Jump to content

[NSFW] Πόσα κιλά είστε?

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

πες μου τώρα, πως ένα δάκρυ κύλησε, όταν θυμήθηκες εκείνα τα χρόνια, τότε που παίζαμε μπάλα στις αλάνες, που τρέχαμε να μη μας μαζέψουν οι μανάδες μας, που πέφταμε, ματώναμε και δε μας ένοιαζε, τότε που μύριζε ο βασιλικός στο περβάζι..

τότε που οι άνθρωποι ήταν αγνοί, τότε που περπάταγες στο δρόμο και άκουγες χίλιες καλημέρες, τότε που οι λέξεις είχαν αξία, τότε που οι άντρες ήταν άντρες..

πες μου ότι θυμήθηκες κάτι τέτοιο, και θα έρθει ο φανταστικός μου φίλος να σου ξεριζώσει την καρδιά με τα δόντια.

Αρχική απάντηση από .38-.45

πες μου τώρα, πως ένα δάκρυ κύλησε, όταν θυμήθηκες εκείνα τα χρόνια, τότε που παίζαμε μπάλα στις αλάνες, που τρέχαμε να μη μας μαζέψουν οι μανάδες μας, που πέφταμε, ματώναμε και δε μας ένοιαζε, τότε που μύριζε ο βασιλικός στο περβάζι..

τότε που οι άνθρωποι ήταν αγνοί, τότε που περπάταγες στο δρόμο και άκουγες χίλιες καλημέρες, τότε που οι λέξεις είχαν αξία, τότε που οι άντρες ήταν άντρες..

πες μου ότι θυμήθηκες κάτι τέτοιο, και θα έρθει ο φανταστικός μου φίλος να σου ξεριζώσει την καρδιά με τα δόντια.

:tomato:

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 01:16]

Προσπαθώ διαρκώς να τηρώ ένα πρόγραμμα γυμναστικής, αλλά το μαμημένο διάβασμα δε με αφήνει... :(

Για προσπαθησε να κάνεις διάλειμμα απο το διάβασμα με γυμναστική... να δεις πως καθαρίζει ο εγκέφαλος και πως επανέρχεται η όρεξη... Tip No.1

Αρχική απάντηση από blade_pan

1.76 μαλλον,81κιλα που σελιγο καιρο θα κατεβουν στα 75!!

ΥΓ:Ημουν 96 πριν λιγο καιρο!!

Εχουν αλλαξει πολλα απο το Σεπτεμβρη του 2004....

Σκαρφαλωσα στα 106 κιλακια!!

Σε τρεις μηνες εχασα 16...ειμαι 90 και συνεχιζω για τα 80...!

Αρχική απάντηση από LevelOne

1.81 - 109 κιλά.

Αλλα τα 43 περίπου είναι σουβλάκια και εγκλωβισμένο ύψος οποτε μην τα υπολογίζετε :p

εμεις πρεπει να πλακωθουμε στα παντιλικια μπας και χασουμε κανα κιλο...:hehe:

1.75 83 συνηθως idle-αρω στα 80-81 min 78 (τον αυγουστο που μας περασε) μαξ 97 ( πριν 1μισι-2 χρονια :p ) παραδοξως στα 84 που ειμουνα πριν το καλοκαιρι φαινομουνα αρκετα καλυτερος αποτι στα 80 τωρα που εχω σταματησει την γυμναστικη και τρωω αηδιες :o

Πρωτυπο μου ειναι ενας τυπας στο joe weider που εχει φτασει τα 97 με 6% bodyfat ( :blink: )

edit : Το fluctuation στο chart του blade_pan με βαζει σε σκεψεις παντως, κομμενα τα μελομακαρονα :p

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 12:23]

1.75 83 συνηθως idle-αρω στα 80-81 min 78 (τον αυγουστο που μας περασε) μαξ 97 ( πριν 1μισι-2 χρονια :p ) παραδοξως στα 84 που ειμουνα πριν το καλοκαιρι φαινομουνα αρκετα καλυτερος αποτι στα 80 τωρα που εχω σταματησει την γυμναστικη και τρωω αηδιες :o

Πρωτυπο μου ειναι ενας τυπας στο joe weider που εχει φτασει τα 97 με 6% bodyfat ( :blink: )

edit : Το fluctuation στο chart του blade_pan με βαζει σε σκεψεις παντως, κομμενα τα μελομακαρονα :p

Σε ποιο Joe Weider πας? Ασχετο αλλα που το ξερεις οτι ο τυπας ειναι 97 κιλα με 6% bodyfat? Στο εχει πει αυτος? Ειναι παρα πολυ μικρο ποσοστο λιπους για να μενεις ολο το χρονο στα 6%, απλα για να ξερεις. Το ποσοστο λιπους χανεται λογαριθμικα. Δηλαδη απο το 9% στο 8% ειναι δυσκολο, απο το 8 στο 7 πολυ δυσκολο και απο το 7 στο 6 θελει τρομερη προσπαθεια ...

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer [Σήμερα, στις 11:43]

Σε ποιο Joe Weider πας? Ασχετο αλλα που το ξερεις οτι ο τυπας ειναι 97 κιλα με 6% bodyfat? Στο εχει πει αυτος? Ειναι παρα πολυ μικρο ποσοστο λιπους για να μενεις ολο το χρονο στα 6%, απλα για να ξερεις. Το ποσοστο λιπους χανεται λογαριθμικα. Δηλαδη απο το 9% στο 8% ειναι δυσκολο, απο το 8 στο 7 πολυ δυσκολο και απο το 7 στο 6 θελει τρομερη προσπαθεια ...

Αγιας παρασκευης, εχω να πατησω απο τοτε που χτιστικε η ακροπολη ομως :p για τον Ακη που εχει και το γραφειο κηδειων μιλαω, εννοειται πως δεν μπορεις να μενεις ετσι ολο το χρονο τωρα πρεπει να εχει πιο φυσιολογικα stats αλλα παραμενει προτυπο για μενα γιατι ξεκινησε ουσιαστικα απτο μηδεν ασχετα αν οι γονεις του ειναι επισης πολυ γυμνασμενοι

Αρχική απάντηση από GruntGR

Αγιας παρασκευης, εχω να πατησω απο τοτε που χτιστικε η ακροπολη ομως :p για τον Ακη που εχει και το γραφειο κηδειων μιλαω, εννοειται πως δεν μπορεις να μενεις ετσι ολο το χρονο τωρα πρεπει να εχει πιο φυσιολογικα stats αλλα παραμενει προτυπο για μενα γιατι ξεκινησε ουσιαστικα απτο μηδεν ασχετα αν οι γονεις του ειναι επισης πολυ γυμνασμενοι

Και γω στο Αγιας Παρασκευης παω εδω και χρονια (δουλευα εκει επισης) και τον ξερω τον Ακη (φιλος μου ειναι). 97 κιλα με 6% λιπος δεν ειναι ποτε. Αυτο το καλοκαιρι ηταν 85 με 7% αν θυμαμαι καλα και τωρα ειναι 97 με 10% περιπου ...

Παιζει να σε ξερω και σενα βασικα

:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.