THANOSJ3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2013 Καλημέρα...εδώ και 1βδομάδα έχω ενα email απο την fedex θεωρητικά... δειτε ακριβως το email>.. Το παραξενο ειναι οτι δεν έχω παραγγείλει κάτι απο όσο θυμάμαι...και δε με Fedex... Επίσης το Tracking ID του email που έχω σβήσει έχει 12αριθμους+13ος η παυλα αναμεσα... Πήγαινω στο official site της εταιρίας FedEx - Indonesia Αλλα δεν έβγαλα άκρη.. Κανείς κάποια ιδέα??μηπως ειναι κάποιος ιος - spam message και κάνω εγώ λάθος? Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Μάρτιος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Scam είναι, απλά μην ασχολείσαι.Λογικά άμα επικοινωνήσεις μαζί τους, θα σε αρχίσουν στο μπλα-μπλα να τους στείλεις κανά $$ για κάποιες υπηρεσίες (έξοδα αποστολής, εκτελωνισμό) μέσω western union.. και μετά ούτε θα τους ξανακούσεις. :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Μάρτιος 19, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Μάρτιος 19, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 καλό πάντως θα ήταν να ενημερώσεις τη fed-ex για την απάτη αυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Μάρτιος 19, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Αξίζει να μπω σε τέτοια διαδικασία?Και αν ναι πώς?απλα να τους στείλω email? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάρτιος 19, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Ναι ενημερωσε τους και καντους forward-προωθηση το email,και μενα μου το στελνουν συνεχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshi Μάρτιος 20, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 ο πιο ευκολος τροπος για να καταλαβεις αν ειναι scam, ειναι να δεις απο πιο email σου το εχουνε στειλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.