένο-ασύμβατο" μέσω του "καθαρού" εφόσον έχεις πρόσβαση στο "καθαρό" και δεν το έχεις πειράξει? Προσωπικά όταν φλάσαρα με άλλο bios, δεν είχα μεν πρόβλημα αλλά σε μιαεπικοινωνία με τη sapphire (live chat) έφαγα το κράξιμο της αρκούδας και ας είχαφλασάρει την κάρτα με bios της "ίδιας" κάρτας (vaporx 7950 και οι δύο). Αυτό που μουείχαν πει είναι ότι ακόμα και "ίδιες" φαινομενικά κάρτες, φοράνε άλλα τσιπάκια μνήμηςκαι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα.
atiman Μάρτιος 24, 2013 #36 Μάρτιος 24, 2013 Αν παρουμε ολα τα αν και τις υποθεσεις και τις αναλυσουμε θα αναγκαστουμε οπως και πρεπει να μπουμε σε προβληματισμους.Τωρα βεβαια.... αν κοιταξει κανεις αυτα τα δυο 'υπεροχα' reviews,, VTX3D HD 7870 Black Edition 2 GB Review | techPowerUpClub 3D HD 7870 jokerCard Tahiti LE 2 GB Review | techPowerUpκαι τα προσεξει καλα, θα δει οτι ο reviewer δεν εκανε καν τον κοπο να αλλαξει το κειμενο του.Επισης θα δει οτι και οι δυο καρτες εχουν το ιδιο serial number......στην εβδομη φωτογραφια.Τι να υποθεσει κανεις?
venom7 Μάρτιος 25, 2013 #37 Μάρτιος 25, 2013 Η προταση του [MENTION=9875]venom7[/MENTION] ηταν να την φλασαρει με το δικο του bios.Αυτο δεν μπορει να γινει διοτι οι δυο καρτες εχουν τελειως διαφορετικο hardware. Ενα μηλο δεν το βαφτιζεις πορτοκαλι ακομα κι αν το βαψεις...Τελικά όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο από κάποιους από εμάς και με εξαίρεση κάποιες κινδυνολογίες, αποφασίστηκε οι κάρτες να φλασαριστούν με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ bios.Το αποτέλεσμα...???Πλήρης επιτυχία!!!Και οι δύο πλέον σταθερά ρολόγια κατα όλη τη διάρκεια των games αλλά και των benchmarks.Αποτέλεσμα???Ένα unigine valley και έπεται και συνέχεια από τον φίλο [MENTION=14176]paris_rx8[/MENTION]. Πάρη ελπίζω να βοήθησα.Καλοδούλευτες φίλε μου!!!
Τζώρτζης Μάρτιος 25, 2013 #38 Μάρτιος 25, 2013 [MENTION=9875]venom7[/MENTION]Όχι και κινδυνολογίες όταν κάποιος δε σε προτρέπει να κάνεις κάτι αβέβαιο, ανεξαρτήτως τις πιθανότητες επιτυχίας.Αν brickαρε η κάρτα και δεν επανερχόταν τι θα έλεγες; Έχω και το άλλο bios και όλα καλά;Μη τα ισοπεδώνουμε όλα.Εύγε για το αποτέλεσμα, αναμενόμενο από τη πλευρά μου.
panoc Μάρτιος 25, 2013 #39 Μάρτιος 25, 2013 μερικοι μου θυμιζουν κατι πιτσιρικαδες με παπιά των 1000Ε και κακγουροβελτιωσεις βελτιωσεις των 2000Ε που σκιζουν το βρακι τους οτι η παπια εχει τη vstrom μου στο 0-100 επειδη και κοντραραν καποιον που απλα δεν ανοιξε το γκαζι, και στη συνεχεια προκαλουν και τον αλλο με το haya να καψει τα λαστιχα του για να αποδειξει το αυτονοητο...
paris_rx8 Μάρτιος 25, 2013 Author #40 Μάρτιος 25, 2013 Guys δεν είναι κακό κάποιος απο την πλευρά του εφόσον εχει ψάξει ώρες να βρεί διαφορές στην δομή των δύο καρτών κ να μήν βρίσκει καμία απολύτως, να στηρίζει την άποψη του πάνω σε αυτό....Σίγουρα το ενδεχόμενο brick όπως αναφέρει σωστά παραπάνω ο Τζωρτζης κ την οποία κ ο Γιάννης ειχε στο πίσω μέρος του μυαλού του, παίζει πάντα, όμως για να είμαι ειλικρινής το παρών αποτέλεσμα μετα απο την προτροπή/σιγουριά/βοήθεια του (κ σε ευχαριστώ φίλε μου).... με έχει κάνει παραπάνω απο χαρούμενο καθώς κανείς δέν δέχεται πιστεύω μιά κάρτα του η οποία αποδίδει 20% κάτω απο αυτό που μπορεί να παίξει....:clap:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.