yiancar Φεβρουάριος 3, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Αρα νεκρή είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Φεβρουάριος 3, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2008 Δεν φαίνεται καλά στη φώτο (ή εγώ μάλλον δεν το καταλαβαίνω. Καθάρισε και την ceramique γύρω-γύρω (με μία οδοντογλυφίδα) και ξαναβάλε προσεκτικά την stock ψύξη της. Θα έλεγα να την ξαναδοκιμάσεις επάνω στο m/b αλλά δεν ξέρω με τί επιπτώσεις.. Οπότε καλύτερα πακετάρισέ την στο κουτάκι της και ξέρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 4, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 με vcore vram και ocp mod rma δεν πιάνω ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Φεβρουάριος 4, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Βάλτην σε mobo.. Ξέρεις τι έπαθα εγώ.. με το ίδιο ακριβώς εξάρτηματακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 4, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 αιώνια τις η μνήμη (((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Φεβρουάριος 4, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 με vcore vram και ocp mod rma δεν πιάνω ε?Δοκίμασε να τα κρύψεις όπως μπορείς.Τα ελέγχουν εξονυχιστικά στο κατάστημα απ' όπου αγοράστηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 5, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 από την αγγλία την αγόρασα αν θα την στυλο πίσω normal rma στην xfx θα κάνω αλλιώς δεν γίνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.