redbighunter Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2013 καλησπερα! εχω παραγγειλει ενα κουτακι 3 εβδομαδες τωρα αλλα ακομη το καταστημα δεν λεει να το φερει! απο την αρχη το καταστημα με παει απο εβδομαδα σε εβδομαδα και την παρασκευη μου ειπε οτι τελος του μηνος ο προμηθευτης μαλλον θα τους το φερει και καλα! την επομενη μερα που εκανα την παραγγελια, το κουτακι το εβγαλαν απο το site! ηταν σε κατα πολυ καλυτερη τιμη σε σχεση με ολα τα αλλα καταστηματα (εσωτερικου ή εξωτερικου και που μαλλον λαθος ειχαν κανει)! το θεμα ειναι τι γινεται με την τιμη του? δλδ οταν το φερουν εγω θα το παρω με την τιμη που το παρηγγειλα ή με την τιμη που θα το βαλουν οταν θα το εχουν παλι διαθεσιμο? οταν εκανα την παραγγελια με πηραν τηλ. λεγοντας οτι εχει εξαντηθει και εαν ηθελα να παρω καποιο αλλο κουτι και τους ειπα οτι θα περιμενω την παραγγελια κανονικα! υποψιν οταν εκανα την παραγγελια δεν ηταν σαν προιον προσφορας και αρα μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Μάρτιος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 καλησπερα! εχω παραγγειλει ενα κουτακι 3 εβδομαδες τωρα αλλα ακομη το καταστημα δεν λεει να το φερει! απο την αρχη το καταστημα με παει απο εβδομαδα σε εβδομαδα και την παρασκευη μου ειπε οτι τελος του μηνος ο προμηθευτης μαλλον θα τους το φερει και καλα! την επομενη μερα που εκανα την παραγγελια, το κουτακι το εβγαλαν απο το site! ηταν σε κατα πολυ καλυτερη τιμη σε σχεση με ολα τα αλλα καταστηματα (εσωτερικου ή εξωτερικου και που μαλλον λαθος ειχαν κανει)! το θεμα ειναι τι γινεται με την τιμη του? δλδ οταν το φερουν εγω θα το παρω με την τιμη που το παρηγγειλα ή με την τιμη που θα το βαλουν οταν θα το εχουν παλι διαθεσιμο? οταν εκανα την παραγγελια με πηραν τηλ. λεγοντας οτι εχει εξαντηθει και εαν ηθελα να παρω καποιο αλλο κουτι και τους ειπα οτι θα περιμενω την παραγγελια κανονικα! υποψιν οταν εκανα την παραγγελια δεν ηταν σαν προιον προσφορας και αρα μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων!Μου θυμίζει το ιδιο ακριβως που είχα περάσει και εγώ με ένα σετ μνήμες περσι. Μπορει να λεμε και το ιδιο καταστημα, προς θεσσαλονικη μερια. Επειδή ήθελα να δω που θα πάει περίμενα όσο περισσότερο μπορούσα. Τελικά δεν έμαθα ποτέ πόσο θα μου το πούλαγε γιατί μετά από 45 μέρες ακύρωσα την παραγγελία. ξαναεμφανίστηκαν στο site μετά από μια εβδομάδα από 170 στα 207 ευρω. Ευτυχώς που την ακύρωσα γιατί σε ένα μηνα μετά τις βρήκα καλλιθέα σε αλλο μαγαζί 138!!Αν δεν έχεις πληρώσει και είναι αντικαταβολή ακυρωσέ τη.κατ' εμέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 19, 2013 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Θα το πάρεις στην τιμή που έκανες την παραγγελία σου ούτε ευρώ παραπάνω απο αυτή.Αν βέβαια θες να περιμένεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 19, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Αν βέβαια στο δώσουν είναι το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 19, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Μου θυμίζει το ιδιο ακριβως που είχα περάσει και εγώ με ένα σετ μνήμες περσι. Μπορει να λεμε και το ιδιο καταστημα, προς θεσσαλονικη μερια. Επειδή ήθελα να δω που θα πάει περίμενα όσο περισσότερο μπορούσα. Τελικά δεν έμαθα ποτέ πόσο θα μου το πούλαγε γιατί μετά από 45 μέρες ακύρωσα την παραγγελία. ξαναεμφανίστηκαν στο site μετά από μια εβδομάδα από 170 στα 207 ευρω. Ευτυχώς που την ακύρωσα γιατί σε ένα μηνα μετά τις βρήκα καλλιθέα σε αλλο μαγαζί 138!!Αν δεν έχεις πληρώσει και είναι αντικαταβολή ακυρωσέ τη.κατ' εμέ.θα περιμενω ετσι για το μαμοτο που λενε! αν το βρω αλλου σε παραπλησια τιμη μεχρι να το φερουν, θα πεσει ακυρο!Αν βέβαια στο δώσουν είναι το θέμα.το θεμα ειναι να το φερουν! αν το φερουν, μετα ολα ειναι ευκολα! βαζω φιλο μου να ριξει παραγγελια το ιδιο προιον στην νεα τιμη, και μολις του πουν να παει να παραλαβει, θα παω μαζι του και θα γινει μαχη εκει μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.