Jump to content

[NSFW] Πόσα κιλά είστε?

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Defiant εγω τρωω και στα ενδιαμεσα απο οσα ειπες.Πραγματικα δε θες να με βγαλεις/καλεσεις για φαγητο...

Αλλα αμα ο μεταβολισμος δε θελει...διαιτα (διατροφικη) θα χρειαζομαι :p

Το βασικότερο(και πιο ανθυγιεινό βέβαια) είναι το βράδυ + αλκοόλ.

Σε τέτοια φάση ήμουνα παλιότερα, 62-63 κιλά.Φαινόντουσαν οι κοιλιακοί και τα κόκαλα από τα πλευρά.

Τώρα φαίνονται οι μπυριακοί μου :hehe:

Τελικα ειχε δικιο ο Ντολης που με κοροιδευε που τρεχω καθημερινα.

Κατι εχει παθει ο μεταβολισμος μου και ΠΕΙΝΑΩ συνεχεια

ΠΕΙΝΑΩ ομως.

Τρωω 5 πιτογυρα στις 3.15 στην αραχωβα στην θεμιστοκλεους και κατα τις 6 θελω να κατεβασω και καμμια φασολαδα με φετα.

Σε ιδια κατασταση με τον Τσακωνα ειμαι,η μανα μου με φωναζει να φανταστειτε,καθε 2 ωρες θελω φαϊ.Ισως ειναι που περπαταω κανω Σεπολια-Κολωνος-Περιστερι πηγαινε-ελα με τα ποδια καθε μερα το πρωι και το απογευμα (χ4 την ιδια διαδρομη δηλαδη).

GoMar Δεν ξερω για τοτε,αλλα για τωρα θελω λιγα ακομα.

Ο αντρας της αδελφης μου ηταν 65 κιλα / 1.94

:blink: οκ,τωρα νιωθω ανετα !! :p

To είπαμε πάλι για τα "πρέπει"...

Εγώ είμαι 80-81 με ύψος 1.78 και πετάνε πλευρά και κόκκαλα παντού λόγω σκελετού.

Μπορεί να είναι μια χαρά.

Μπράβο για την προσπάθεια φίλε.

σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθουμε ενα γενικό μοντέλο και όχι ειδικές περιπτώσεις . Σιγουρα καθε ανθρωπος εχει τις ιδιαιτεροτητες του αλλα δεν γινεται να υπαρχει τεραστια αποκλιση .

σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθουμε ενα γενικό μοντέλο και όχι ειδικές περιπτώσεις . Σιγουρα καθε ανθρωπος εχει τις ιδιαιτεροτητες του αλλα δεν γινεται να υπαρχει τεραστια αποκλιση .

Γινεται. Εγω στα 89 κιλα ειμαι σαν σκελετος. Κοκκαλα παντου. Κατω απο 100 δειχνω ασχημος (δειγμα απόψης 50+ ατομα). Το θεμα ειναι να εισαι τοσα κιλα που δεν επιβαρυνεις τις σωματικές λειτουργιές. Αν μπορεις να φερεις εις περας ενα γενικο πρόγραμμα τεστ κοπώσεως χωρις να λαχανιασεις και να ανεβουν οι σφιγμοι σε μη αποδεκτα επίπεδα, τα κιλα λιγη σημασια εχουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.