Jump to content

[NSFW] Πόσα κιλά είστε?

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από perp

Καλά για να το λες για τον Daytime Dreamer ετσι θα είναι... εσένα πάντως σε προτιμώ με την χαιτούλα, το ξυρισμένο θα ήταν too much...τρομοκράτης σκέτος που είπε και ο dude

προηγουμένως....

btw Daytime Dreamer όταν ασχοληθώ για κανα πρόγραμματάκι απο Οκτώβριο χειμώνα μεριά για 3 φορές την εβδομαδα παίζει να του ρίξεις καμια ματια να μου πεις την γνώμη σου?

Ναι βρε οκ! 3 φορες την βδομαδα ειναι καλο προγραμμα αν πας για ογκο. (Εχεις πολλες μερες ξεκουρασης αρα και αναπτυξης του σωματος)

Αρχική απάντηση από gbak

πλακα στην πλακα του Daytime Dreamer του παει ειναι και ψηλος..τον εχω δει καναμε μια επιτυχης συνναλαγη...:D αλλα οχι αλλο μαν μεχρι εκει...

Ε, τον χειμωνα ξεφευγω λιγο στα κιλα! :o Thanks παντως μαν!

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 04:03]

Δεν σε έπιασα...?Όλοι δεν έχουμε ίδιους σκοπούς...:flower:

Για τα σπριντ μια χαρά είμαι νομίζω...:)

Βρε συ και εγω sprinter ημουνα παλια και ξέρω... ;) Μάλλον δεν με επιασες γιατι στα προηγουμενα ποστ μου εξηγω το ολο θεμα περι γυμναστηριων και τα σχετικά... :flower:

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.