Jump to content

[NSFW] Πόσα κιλά είστε?

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

1.80

65 κιλα

Ξανθα μαλια

Γαλανα ματια

Αγγελικο προσωπο

Φιδισιο κορμι

Μορφωμενος (2α δημοτικου - μετα επιασα δουλεια στην οικογενειακη επιχειρηση (περιφτερο))

Με χουμορ (οχι τελευταια)

Μυστης των χορών της Ανατολής

Εισοδημα 16.234,22 Ευρω / μηνα

23 ακινητα σε Βορεια προαστεια

Μονο σοβαρες προτασεις

(αν οι mods το θεωρουν σωστο ας το μεταφερουν στην σωστη κατηγορια (αγγελιες; ))

1.88 στα 88-89 κιλα με ποσοστο λιπους περιπου στο 11-12% και περιφερεια μεσης 82 εκατοστα.

Τον χειμωνα που θα μπω στον ΟΝΓΚΟ σκεφτομαι να βαλω 5-6 κιλακια :flex: και να φαω λιγο ανθρωπινα ...

Αρχική απάντηση από spc

1.80

65 κιλα

Ξανθα μαλια

Γαλανα ματια

Αγγελικο προσωπο

Φιδισιο κορμι

Μορφωμενος (2α δημοτικου - μετα επιασα δουλεια στην οικογενειακη επιχειρηση (περιφτερο))

Με χουμορ (οχι τελευταια)

Μυστης των χορών της Ανατολής

Εισοδημα 16.234,22 Ευρω / μηνα

23 ακινητα σε Βορεια προαστεια

Μονο σοβαρες προτασεις

(αν οι mods το θεωρουν σωστο ας το μεταφερουν στην σωστη κατηγορια (αγγελιες; ))

Οι mods σκέφτονται να σε περάσουν ένα χέρι (λούστρο) να δουν και οι ίδιοι προς τι ο ντόρος με την αρχοντιά σου. WTF κάτι θα ξέρει ο αντμινιστράτορας και σε προτιμά ;)

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 12:56]

Εχει και πιο κοντους....1.75 75kg(ειμαι γερο παιδι).

Έμα ρε παιδί μου με τέτοια ύψη.........ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ το καταντήσαμε εδώ μέσα :D

Ολο ιδέες τελικά είμαστε... ωραίο το threadaki αυτο...:D

1.73@73kgr με ποσοστό λίπους 10%-12%, προσοχή στην διατροφή και βέβαια γυμναστήριο!!! (απλά βαρεθηκα να είμαι ο παχουλος.... )

Για του λόγου το αληθές.... (δεν πειράζει που ανέβασα φώτο μου ε? )

2001251491904836435_rs.jpg

@ Daytime Dreamer

Στο avatar εσύ είσαι? Αν ναι... Πολύ καλη δουλειά πάντως έχεις κάνει....

Ναι εγω ειμαι. Κανω 8-9 χρονια βαρη και εχω δουλεψει και σαν γυμναστης. Πλεον το να πηγαινω γυμναστηριο μου ειναι και εντελως φυσικο.

Καλα κιλα και ποσοστο λιπους. Train hard, eat clean food and lift heavy ...always! :flex: :flex: :flex:

H pic αυτη στο avatar ειναι λιγο παλια. Εχει βελτιωθει και αλλο η πλατη απο τοτε ;)

Και εγώ μια απο τα ίδια... Βασικά μου γεμιζει τις μπαταρίες μου, καθαρίζει το μυαλό μου και με βοηθά σε μια σωστή ισορροπία μυαλού και σώματος...Ετσι την έχω δει...

Περισσότερο σωστό τρόπος διατροφής θα έλεγα οτι κάνω, όχι "διατροφή" με την κλασσική εννοια που λέμε στα γυμναστήρια...

Καθαρή πρωτεινούλα, κανα αμινοξέο και τέτοια μόνο...

Το κακό ειναι οτι δεν εχω σταθερές ώρες με την δουλειά και αρα και το γυμναστήριο προσαρμόζεται στις διαθέσιμες ώρες....αν και ελπίζω σύντομα να αλλάξει...

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 19:08]

τι εγινε ρε πολυ σφιξιμο παιζει ρε σεις...για χαλαρωστε..χαχααχαχα

Μου φαίνεται gbak εσένα πρέπει να ερθουμε να σε πάρουμε σηκωτο με τον Daytime Dreamer μήπως και σε βάλουμε σε ένα ρυθμό :D ... όχι πως το χρειάζεσαι ιδιαίτερα ;) αλλά καλό θα σου κάνει... btw το gaming δεν βοηθάει στον μεταβολισμό... :p

βαριεμαι ρε φιλε...ασε που γυμναζομαι στο αεροδρομιο...δεν μου μενει χρονος...ασε που και το πολυ σφιξιμο δεν μου αρεσει..γουσταρω και λιγο κοιλιτσα δεν τρεχει τιποτα και ετσι αρεσουμε..:cool:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 19:24]

βαριεμαι ρε φιλε...ασε που γυμναζομαι στο αεροδρομιο...δεν μου μενει χρονος...ασε που και το πολυ σφιξιμο δεν μου αρεσει..γουσταρω και λιγο κοιλιτσα δεν τρεχει τιποτα και ετσι αρεσουμε..:cool:

Καλα ναι...μα αν είδες αυτό ακριβως εννοούσα όταν ειπα τους λόγους που παω γυμναστήριο ... οχι για να γίνω φέτες ή να αρέσουμε (αρέσουμε ούτως ή αλλως :cool: ) ... απλά καθαρίζει το μυαλό και προσωπικά το βλέπω και σαν stretching του ιδιου μου του εαυτού ως σώμα και πνεύμα...

Την ελλειψη χρόνου θα την έχουμε πάντα όσο δουλευούμε με βάρδιες αλλά απο την άλλη μου αρέσει γιατί δεν βαριέσαι... πχ χτες γούσταρα που πηγα δουλειά 4πμ και στην παραλιακή έβλεπα τον κοσμο στα club... γιατί πολλοί απλά εμείς ρεπάρουμε τις μέρες που αυτοί δουλεύουν... ;)

Τωρα το γυμναστήριο είναι και ενας τρόπος να ελεγξεις το βάρος σου αν έχεις πρόβλημα και βέβαια την καρδιά μας...

Πάντως οι λαμπήτες μια χαρά κρατιούνται απο ότι βλέπω....

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer [Σήμερα, στις 20:19]

gbak λογω του look σου (ξυρισμενο κεφαλι, βαρια φωνη) ΠΡΕΠΕΙ να αρχισεις βαρη. Θα ησουνα πολυ τρομοκρατια!! :rofl: :rofl:

Perp ωραιες οι αποψεις σου! :T:

Thanx man!!

Ρε gbak ξύρισες το κεφάλι σου απο το πρωί που σε είδα??? τι λεει εδώ ο φίλος μας..... Θέλω ΤΩΡΑ link λέμε.... :rofl:

Καλά για να το λες για τον Daytime Dreamer ετσι θα είναι... εσένα πάντως σε προτιμώ με την χαιτούλα, το ξυρισμένο θα ήταν too much...τρομοκράτης σκέτος που είπε και ο dude

προηγουμένως....

btw Daytime Dreamer όταν ασχοληθώ για κανα πρόγραμματάκι απο Οκτώβριο χειμώνα μεριά για 3 φορές την εβδομαδα παίζει να του ρίξεις καμια ματια να μου πεις την γνώμη σου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.