wesker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι, προσπαθώ απο χτες να μπω στο Ελληνικό κατάστημα του Pixmania αλλα δεν με βάζει. Τι γίνεται, έκλεισε μετά την εξαγορά τους απο τον όμιλο Dixons; Να υποθέσω το αγγλικό δεν στέλνει Ελλάδα,ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάρτιος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 υπαρχουν ακομα ατομα που αγοραζουν απο pixmania ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάρτιος 19, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Nαι ο κολλητός μου κοιτουσε για μια καρτα γραφικών απο εκει, μιας και το Digital-Master που την είχε, ξαφνικα μεσα σε μια νύχτα άδειασε το site του εντελώς απο καρτες γραφικών, πέρα απο κατι Asus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clarck Μάρτιος 19, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ Όταν σου τύχει κάτι, την έκατσες. Είχα πάρει απο εκει componets για το προηγούμενο μου PC και οταν χρειαστηκα την εγγυηση με πέθαναν. Αν δεν βαριέσαι, τα έχω γράψει εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Μάρτιος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Το μπούλο ωρέ Λαμπίτες απ' αυτό το κwλομάγαζο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Μάρτιος 19, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 AMMMMMAAAZZZZOOOONA μου δέν γνωρίζω καμιά Pixmania εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 20, 2013 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 κοίτα pixmania μονο άμα έχει κάποια κίλερ τιμή, και προκαταβολικά την εγγύηση μονο απευθείας με την εταιρία του component.είχα πάρει steelseries ακουστικά, και από defect στον σχεδιασμό άρχισαν να σπάνε, κώλωσα να τα στείλω στην pixmania και τα έστειλα απευθείας στην νορβηγία (δεν θυμάμαι σε πια σκανδιναβικη χωρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 20, 2013 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 καθήστε ρε παιδιά, 100% αποτυχία στο RMA το εν λόγο κατάστημα ?? τι θα πεί κώλωσα να τα στείλω ρε dunkel_Stern ?? γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάρτιος 20, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Καλα για την κάρτα γραφικών που κοιτούσε να πάρει, δεν εχει και καμια φοβερή τιμή σε σχέση με το Amazon. Απλά του φάνηκε δύσκολο να παραγγείλει απο το Amazon, μπερδευτικε εκει που λεει πχ 2 new, 5 used και φοβηθηκε μηπως του στείλουν καμια μεταχειρισμένη. Προσωπικά δεν εχω αγοράσει ποτέ κατι απο το Pixmania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Μάρτιος 20, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 καθήστε ρε παιδιά, 100% αποτυχία στο RMA το εν λόγο κατάστημα ?? 101% αποτυχία,βάλε και τα μεταφορικά που θα επωμιστείς για το RMA,με courrier παρακαλώ για εκεί,δεν δέχονται οι μπαγλαμάδες συστημένο δέμα με Ελληνικά ταχυδρομεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 20, 2013 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 καθήστε ρε παιδιά, 100% αποτυχία στο RMA το εν λόγο κατάστημα ?? τι θα πεί κώλωσα να τα στείλω ρε dunkel_Stern ?? γιατί? γιατί άντε να τους εξηγήσεις πως σπάσαν από ελάττωμα σχεδιασμού και πως δεν έπεσαν ποτε κάτω η τα φορούσα σε κανένα καρπούζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Μάρτιος 20, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Πραγματικά δεν είχα ακούσει τόσα προβλήματα για το Pixmania, όχι οτι το είχα ψαξει και ποτέ για να ειμαι ειλικρινής μιας και δεν ειχα βρει ποτέ μου καποια τρελή προσφορά ή τιμή ώστε να αξίζει τον κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clarck Μάρτιος 20, 2013 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 ποιο τρελλο τραβηγμα για επιστροφη δεν εχω φαει πουθενα...... Και εγινε για την ASUS Sabertooth X58 με 5 χρονια εγγυηση στον πρωτο χρονο χρησης. Χωρια που δεν μπορεις να μιλησεις κατευθειαν με αυτους αλλα μεσω ενος κεντρου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Μάρτιος 20, 2013 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Εκπλήσσομαι με αυτά που διαβάζω..Έχω αγοράσει πολλές φορές από το pixmania. