Jump to content

[NSFW] Πόσα κιλά είστε?

unstoppable

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από enduracell

εντάξει ρε παίδες μη βαράτε, αυτά έχω με αυτά βολεύομαι, αλλά θα ανανεώσω τη γκαρνταρόμπα σύντομα :baby: :p

αμα σε βολευουνε παλικαρι μου μη μασας το παν ειναι να βγενης βολτα και να αισθανεσε ανετα τωρα 3cm 13 το ιδιο κανει:p

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Εγω ειμαι 1.83-84 και 72 κιλα. Παντως επειδη αναφερετε γυμναστηρια εκει που πηγαινω μου λενε 12 επαναληψεις των 3 σετ αν και ενταξει αυτο εξαρταται και απο το μηχανημα

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Εγω ειμαι 1.83-84 και 72 κιλα. Παντως επειδη αναφερετε γυμναστηρια εκει που πηγαινω μου λενε 12 επαναληψεις των 3 σετ αν και ενταξει αυτο εξαρταται και απο το μηχανημα

Και από τους στόχους που έχεις θέσει...

1.91@81Kg , Οταν σταματησα το basket ημουν 71Kg αλλα με gym πηρα 10Kg 'καλα'.

@Βασιλης το καλοκαιρι που μας περασε ημουν παλι 83Kg με 6% ποσοστο λιπους!

η διαιτολογος που με εξετασε επαθε πλακα και με μετρησε 2 φορες με 2 διαφορετικους τροπους για να ειναι σιγουρη οτι δεν ημοθν αφυδατωμενος κτλ κτλ..

anyway απο Σεπτ-Οκτωβ. ξεκιναω ξανα με μεγαλυτερους στοχους...

και οχι δεν ειμαι ψωνισμενος απλα οταν κανω εντονη γυμναστικη και καλη διατροφη εχω πααααααααααααρα πολη ενεργεια και καλη διαθεση, ασχολουμε με αθλητισμο απο μικρος και τωρα που εχω σταματησει τα εχω παιξει!!!

1,74@78

@Βασιλης το καλοκαιρι που μας περασε ημουν παλι 83Kg με 6% ποσοστο λιπους!

Αυτό το % ποσοστό λίπους πως το υπολογίζετε?

Αρχική απάντηση από soki [12-09-2004 20:56]

115 kg , 1.65

Πότε ζυγύστικες τελευταία ρε συ? πάντος με τίποτα δε θα σε έκανα 115.... 90-100 το πολύ

Αρχική απάντηση από Hero

Αυτό το % ποσοστό λίπους πως το υπολογίζετε?

Με λιπομέτρηση .

Αρχική απάντηση από alex_000

Με λιπομέτρηση .

[άσχετος]Περισσότερες πληροφορίες? :p[/άσχετος]

Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 21:48]

[άσχετος]Περισσότερες πληροφορίες? :p[/άσχετος]

Έχει κάποιες ζυγαριές που πατώντας ξυπόλητος σου μετράνε τον λυπουρα απο την αγωγιμότητα.

’λλος τρόπος είναι με δερματομετριτη, όπου τσιμπάει δέρμα σε διάφορα σημεία του σώματος, και από το πάχος τους σου βρίσκει το ποσοστό.

Τα παραπάνω δεν είναι απόλυτα και πολλές φορές απατώνται. Ο καλύτερος τρόπος είναι ζύγισμα μέσα σε νερό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.