spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2013 Εχω ενα psu πλακετα 75w το οποιο εχει combo 24pin. Φευγουν δηλαδη απο το 24pin και η τροφοδοσια του cpu και δυο sata. Επειδη ομως ειναι κοντο ειπα να φτιαξω ενα δικο μου. Το παχος των καλωδιων του μαμισιου ειναι 1.5mm, αλλα απο λαθος πηρα 2mm με αποτελεσμα -ειδικα απο τη στιγμη που δεν creeping tool- να παιδευομαι αρκετα για το καθε καλωδιο. Για να κανω τη ζωη μου πιο ευκοληλεω να βαλω καλωδια ανεμιστηρα 1mm (πιστευω οτι και με τα 1.5mm θα εχω προβλημα στα pins που εχουν δυο καλωδια πανω τους). Η ερωτηση ειναι, θα την παλεψει το 1mm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Μάρτιος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 δε θα το ρίσκαρα στη θέση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 19, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 To καλώδιο ανεμιστήρα είναι 22-24AWG Του PSU είναι 18AWG Δεν το βάζεις απλά. Για να crimpareis τα δύο καλώδια μαζί αν σε δυσκολεύει στο σημείο που ενώνονται τα καλώδια "φάε" με μία φαλτσέτα/ξυράφι λίγο απο το πλαστικό και στο ένα καλώδιο και στο άλλο. Ετσι όταν τα ενώσεις θα πλησιάσουν πιο κοντά και το crimparisma θα είναι πιο εύκολο. Εικόνα με το τι εννοώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάρτιος 19, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 να υποθεσω και με τα 2mm θα υπαρχει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Προφανώς εννοείς εξωτερική διάμετρο καλωδίου. Γιατί το καλώδιο fan (24AWG είναι 0,51mm εσωτερική και 1mm εξωτερική διάμετρος)Για να συνεννοηθούμε λεπόνΘέλεις πολύκλωνο καλώδιο 18AWG εξωτερικής περίπου 1,9mm για να κάνεις τη δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάρτιος 20, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Ναι εξωτερικη εννοω. Ωραια οποτε αποκλειουμε το 1mm.. Btw το original καλωδιο που ειναι μαζι με το τροφοδοτικο γραφει επανω 20awg (του 1,5mm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 20, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Με απλά λόγια δε πας σε πιο στενό aka <20AWG διαλέγεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάρτιος 20, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Aquatuning - Der WasserkAquatuning - Der WasserkAquatuning - Der Wasserkγιατι δεν κοιτα κατι τετοιο ? θα γλυτωσεις πολυ κοπο εκτος αν θες να sleevaris κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάρτιος 20, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Οκ το καταλαβα, thnx Nαι στο sleeving ειναι το θεμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.