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα, όλα δούλευαν μια χαρά και η παράδοση ήταν άμεση. Μάλιστα πριν ένα μήνα που παράγγειλα κατά λάθος κάτι που ήταν εκτός στοκ, χωρίς πολλά πολλά μου επέστρεψαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Μάρτιος 21, 2013 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Εκπλήσσομαι με αυτά που διαβάζω..Έχω αγοράσει πολλές φορές από το pixmania. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα, όλα δούλευαν μια χαρά και η παράδοση ήταν άμεση. Μάλιστα πριν ένα μήνα που παράγγειλα κατά λάθος κάτι που ήταν εκτός στοκ, χωρίς πολλά πολλά μου επέστρεψαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Μα κανένας δεν τους κατηγόρησε για κλέφτες ή απατεώνες αν πρόσεξες. Τα προβληματά μας ξεκίνησαν απ' την ώρα τη κακιά κι ύστερα. Και το κακό είναι όλοι ότι οι κανονισμοί τους είναι ξεκάθαροι:Στείλτο μου πίσω με χρέωσή σου για να σε καλύψω. Όλοι εμείς οι "καμένοι" λέγαμε έλα μωρέ,σε μένα θα τύχει η στραβή,δεν παθαίνουνε τίποτε αυτά,είμαι τυχερός εγώ και άλλες παρόμοιες χαριτωμενιές για να κατευνάσουμε τις ψιλές φωνίτσες απ' τη συνείδησή μας για τις χαμηλώτερες τιμές τους... Είχαν και ένα απαράδεκτο Ελληνικό after sales τηλέφωνο,που όταν προσπαθούσες να μιλήσεις πως το αντικείμενο το αγόρασες 170€ και τα μεταφορικά για εκεί στοιχίζουν (με υποχρεωτικό courrier) 160€-κανα πενηντάρι με ΕΛΤΑ ,σου παρέθεταν τους όρους του συμβολαίου αγοράς. Είχα τραβηχτεί με δεκάδες ώρες τηλεφώνων (και στη "μαμά" και στη Γλυφάδα όταν απαντούσαν) και με γράφανε κανονικώτατα για κανα δυο βδομάδες,μέχρι που μούκοψε να τους ξεμπροστιάσω στον παλιό (και 'σχωρεμένο) Γκιόλια (troktiko),όπου ανέλυα το τοίχο που έβρισκα προσπαθώντας να εφαρμόσω την εγγύησή τους. Εν ολίγοις με αποκάλεσαν εμπαθή+απατεώνα+συκοφάντη σε κάποιο e-mail που του στείλανε για να κατεβάσει την ανάρτηση διαμαρτυρίας μου εκεί μέσα και ο σχωρεμένος μου το προώθησε ατόφιο! Τους πήγα ^αμιώντας για κανα δυο posts εκεί,χώρια το επαγγελματικό e-mail που κάρφωσα δημόσια... ..Μέχρι και ο γενικός της Νοτιοδυτικής Ευρώπης (ή έτσι έλεγε η υπογραφή του e-mail που μου στείλανε τότε - Μάης 2010) με παρακάλεσε να ανακαλέσω,πήρε τα @@ μου. Τελικά σε δυό μέρες ήρθε η DHL με πληρωμένο απ' αυτούς voucher,παρέλαβε το A3 Snanner (Mustek) και μέσα σε ένα μήνα μου έστειλε άλλο ακριβώτερο,που πλήρωσα τη διαφορά μόνο στην τιμή πώλησης και όχι στα μεταφορικά,αυτά (πήγαιν' έλα) τα επωμίστηκαν αυτοί. Όπου πετυχαίνω φάση με pixτέτοια,καταθέτω τον οβολό μου.Χίλιες φορές να μπινελικώνω τυπάκια στο e-psof face2face για DOA κι ετς,παρά να με αποκαλεί απατεώνα ένας φραγκολεβαντίνιος φλώρος. sorry για το πανωσέντονο,αλλά είχα κεσάτια (και ρέντα) σήμερις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelisda Μάρτιος 21, 2013 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Είναι γνωστό το pixnania εδώ και χροοοονια...είναι μια εξευγενισμένη εξευρωπαϊσμένη εκδοσή του κινεζικού deal xtreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Μάρτιος 21, 2013 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 εδω εγω εχω αγορασει απο ενα μαγαζι κοντα στο σπιτι μου 5-10 λεπτα με το αυτοκινητο και τρεχω ενα μηνα για κατι μνημες που ολες αυτες που ερχονται σαν αντικατασττασης ειναι παλι προβληματικες και μου εχουν σπασει τα νευρα. Δεν φανταζομαι ποσο τουρκος θα ειχα γινει αν επρεπε να στειλω εξωτερικο με δικα μου εξοδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Απρίλιος 3, 2013 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Το οποίο Pixmania σταμάτησε να στέλνει Ελλάδα:http://www.pixmania.gr/gr/gr/home.htmlοι δύσκολες αγορές στις οποίες εξελισσόμαστε, μας ανάγκασαν να επανεξετάσουμε τις φιλοδοξίες μας: αποφασίσαμε, έτσι, να επαναπροσδιορίσουμε τις δραστηριότητές μας και κατά συνέπεια, να κλείσουμε το site σε Ελλάδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Απρίλιος 3, 2013 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 ...και μας,Κωστής και Παλαμάς.:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Απρίλιος 3, 2013 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Μπα γιατί φεύγουν? Μα αφού έρχεται η ανάπτυξη...Μακράν η χειρότερη επιλογή για αγορά που μπορούσες να κάνεις από Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.