Jump to content

[NSFW] Πόσα κιλά είστε?

unstoppable

Recommended Posts

1.87/94

πριν πιασω δουλεια στον Χατζη πριν απο 6 χρονια ημουν 1.87/75

εβαλλα 13.5 κιλα μεσα σε 2.5 μηνες και 15-16 συνολο μεσα σε εναν χρονο (ναι καλα καταλαβατε,μετα τους 2 μηνες δεν μπορουσα να φαω κανενα απολυτως γλυκο με εξαιρεση τα μελομακαρονα @ Χmass :p ).απο τοτε τα κουβαλαω ακομα με μερικες προσ8ηκες απο τα χρονια της φοιτητικης κρεπαλης (sic)

ατιμα χανουμ μπουρεκ κτλ κτλ....

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gbak

πωρε ρε φιλε δεν μας στελνεις κανα πακετο με καμια DHL μου ανοιξες την ορεξη τωρα...και κανα τριγωνο πανοραματος....εχει καλη μασα ρε γμτ η σαλονικα

απαγορευεται να εισαι μελος της ΗΟΤ και να τρως μπουγατζα. σορρυ

:hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

απαγορευεται να εισαι μελος της ΗΟΤ και να τρως μπουγατζα. σορρυ

αν ειναι ετσι να την κανω ρε..μιλαμε για γ@μω τις μπουγατσες εδω αθηνα δεν σκαμπαζουμε απο αυτα...για κανα sushi ειμαστε μονο...:hehe:

Ντροπή και αίσχος να προσπαθούν μέλη αντίπαλης ομάδας να προσελκύσουν H.O.T.άδες με δέλεαρ σαλονικιότικες μπουγάτσες.

Θα προβώ σε καταγγελίες στην δέουσα αρχή(hwbo t/x) πάραυτα.

Κάντε υπομονή σύντροφοι, η μέρα που ο φύλαρχος hipridis θα μάθει να ανοίγει σφολιάτα δεν είναι μακριά.

Αρχική απάντηση από RootX

Κάποιος σε πρόλαβε Φάνη και έκανε report...μην ανησυχείς...!

Έχουμε ήδη κάνει μύνηση...:p

Αρχική απάντηση από RootX

Ντροπή και αίσχος να προσπαθούν μέλη αντίπαλης ομάδας να προσελκύσουν H.O.T.άδες με δέλεαρ σαλονικιότικες μπουγάτσες.

Κάντε υπομονή σύντροφοι, η μέρα που ο φύλαρχος hipridis θα μάθει να ανοίγει σφολιάτα δεν είναι μακριά.

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:40]

δεν παμε να κατεβασουμε καμια ομαδα Volley?

εγω θα ειμαι βασικος πασαδορος στο βολευ δωματιου:hehe:

μεσα!

εσυ 8α μου πασαρεις και γω 8α καρφωνω :devil:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 09:55]

Τι να την κάνω την μπουγάτσα, 6 χρόνια τώρα τη βαρέθηκα, τα τσουρέκια του Τερκενλή να μάθει να φτιάχνει :D :D :D

:happy:

Αρχική απάντηση από Chosen

Τκατσένκο δηλαδή; (sorry για την παρομοίωση με αθλητή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, αλλά εσύ το προξένησες...) :hehe:

Μπα, στην πραγματικότητα είμαι Κόρφας, 1.82 περίπου (αλλά και τα 109 κιλά είναι μυϊκή μάζα, κυρίως κοιλιακοί!) :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.