Jump to content

Παχος καλωδιου 24pin

spH3RiCal

Recommended Posts

Εχω ενα psu πλακετα 75w το οποιο εχει combo 24pin. Φευγουν δηλαδη απο το 24pin και η τροφοδοσια του cpu και δυο sata. Επειδη ομως ειναι κοντο ειπα να φτιαξω ενα δικο μου. Το παχος των καλωδιων του μαμισιου ειναι 1.5mm, αλλα απο λαθος πηρα 2mm με αποτελεσμα -ειδικα απο τη στιγμη που δεν creeping tool- να παιδευομαι αρκετα για το καθε καλωδιο. Για να κανω τη ζωη μου πιο ευκοληλεω να βαλω καλωδια ανεμιστηρα 1mm (πιστευω οτι και με τα 1.5mm θα εχω προβλημα στα pins που εχουν δυο καλωδια πανω τους). Η ερωτηση ειναι, θα την παλεψει το 1mm?

To καλώδιο ανεμιστήρα είναι 22-24AWG

Του PSU είναι 18AWG

Δεν το βάζεις απλά.

Για να crimpareis τα δύο καλώδια μαζί αν σε δυσκολεύει στο σημείο που ενώνονται τα καλώδια "φάε" με μία φαλτσέτα/ξυράφι λίγο απο το πλαστικό και στο ένα καλώδιο και στο άλλο. Ετσι όταν τα ενώσεις θα πλησιάσουν πιο κοντά και το crimparisma θα είναι πιο εύκολο.

Εικόνα με το τι εννοώ

014u9hN.png

Προφανώς εννοείς εξωτερική διάμετρο καλωδίου. Γιατί το καλώδιο fan (24AWG είναι 0,51mm εσωτερική και 1mm εξωτερική διάμετρος)

Για να συνεννοηθούμε λεπόν

Θέλεις πολύκλωνο καλώδιο 18AWG εξωτερικής περίπου 1,9mm για να κάνεις τη δουλειά σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.