Jump to content

Πρόβλημα μπαταρίας HP Pavillion dv6000

langfang

Recommended Posts

Έχω φορητό υπολογιστή διασκέδασης HP dv6000 . Το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια.Από τον περασμένο μήνα δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό μέχρι σήμερα. Αλλά τώρα η μπαταρία δημιουργεί προβλήματα. Όταν εγώ φόρτιση της μπαταρίας, το stucks μερικές φορές στο 60% ή 65% ή 70%.

Στη συνέχεια έχω βγάλει το βύσμα τροφοδοσίας και συνδέστε το και πάλι, τότε προχωρεί και φτάνει μερικές τοις εκατό περισσότερο και stucks εκεί. Τότε μπορώ να τραβήξει το βύσμα τροφοδοσίας και πάλι και να Συνδέστε το και πάλι και κινείται λίγο πιο μπροστά και φτάνει μερικές τοις εκατό περισσότερες δηλαδή 4 ή 5 τοις εκατό. Αλλά ποτέ δεν πάει πάνω από 92% και ποτέ δεν είναι πλήρως φορτισμένη.

Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις τι μπορεί να είναι το πρόβλημα; Είναι να είναι chrger ή να είναι μπαταρία; Πώς μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα;τύμπανα HP dv6000

Χαιρετισμούς

Καλησπέρα. Όσον αφορά τον φορτιστή, θα πρέπει να πάρεις ένα πολυμετράκι και να τσεκάρεις τους κονέκτορες άν δίνουν τις τάσεςι που πρέπει. Ένα το κρατούμενο λοιπόν.

Δεύτερο κρατούμενο. Η μπαταρία όταν την πάθει κάνει αυτά τα κόλπα. Είτε θα δείχνει φούλ φορτισμένη και θα κλείνει στο τέλος το λάπτοπ, είτε θα κάνει τα ίδια και θα σου βγάζουν και τα windows ένδειξη για αντικατάσταση και άλλα πολλά. Εφόσον έχει θέμα και καταλήγεις στην αντικατάσταση τότε υπάρχουν 2 λύσεις:

- Παίρνεις τον κωδικό που υπάρχει στην ετικέτα από την μπαταρία και παραγγέλνεις ίδια αυθεντική είτε μέσω αντιπροσωπείας, είτε από άλλο μαγαζάκι.

- Παίρνεις πολύ φθηνοτερα μια ΣΥΜΒΑΤΗ μπαταρία για το λαπτοπάκι σου, που θα κρατήσει σίγουρα 11 μηνάκια και μετά ανάλογα την χρήση. Παράδειγμα θα βρείς εδώ: batteries.gr. Όλες δίνουν 1 χρόνο εγγύηση, αλλά όπως και νάχει ακόμα και για την αυθεντική οι ίδιες οι εταιρείες (HP π.χ) προσφέρουν πλέον ένα χρόνο για την μπαταρία. Άρα κοιτάς την τσέπη σου άν θές και πάς σε συμβατή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.